Derdim eski sevgilim ?

Nenem dedem yanında büyüdüm işte 10 yasıma kadar falandı sanırsam onlar da ne kadar ilgilenebilir ki hep dışarı kaçıyordum oyun oynamaya azarlıyorlardı beni hep ama seviyorlardı da kavgayla büyüdüm ama bu bahane edilemez annem babam cok iyidir yine de okul da da cok sessizdim ben ..
Bahane değilde seni etkilemiştir.

Ben de küçükken öyleydim ama okul kurslar vs çok kitap okurum mesela bunlar insanı olgunlaştırıyor. Artık insanları tanımışsın kim zarar vericek biliyorsundur. Çevrene de dikkat edersen bişey olmaz. Nasıl dışlıyorlar ya da sana mı öyle geliyor acaba. Psikolojik olarak bazen bize öyle gelir ya mesela bazen öyle bişey mi
Balık Burcusun sanırım sende canım .. ben hep kendime kötü gelecek ne varsa yaptım şimdi yapayalnızım.. bilmiyorum tanıyamıyorum artık kendimi ben .. içimdeki kişileri bile sayamıyorum .

Balık Burcusun sanırım sende canım .. ben hep kendime kötü gelecek ne varsa yaptım şimdi yapayalnızım.. bilmiyorum tanıyamıyorum artık kendimi ben .. içimdeki kişileri bile sayamıyorum .
İşte yüzleşiyosun bak hatalarınla ya görmezden gelip devam etseydin daha kötüydü artık farkındasın

Bu kadr karamsar olma milyonlarca kadın var illa ki sevgilisiyle yakınlaşma olmustur aralarında ayrılmıslardır hayatlarına devam etmıslerdır. Benim de oyle oldu sahsen.. Neden bu kadar kafanda buyutuyırsun kı bu olayı anlayamadım altında anlatamadığın baska seyler mi var. Yakınlasma öpüşme Bı insan da bu kadr tramva yasatmaz..
Bi sürü şey var 12-13 yaslarımda başladı daha önce taciz edildim zorlandım herkese anlattı sonra korusunlar sevsinler istedim erkeklere yöneldim cok hatalar yaptım..

Bi sürü şey var 12-13 yaslarımda başladı daha önce taciz edildim zorlandım herkese anlattı sonra korusunlar sevsinler istedim erkeklere yöneldim cok hatalar yaptım..
Taciz eden kişiyi ailene söyledin mi

Çocuk psikolojisi çok farklı bişey herkesi farklı etkiler.
Haklısın canım .. :) ama benım kişilikler bölündü galiba ya bazen duygusal küçük bi kız çocuğu oluyorum sonra acımasız biri saldırgan hemen birini öldürebilirim o an

İşte yüzleşiyosun bak hatalarınla ya görmezden gelip devam etseydin daha kötüydü artık farkındasın
Anladım çok şükür ama geç oldu biraz sağlık psikoloji darma duman . Kafamda seslerle konuşuyorum kavga ediyorum hep ..

Senin için bişeyler yapmak istiyorum ya seni böyle caresız bırakmak istemiyorum. Sayfayı kapatınca konu kapansın istemiyorum..

Anladım çok şükür ama geç oldu biraz sağlık psikoloji darma duman . Kafamda seslerle konuşuyorum kavga ediyorum hep ..
Kıyamam herşey güzel olucak bak kendini asla bırakma dualarım seninle

Kimseyi takma yaptıysan sen yaptın kabullendin. Çıktın diyelim bişey mi diyecekler duyma
Çok kafaya takan biriyim ya ben ama taktıkça böyle oldu ya zaten .. takmamak gerek kabullenemediğim için böyle oldum ya zaten ben .. kabullensem bi

Back
X