Derdim eski sevgilim ?

Ahımı alanlar cok oldu benım şimdiye kadar yaşıyorlar musmutlu canım ? Yapacak baska şey yok gibi zaten .
Herşey dışardan göründüğü gibi değildir emin ol. Ve hiç kimse hissettirdiklerini hissetmeden ölmez. Rahat ol.

Keşke kadınlar kulübüne üye olanlara ıq testi yapsalar. Eski konularınıza da baktım şimdi. Evde canı sıkılıp konu açan ergen izlenimi verdiniz. Ya insanlarla alay ediyorsunuz ya da ciddi sağlık problemleriniz var ve acilen tedavi olmalısınız!
İnsanların durumlarıyla dalga geçmek ne haddinize sizin pardon da ? Siz çok mu mükemmelsiniz bayan mükemmel ? Sizin zaten hiç sorununuz yok dimi kusursuzsunuz siz zaten

Geçmişi bırak gelecege bak diyoruz her konunda sen hala geçmişle ugraşıyorsun.. :işsiz:

Nişanlısı bende ekliydi silmiş beni .. eski sevgilim ne dediyse artık ona kandırmışır kızı..

Anladigim kadariyla sevgiliniz olan kisiyi hayatinizin merkezine koyuyorsun ve o kisiyi sıkıyorsun.birincisi bu adam sana donse beni kullandi demene ragmen kosa kosa kabuledersin ama o kisi seni sevmiyor ve donmeyecek rahat birak onu.ikincisi iliskilerinde kimseye kendinden daha cok deger verme.haksizliga ugrasa bile herseyi alttan alan birisi olmalisin bu durum da karsi tarafin gozunde kisiligi oturmamis ezik birisi gibi algilanirsin.bu da o kisiyi senden uzaklastirir.gecmisini sil ve onune bak

Fake olduğunu düşünüyorum yoksa insanlar gerçekten bu kadar boş şeylerle uğraşmamalı:sinirli:

Artık kurcalamayı bıraksan diyorum.
Herkese rezil oluyorum herkes neler yaptığımı biliyorlar temalı bi konun vardı şimdi eski sevgilinin nişanlısını niye kurcalıyorsun, eski sevgilin yine başlayacak orada burada konuşmaya.
Artık kendi hayatına bak eski hayatına tümüyle sünger çek.
Hatalarını tekrarlama.
O kız nişanlısının eski hayatına takılmaz bence boşuna uğraşma.

Bazı insanlar aranıyor .
Senin namusuna şerefine göz diken herifle hala ne alıp veremediğin var ?
Bekaretini değil ama kafanı bozmuş
Ötekinide kaybetmen yakındır
Allah akıl fikir versin

Sna bu şekilde rezilce davranan bir insanın hala peşindesin ne ilginç
Neden sevgilisine msj yazıyorsun seni ilgilbdirmez bu kusura bakma ama çok ezikçe birsey yaptuğın
O kızın aklı yok mu yani
Hikayene bakması hiç bir anlam ifade etmez böyle ufacık şeylerden umutlanmayın..

Özsaygım yok ki benim çocukluktan beri kimlik kargasasındayım insan bu kadar sessiz olur mu ya hiç gördünüz mü nasılsın iyi misin den sonrası ilerle miyor yok yapamıyorum.. hiç bir şey zevk vermiyor bana ya ne biçim insanım çözemedim illa biriyle gitmem gerek bir yerlere illa yanımda biri olmalı anlayamadım kendimi bakkala bile tek gidemiyorum .
Bu halinle nasıl sevgili ediniyorsun peki?

Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
:oha: Gerçekten şok oldum. Bir kadın kendisine bunu nasıl söyleyebilir? Ne demek beni kullandı? Ne yaşadıysanız birlikte yaşadınız. Ayrıca el değmemiş kız da ne demek? Nerden biliyorsun el değmediğini? Ne insanlar var birlikte olmak dışında her haltı yaşıyorlar. O zar duruyor diye el değmemiş mi olunuyor?
Kendine saygı duy önce. Geçmişine saygı duy. Bişey yaşamışsın arkasında dur. Sen özgüvenini yitirmişsin. Geçmişte kalanı aklından çıkar artık.
Kendine yazık ediyorsun.

Salla onlardan sanane sen o adamdan kurtuldum diye sevin hiç araştırmaya değmez unut varlığını başına iş alma eden bulur kendi hayatına bak ve kendini de üzme bu kadar İnan bu devirde herkes herşeyi yapıyor bu kadar yargılama kendini

Özsaygım yok ki benim çocukluktan beri kimlik kargasasındayım insan bu kadar sessiz olur mu ya hiç gördünüz mü nasılsın iyi misin den sonrası ilerle miyor yok yapamıyorum.. hiç bir şey zevk vermiyor bana ya ne biçim insanım çözemedim illa biriyle gitmem gerek bir yerlere illa yanımda biri olmalı anlayamadım kendimi bakkala bile tek gidemiyorum .
İşte bunu aşman için bir şeyler yapmalısın . Öncelikle kendini bu şekilde tanımlama. Ben güçlüyüm , güvenim tam demekle başla . Yazıl bir kursa falan . Ve psikolojik destek al .

Back
X