Derdim eski sevgilim ?

Siz cok iyisiniz ya allah razı olsun sizden inşallah güzel olur herşey .. allah kimseyi sahipsiz bırakmasın hele kadınları çok zor .. :KK43:
Sahipsiz değilsin Rabbim var sen ona güven bak herşey düzelir sen elinden tutmasına izin ver vazgeçme. İnsanlar hakkında konuştukça günahını alır boşver
Rabbim sen elini uzatırsan tutar emin ol

Çok kafaya takan biriyim ya ben ama taktıkça böyle oldu ya zaten .. takmamak gerek kabullenemediğim için böyle oldum ya zaten ben .. kabullensem bi
Sen bırak şuan eski sevgilini nişanlısını falan. Sen kendi içindekilere yönel.Bak ne güzel inançlısın.Allaha sımsıkı sarıl. Zamanla farkedeceksin herşey düzelicek

Düşünüyorum suan ama bulucam senin ıcın bıseyler yapcam destek olucam sana ve atlatacaksın bunları. Hayata sıkı tutunmanı istiyorum. Kendine bugun onem ver ertesi gün cok gec olur..
Düşünmen yeterli allah razı olsun sımsıkı tutunmak istiyorum bende zaten.. anladım ki insanın içindeymiş mutluluk insan da veya eşya da değil .. özgüveni olan insan kendini seven insan her yerde başarılı oluyormuş geç oldu ama anladım ben olamıyorum işte .. kendime önem veriyorum zaten artık kimseye değil .

Düşünmen yeterli allah razı olsun sımsıkı tutunmak istiyorum bende zaten.. anladım ki insanın içindeymiş mutluluk insan da veya eşya da değil .. özgüveni olan insan kendini seven insan her yerde başarılı oluyormuş geç oldu ama anladım ben olamıyorum işte .. kendime önem veriyorum zaten artık kimseye değil .

Hiç arkadasın yok mu

Bakireyim diyorsun , geçmişte bir çok kişiyle cinsellik yaşadım diyorsun ... geçmişte sevgililerin olabilir , ve onlarla isteğin dahilinde bir şeyler yaşamış olman normal . Ne diye kendine kirletilmiş , kullanılmış gibi Aşağılık ifadeler yakıştırıyorsun. Sana tavsiyem ; kendini geliştir, kitap oku , sinemaya git ne biliyim kedi sev ... her şey den önce kendine saygı duy...

Sahipsiz değilsin Rabbim var sen ona güven bak herşey düzelir sen elinden tutmasına izin ver vazgeçme. İnsanlar hakkında konuştukça günahını alır boşver
Rabbim sen elini uzatırsan tutar emin ol
Rabbim var bir tek zaten beni gören anlayan seven bir de annem babam.. baska da kimse yok allahım hepimizin yardımcısı olsun her konu da canım konuşsunlar bosver namaza da basladım zaten boş zamanlar da kılıyorum dua ediyorum imtihanım mı bu benim günahlarımın kefareti mi anlamadım gitti ya neyse allahım büyük

Rabbim var bir tek zaten beni gören anlayan seven bir de annem babam.. baska da kimse yok allahım hepimizin yardımcısı olsun her konu da canım konuşsunlar bosver namaza da basladım zaten boş zamanlar da kılıyorum dua ediyorum imtihanım mı bu benim günahlarımın kefareti mi anlamadım gitti ya neyse allahım büyük
Aynen öyle yolun güzelliklere açık olsun inşallah

Bakireyim diyorsun , geçmişte bir çok kişiyle cinsellik yaşadım diyorsun ... geçmişte sevgililerin olabilir , ve onlarla isteğin dahilinde bir şeyler yaşamış olman normal . Ne diye kendine kirletilmiş , kullanılmış gibi Aşağılık ifadeler yakıştırıyorsun. Sana tavsiyem ; kendini geliştir, kitap oku , sinemaya git ne biliyim kedi sev ... her şey den önce kendine saygı duy...
Özsaygım yok ki benim çocukluktan beri kimlik kargasasındayım insan bu kadar sessiz olur mu ya hiç gördünüz mü nasılsın iyi misin den sonrası ilerle miyor yok yapamıyorum.. hiç bir şey zevk vermiyor bana ya ne biçim insanım çözemedim illa biriyle gitmem gerek bir yerlere illa yanımda biri olmalı anlayamadım kendimi bakkala bile tek gidemiyorum .

Kendini toparlamaya çalış canım yardım al psikolojik iyi gelecektir sana
Kendinden başka kimseyi önemseme
Daha gençsin yardım al
Kaygılarını anlıyorum ama bir yerden başlaman gerek

Beni kullandı diye birşey yok az uyanık olacaktın. Bırak peşini gitsin. Uğraştıkça bu işler seni içine çeker.

Kendini toparlamaya çalış canım yardım al psikolojik iyi gelecektir sana
Kendinden başka kimseyi önemseme
Daha gençsin yardım al
Kaygılarını anlıyorum ama bir yerden başlaman gerek
Önce kendim önemliyim zaten artık antidepresan olsa onda rahatlatıcak biraz da işte bi cıksam dışarı alabilsem .. gencım evet canım ama yordu bu hayat benı

Back
X