- Konu Sahibi meredithgrey
-
Yav ben ablamdan çok memnundum burda anlata anlata nazar değdirdim kadına.
Rahatsızlandı o yüzden yanında kuzeniyle geliyor şimdi. İki kişi yapıp yarım günde bitiriyorlar. Abla canavar ama kuzen işe yaramaz. Geçen gün annemlere gönderdim, annem de başlarında durmamış hiç bişey yapmamışlar resmen.
Aradım söylendim ablaya. Yalnız gelebiliyorsan gel, gelemiyorsan sen de gelme kuzenini de getirme dedim. Gelmeyecek heralde. Ben de arayıştayım şu an.
ya ama ciddi söylüyorsun manyak para kazanıyorlar.. bana seneler önce gelen kadının İstanbulda 2 evi vardı, bana "bizim tv seninkinden büyük, senin buzdolabı 3 senelik biz sıfır aldık bu sene" falan diyordu
ya ama ciddi söylüyorsun manyak para kazanıyorlar.. bana seneler önce gelen kadının İstanbulda 2 evi vardı, bana "bizim tv seninkinden büyük, senin buzdolabı 3 senelik biz sıfır aldık bu sene" falan diyorduyani tamam yaptıkları iş ağır ama kimin yaptığı iş hafif ki? düşünsene günde 200 tl den 5 günde 1000 tl yapar ki her evden aynı parayı da almıyorlar.. bu gidişle kimseyi bulamayacağız zaten..
ya ama ciddi söylüyorsun manyak para kazanıyorlar.. bana seneler önce gelen kadının İstanbulda 2 evi vardı, bana "bizim tv seninkinden büyük, senin buzdolabı 3 senelik biz sıfır aldık bu sene" falan diyorduyani tamam yaptıkları iş ağır ama kimin yaptığı iş hafif ki? düşünsene günde 200 tl den 5 günde 1000 tl yapar ki her evden aynı parayı da almıyorlar.. bu gidişle kimseyi bulamayacağız zaten..
Ben de ilk defa birini çağırayım dedim, yarım gün gelsin camları silsin evin kapılarını silsin gerisini ben yapcam dedim. Ağır iş diye 150 lira istedi. Bana fazla geldi kendim yaptım, oluru da nedir bilemedim.
Topluca batmışız desene. Kadınsızlık da zor onun sildiği cam bana daha temiz geliyordu mesela. Bir de ben hep çalıştığımdan odun gibiyim temizim ama o kadar. İş yapma becerim yok eşim benden güzel cam siler. Kendimden utanıyorum yazdıkça
Sırf cam ve kapı için mi 150 istediBen de ilk defa birini çağırayım dedim, yarım gün gelsin camları silsin evin kapılarını silsin gerisini ben yapcam dedim. Ağır iş diye 150 lira istedi. Bana fazla geldi kendim yaptım, oluru da nedir bilemedim.
Benim ileri derecede yükseklik korkum var. Sandalyeye çıkamam kaldı ki cam sileyim.
Beceriksiz ve de üşengeçim ayrıca. Sabahtan beri evi bi süpürsem iyidi diyip duruyorum ama icraat yok.
Ben her hafta yarım gün alıyordum, evde gerekli ne varsa onu yapıyordu. Bi hafta cam siliyor, bir hafta banyoyu temizliyor vakti kalırsa ütü yapıyordu falan. İki kişi gelince öyle olmuyor, o da benim işime gelmiyor. Evi mok götürecek yakında.
İstanbul'da bu kadın hem de Kurtköy yani. Buradakilerin forsu Bağdat Caddesindekilerde yok. Konuyu takipteyim ben de arayıştayımOha ! İstanbulda şu an 130-140 piyasası. Buna cam da kapı da dahil. Abla fena uçmuş.
İstanbul'da bu kadın hem de Kurtköy yani. Buradakilerin forsu Bağdat Caddesindekilerde yok. Konuyu takipteyim ben de arayıştayım
kızlar size bir fikir vereyim...cadde üzerinde mağazaların camlarını silen adamlar varya onlara söyleyin...gelip 5 dk siliyorlar...hem pırıl pırıl oluyor hemde çok para vermiyorsunuz...bulunduğunuz yerin mutlaka caddesin ve mağazalar vardır..sabahları dikkat edin göreceksiniz onları
kızlar size bir fikir vereyim...cadde üzerinde mağazaların camlarını silen adamlar varya onlara söyleyin...gelip 5 dk siliyorlar...hem pırıl pırıl oluyor hemde çok para vermiyorsunuz...bulunduğunuz yerin mutlaka caddesin ve mağazalar vardır..sabahları dikkat edin göreceksiniz onları
Elin tanımadığımız ne idüğü belirsiz adamını mı sokalım evimize?
Aracı arkadaş da ağır iş tabi camlar yarım günde bitmez falan diyince öyleymiş demek diye inandım. Tam günün işiymiş bu yarım günde yapılmazmış.Sırf cam ve kapı için mi 150 istediçağırmaman isabet olmuş .
Yarım gün 150 tlye cam kapı silsem ve haftada 5 gün çalışsam ayda 3 bin kazanıyorum. Arada da tam gün gitsem öğretmenlikten kazandığımdan daha fazla kazanırım. İşi bırakıyorum...Bende Maltepe' deyim buradakiler de pek havalı. Kurtköy şu an yükselişte ama ondan aç kalmıyorlar ve fiyatları da uçurmuşlar.
Aracı arkadaş da ağır iş tabi camlar yarım günde bitmez falan diyince öyleymiş demek diye inandım. Tam günün işiymiş bu yarım günde yapılmazmış.
Yarım gün 150 tlye cam kapı silsem ve haftada 5 gün çalışsam ayda 3 bin kazanıyorum. Arada da tam gün gitsem öğretmenlikten kazandığımdan daha fazla kazanırım. İşi bırakıyorum...
Aracı arkadaş da ağır iş tabi camlar yarım günde bitmez falan diyince öyleymiş demek diye inandım. Tam günün işiymiş bu yarım günde yapılmazmış.
Yarım gün 150 tlye cam kapı silsem ve haftada 5 gün çalışsam ayda 3 bin kazanıyorum. Arada da tam gün gitsem öğretmenlikten kazandığımdan daha fazla kazanırım. İşi bırakıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?