Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .Bence hayatında hazır biri varken hiç muhattap olmayın kimseyle. Başınıza daha fazla bela olmasın
Anlıyorum sizi ama yaşanacak varmış Allaha havale edin.O en güzel şekilde ilgilenirAma beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
Ben de cok düşündüm .. yuva yıkmak zaten değil amacım benim zaten öyle biri değilim ama yanına kalsın istemedim sadece nişanlısıyla bi derdim yok.Nişanlısına yazmanızı doğru bulmadım.Ne halleri varsa görsünler , ayrılmışsınız bitmiş gitmiş.Kıza bir şey yazmayın bence artık.
"Kullandı." derken cinselliği mi kastediyorsunuz? Ayrıca gerçek aşk olduğunu nerden anladınız , yapmacık instagram paylaşımlarından mı?Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
Nasıl görecek ki ben eski sevgilimle bunu bunu mu yaşadım diyecek herkes benim gibi saf mı . Çok kızıyorum kendime çok .Bitmiş gitmiş kurtulmuşsunuz neden yazdınız ki nişanlısına bırakın herkes kendi görsün görmesi gerekeni.
Öyle gibi duruyor kız cok mutlu gülüyor hep .."Kullandı." derken cinselliği mi kastediyorsunuz? Ayrıca gerçek aşk olduğunu nerden anladınız , yapmacık instagram paylaşımlarından mı?
Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
Haklıyım amaPsikolojik yardım al, bu kaçıncı açtığın bekaret içerikli konun? Saplantı haline getirmişsin, ne özgüven kalmış ne özsaygı.
Kullanmasaydı o da . Yaptıysa çekecek . Ne demek kullandırtmasaydın allah allah.Kullandırtmasaydın kendini ozaman. Nişanlısına vereceğin aklı kendine saklasaydın. Olmuş bitmiş. Ne bu saplantı.
İllaki bu şekilde görmesi gerekmiyor , siz de hatalarınızın farkındasınız anladığım kadarıyla, peki bir uzmandan destek almak fikrine sıcak bakmazmısınız?Nasıl görecek ki ben eski sevgilimle bunu bunu mu yaşadım diyecek herkes benim gibi saf mı . Çok kızıyorum kendime çok .
Sıkıcı olduysam yazmayın bir zahmet elinize yazık .Bacak arası ve cinsellikten başka bir şey düşünemiyorum, varsa yoksa aklımda Yeşilçam senaryoları yazın.
Çok sıkıcı olmadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?