- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Ya güzelim napacaksn ki her yaptığın şey ona değer verdiğini gösterir. Allah'a havale et sal ipini.Uyanık olacaktın la bitiyor zaten bu işler dimi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya güzelim napacaksn ki her yaptığın şey ona değer verdiğini gösterir. Allah'a havale et sal ipini.Uyanık olacaktın la bitiyor zaten bu işler dimi .
Ahımı alanlar cok oldu benım şimdiye kadar yaşıyorlar musmutlu canım ? Yapacak baska şey yok gibi zaten .Ya güzelim napacaksn ki her yaptığın şey ona değer verdiğini gösterir. Allah'a havale et sal ipini.
Herşey dışardan göründüğü gibi değildir emin ol. Ve hiç kimse hissettirdiklerini hissetmeden ölmez. Rahat ol.Ahımı alanlar cok oldu benım şimdiye kadar yaşıyorlar musmutlu canım ? Yapacak baska şey yok gibi zaten .
İnşallah öyle olur ne az ne de fazla .Herşey dışardan göründüğü gibi değildir emin ol. Ve hiç kimse hissettirdiklerini hissetmeden ölmez. Rahat ol.
İnsanların durumlarıyla dalga geçmek ne haddinize sizin pardon da ? Siz çok mu mükemmelsiniz bayan mükemmel ? Sizin zaten hiç sorununuz yok dimi kusursuzsunuz siz zatenKeşke kadınlar kulübüne üye olanlara ıq testi yapsalar. Eski konularınıza da baktım şimdi. Evde canı sıkılıp konu açan ergen izlenimi verdiniz. Ya insanlarla alay ediyorsunuz ya da ciddi sağlık problemleriniz var ve acilen tedavi olmalısınız!
Geçmiş hala geçmemiş demek ki tweety cim :)Geçmişi bırak gelecege bak diyoruz her konunda sen hala geçmişle ugraşıyorsun..![]()
baskasinin mutluluguna hircinlasacak kadar skntilisiniz.. Size ne el degmisinden el degmemisinden .. Birakin artik yaHaklıyım ama![]()
Bu halinle nasıl sevgili ediniyorsun peki?Özsaygım yok ki benim çocukluktan beri kimlik kargasasındayım insan bu kadar sessiz olur mu ya hiç gördünüz mü nasılsın iyi misin den sonrası ilerle miyor yok yapamıyorum.. hiç bir şey zevk vermiyor bana ya ne biçim insanım çözemedim illa biriyle gitmem gerek bir yerlere illa yanımda biri olmalı anlayamadım kendimi bakkala bile tek gidemiyorum .
Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
İşte bunu aşman için bir şeyler yapmalısın . Öncelikle kendini bu şekilde tanımlama. Ben güçlüyüm , güvenim tam demekle başla . Yazıl bir kursa falan . Ve psikolojik destek al .Özsaygım yok ki benim çocukluktan beri kimlik kargasasındayım insan bu kadar sessiz olur mu ya hiç gördünüz mü nasılsın iyi misin den sonrası ilerle miyor yok yapamıyorum.. hiç bir şey zevk vermiyor bana ya ne biçim insanım çözemedim illa biriyle gitmem gerek bir yerlere illa yanımda biri olmalı anlayamadım kendimi bakkala bile tek gidemiyorum .