Derdim eski sevgilim ?

Sna bu şekilde rezilce davranan bir insanın hala peşindesin ne ilginç
Neden sevgilisine msj yazıyorsun seni ilgilbdirmez bu kusura bakma ama çok ezikçe birsey yaptuğın
O kızın aklı yok mu yani
Hikayene bakması hiç bir anlam ifade etmez böyle ufacık şeylerden umutlanmayın..
Ne demek ilgilendirmez .. bal gibi de ilgilendirir .. onun yaptığı şerefsizlik benim değil . Aklı olsa da bana yaptıklarını nerden bilecek kız .

İşte bunu aşman için bir şeyler yapmalısın . Öncelikle kendini bu şekilde tanımlama. Ben güçlüyüm , güvenim tam demekle başla . Yazıl bir kursa falan . Ve psikolojik destek al .
Ne yaptıysam olmuyor işte ...

Anladigim kadariyla sevgiliniz olan kisiyi hayatinizin merkezine koyuyorsun ve o kisiyi sıkıyorsun.birincisi bu adam sana donse beni kullandi demene ragmen kosa kosa kabuledersin ama o kisi seni sevmiyor ve donmeyecek rahat birak onu.ikincisi iliskilerinde kimseye kendinden daha cok deger verme.haksizliga ugrasa bile herseyi alttan alan birisi olmalisin bu durum da karsi tarafin gozunde kisiligi oturmamis ezik birisi gibi algilanirsin.bu da o kisiyi senden uzaklastirir.gecmisini sil ve onune bak
Evet merkeze koyuyorum bu sevgili de değil sadece arkadaşta olsa öyle .. önüme bakamıyorum işte adım çıktı ..

Senle birlikte oldu diye senden başkasıyla evlenemez mi?
Kıza söylesen bile ayrılmaz ondan önce olan bi ilişki neden ayrılsın ki boşuna uğraşma

Artık kurcalamayı bıraksan diyorum.
Herkese rezil oluyorum herkes neler yaptığımı biliyorlar temalı bi konun vardı şimdi eski sevgilinin nişanlısını niye kurcalıyorsun, eski sevgilin yine başlayacak orada burada konuşmaya.
Artık kendi hayatına bak eski hayatına tümüyle sünger çek.
Hatalarını tekrarlama.
O kız nişanlısının eski hayatına takılmaz bence boşuna uğraşma.
KOnussa nolur yeterince adım çıktı zaten benim ..

Senle birlikte oldu diye senden başkasıyla evlenemez mi?
Kıza söylesen bile ayrılmaz ondan önce olan bi ilişki neden ayrılsın ki boşuna uğraşma
Evlenir ama baskasısnınn ahını alıp ne kadar mutlu olur onu bilemem

Evlenir ama baskasısnınn ahını alıp ne kadar mutlu olur onu bilemem
Niye ahını alsın ki sana tecavüz mü etti isteyerek birlikte olmuşşunuz seninle evlenmek istemiyo zorla mı?
Nişanlısı da ayrılmaz eski sevgilisiyle birlikte oldu diye niye ayrılsın boşuna uğraşma bırak insanları asıl sen sevenleri ayırırsan ah alırsın

Madem nişanlısını uyardın her şeyi anlatsaydın. Gizem yapmana gerek yok. Haksiz çıkarsın bu işin sonunda.

bunca yıldır çok şey duydum ,çok hikaye dinledim hatta bir keresinde bir öğrenciye inanıp polise bile gittim çocuğu taciz ediyormuş dayısının oğlu diye ( kızın ne dayısı varmış ne de oğlu bu arada), ergenlerle çalıştığım için onların ilgi duyduğu bazı filmleri de izledim...Konu sahibesinin anlattıkları tıpkı bir film gibi “Nymphomaniac" izliyorum sanki ... Eski konularına da baktım bence sen kendine acımayı seviyorsun.Başkaları da acısın istiyorsun.hep bir şeyler yaşadım diye sızlanıyorsun kabul et ne yaptıysan ve ne yapmadıysan. Ancak öyle mutlu olabilirsin.

bunca yıldır çok şey duydum ,çok hikaye dinledim hatta bir keresinde bir öğrenciye inanıp polise bile gittim çocuğu taciz ediyormuş dayısının oğlu diye ( kızın ne dayısı varmış ne de oğlu bu arada), ergenlerle çalıştığım için onların ilgi duyduğu bazı filmleri de izledim...Konu sahibesinin anlattıkları tıpkı bir film gibi “Nymphomaniac" izliyorum sanki ... Eski konularına da baktım bence sen kendine acımayı seviyorsun.Başkaları da acısın istiyorsun.hep bir şeyler yaşadım diye sızlanıyorsun kabul et ne yaptıysan ve ne yapmadıysan. Ancak öyle mutlu olabilirsin.
Zaten oradaki yle cok uyuyor benim durumum o filmdeki ..

O öğrenci şizofrenmişmi yani

Eski sevgilimle kötü ayrılmıştık durumumu kullanmaya çalıştı oyunlar oynadı bana bekaretimi bozmaya çalıştı sen bakire değilsin dedi arkadaşıyla konuşmuş faceden bunu yatağa atıcam afedersiniz cinsel gücü arttırıcı birşey vericem falan gülüşmüşler ayrıldı bende gitti 2 kez yazdı ondan sonra Doğum günüm de ve baska zaman sonra bi baktım nişanlanmış .. Nişanlısına yazdım baska hesaptan nişanlını iyi tanı dedim o da başladı soru sormaya sen kimsin nerden tanıyorsun dikkat et dedim ona sonra yine aynı şeyleri tekrarladı ve birşey biliyorsan söyle vs dedi . Sonra da eski çıktığım beni gerçek hesabımdan hikayeme bakmış ne demek oluyor bu ne yazmalıyım kıza ?
Uzak
dursana

Huzurunu niye bozayım onun .
Haydaaaa. Kıza nişanlısı hakkında gizemli mesajlar atıyorsunuz, dikkat et diyorsunuz. Kızın huzuru bozulmuyor mudur sizce? Yani biraz empati yaparsanız anlayacaksınız. İnsanların huzurunu bozmaya hakkınız yok, kız ayrılsa sevineceksin oh oldu eski sevgiliye diyeceksiniz gibime geliyor kusura bakmayın. Biz size geçmişinize sünger çekin dedikçe siz şu beni kullandı ama nişanladı gibi şeyler peşindesiniz yapmayın Allah aşkına artık fake olduğunuzu düşünmeye başlayacağım

Back
X