Derdim eski sevgilim ?

bizde o yaslardan gectik ama kendini korumayi biliyorduk bnce piskolojin gayet iyi yitik mituk depresif degilsin hem kendini savynuyorsun hem kiza saldiriyorsun hem cocukbeni kullandi diyorsun tecavuz mu etti ? Niye milletin mutlulugunu kiskaniyirsun ?derdinkizin el.degmemis olmasiysa burda suclu o kiz degil
koruduysan kendine ee derdin ne ne diye yazıyorsun buraya aaa bak ben korudum kendimi demek için mi ? yardımınız dokunmucaksa yazmayın kardeşim illa hakaret mi edeyim size saygısız şey.

Güzelim sen niye hep bu konularla gündemdesin anlamadım ben.
#kirliyim#kirletildim#kullanıldım#
Olayın nedir senin?Bir işe girip çalışsana,ya da evlensene..Nasıl kendine katlanıyorsun.Beynin yormuyormu seni?Ağır gelmiyormu bu düşünceler?
sorun o ya kim evlencek benımle . yaşamayana kolay geliyor bunlar tabı .

koruduysan kendine ee derdin ne ne diye yazıyorsun buraya aaa bak ben korudum kendimi demek için mi ? yardımınız dokunmucaksa yazmayın kardeşim illa hakaret mi edeyim size saygısız şey.
canim herkes saygisini belli ediyor zaten kucuklugune veriyorum ne diye hakaret edicen pardon :) ay seni korunmuss kiz seniiii hmmm felan diye mi .neyse banlanmaya deymez kibledim seni Kendine İyi Bak

Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
Kullandirmasaydin arkadasim!!!
Tecavuz mu etti?
Rizan yok muydu yaparken? Kendi iradenle yaptigin biseyi neden karsi tarafa yukluyorsun? Ayrilma ihtimalini goz onunde bulundursaydin. Ona gore adim atsaydin. Hep boyle mi yaparsin. Iki ya da daha fazla insanla yaptigin eylemin kotu sonuclarini onlara mi yuklersin.
Yapmasaydin.. Boyle bir secenegin vardi sonucta.

Kullandirmasaydin arkadasim!!!
Tecavuz mu etti?
Rizan yok muydu yaparken? Kendi iradenle yaptigin biseyi neden karsi tarafa yukluyorsun? Ayrilma ihtimalini goz onunde bulundursaydin. Ona gore adim atsaydin. Hep boyle mi yaparsin. Iki ya da daha fazla insanla yaptigin eylemin kotu sonuclarini onlara mi yuklersin.
Yapmasaydin.. Boyle bir secenegin vardi sonucta.
Arkadas bunu kabullenemiyor aman bise demeyin sYgisiz olursunuz ablasi.. Bi insan yapiyorsa birsey arkasinda durmli sonra isi bNa tecavuz ettiye getirmemeli yapmayana da saygi duymali herkesin kendi tercihi ayol icim sisti.. Ama kiza el degmemis diye kiziyor bundan kime ne bana da o niyetle saldirdi hayir ola bakalim

Arkadas bunu kabullenemiyor aman bise demeyin sYgisiz olursunuz ablasi.. Bi insan yapiyorsa birsey arkasinda durmli sonra isi bNa tecavuz ettiye getirmemeli yapmayana da saygi duymali herkesin kendi tercihi ayol icim sisti.. Ama kiza el degmemis diye kiziyor bundan kime ne bana da o niyetle saldirdi hayir ola bakalim
Gardimi aldim bekliyorum :)
Yok ben bu yorumu yaptiktan sonra birkac mesajini okudum da. Laf anlatilacak gibi degil. Daha tam olarak cinsellik yasamamislar ama kullandi beni diyor. Benimle yapti yapti sonra baskasina gitti diyor. Sanki oynasirken adam garanti verdi ayrilmayacagiz diye :)
Bir de kucukken tacize ugramis, sevmeyi sevilmeyi cinsellik saniyormus. Yersen!
Kucukken tacize ugrayanlar erkeklerden urker. Duygusal iliskileri sorunlu olur. Hatta evlenince yasadigi tacizden dolayi esiyle iliskiye giremeyenler var. Her ne hikmetse konu sahibinde bu olay travma yaratmak yerine cinsellige duskunluk olarak gostermis kendini :)
Kendi secimlerinin sonuclarini kabul etmeyip hep baskalarini suclayan zihniyet elbet bizi de suclu bulacak cunku konu sahibine gercekleri soyluyoruz.
Bir de şu var, konu sahibinin her mesaji beni hayrete dusuruyor. Icimde cok pis trolleniyoruz diye bir his var ama hayirlisi :)

Yok ben bu yorumu yaptiktan sonra birkac mesajini okudum da. Laf anlatilacak gibi degil. Daha tam olarak cinsellik yasamamislar ama kullandi beni diyor. Benimle yapti yapti sonra baskasina gitti diyor. Sanki oynasirken adam garanti verdi ayrilmayacagiz diye :)
Kucukken tacize ugrayanlar erkeklerden urker. Duygusal iliskileri sorunlu olur. Hatta evlenince yasadigi tacizden dolayi esiyle iliskiye giremeyenler var. Her ne hikmetse konu sahibinde bu olay travma yaratmak yerine cinsellige duskunluk olarak gostermis kendini :)
Kendi secimlerinin sonuclarini kabul etmeyip hep baskalarini suclayan zihmiyet elbet bizi de suclu bulacak cunku konu sahibine gercekleri soyluyoruz.
Bir de şu var, konu sahibinin her mesaji beni hayrete dusuruyor. Icimde cok pis trolleniyoruz diye bir his var ama hayirlisi :)
bilemedim hem intihar edecem yasadigin seylerden dolayi diye bi konu acmisti yazdik ettik .. Sonra da aman xaten yaptim bari parali yapayim da dedgi oldu ... Yani inancim sifirlandi simdi de kiza saldiriyor oglana saldiriyor ne bileyim evlerden uzak umarim konu gercek degildir

Nişanlısınla işim yok benim kendiyle var . Kıza da aynısını yapsa ne olacak Peki ? Biraz da o yönden düşün
Demek ki kiz akilli ki bu yasina kadar el degmemis olarak gelmis ve nisanlanmis. Kizin adina korkmana gerek yok. O kendisine sahip cikabilir bence. KULLANAMAZ o irz dusmani! kizi :KK70:
Korumus kiz kendini bu yasa kadar. KULLANDIRMAMIS! Vay bee :KK9:

bilemedim hem intihar edecem yasadigin seylerden dolayi diye bi konu acmisti yazdik ettik .. Sonra da aman xaten yaptim bari parali yapayim da dedgi oldu ... Yani inancim sifirlandi simdi de kiza saldiriyor oglana saldiriyor ne bileyim evlerden uzak umarim konu gercek degildir
Eger gercekse ben eski sevgiliye acidim.. Almis basina belayi.
Sonucta kiz kendini kullandiriyor! Diye kullanman mi gerek. Terbiyesiz! :KK70:

Bitmiş gitmiş bir ilişki. Eski sevgiliniz nişanlanmış kendisine yeni bir hayat kurmuş. Siz kurtulmuşsunuz. Bırakın nişanlısıyla ne yapıyorsa yapsın size ne? Yazışma meselesinide anlamadım.

Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .

Ya şu kullanma kelimesi nedir ya ? Sen de onu kullanmış oluyorsun zevk almadın mı ?
Zevk almıyorsan her ne yaşandıysa , neden devam ettin ?

Çıkın şu psikolojiden yahu.
Ha o psikolojideysen de, kullandırma arkadaşım kimseye kendini o zaman.
Sürekli cinsellik üzerine, yaşadıklarından pişmanlık duyduğunu söyleyip, mağduru oynamandan gına geldi.
Ne kadar aciz davranıyorsun ya?

Kendi secimlerinin sonuclarini kabul etmeyip hep baskalarini suclayan zihniyet elbet bizi de suclu bulacak cunku konu sahibine gercekleri soyluyoruz.
yersen ? nemfomani neden oluyor git bir araştır istersen ... travma yasadım evet cok kötü hem de koruyup kollasınlar istedim daha yanlış kişilere denk geldim ne kadar kolay ordan yazması

Bitmiş gitmiş bir ilişki. Eski sevgiliniz nişanlanmış kendisine yeni bir hayat kurmuş. Siz kurtulmuşsunuz. Bırakın nişanlısıyla ne yapıyorsa yapsın size ne? Yazışma meselesinide anlamadım.
aman banane ya kurtuldum iyi ki de

Ben de cok düşündüm .. yuva yıkmak zaten değil amacım benim zaten öyle biri değilim ama yanına kalsın istemedim sadece nişanlısıyla bi derdim yok.

böyle bi duruma en cok kim üzülür?

yersen ? nemfomani neden oluyor git bir araştır istersen ... travma yasadım evet cok kötü hem de koruyup kollasınlar istedim daha yanlış kişilere denk geldim ne kadar kolay ordan yazması
Teşhisini de koymuşsun. Neden tedavi olmuyorsun? Ailemle aram iyi yazmışsın, sana yardımcı olmuyorlar mı? Niye tedavi ettirmiyorlar seni? Nemfomani de yok bence sende, kendini böyle kandırıyorsun. Erkeklerle yaşadıklarını hastalık adı altında masumlaştırmaya çalışıyorsun, bence.

Teşhisini de koymuşsun. Neden tedavi olmuyorsun? Ailemle aram iyi yazmışsın, sana yardımcı olmuyorlar mı? Niye tedavi ettirmiyorlar seni? Nemfomani de yok bence sende, kendini böyle kandırıyorsun. Erkeklerle yaşadıklarını hastalık adı altında masumlaştırmaya çalışıyorsun, bence.
destekler evet te psikologa falan göndermiyorlar .. he evet doğru zaten isteyerek yaptım ben onları haklısın bilmeyen anlamayan yorum yapmasın bir zahmet

Dr a git diyoruz türküyle cevap veriyorsun kk nın bu üyelere birşey yapması lazım ya neyse

Back
X