Derdim gündelikçi ablalar !

Benim de derdim aynı malesef...
Düzgün bir temizlik anlamında yardımcı bulmak çok zor.
Bende evi kaldırtmam mesela, yapamadığım şeyleri yaptırıyorum sadece, zaten yapabildiklerimi kendim yapıyorum...

Topluca batmışız desene. Kadınsızlık da zor onun sildiği cam bana daha temiz geliyordu mesela. Bir de ben hep çalıştığımdan odun gibiyim temizim ama o kadar. İş yapma becerim yok eşim benden güzel cam siler. Kendimden utanıyorum yazdıkça

Ben de ilk defa birini çağırayım dedim, yarım gün gelsin camları silsin evin kapılarını silsin gerisini ben yapcam dedim. Ağır iş diye 150 lira istedi. Bana fazla geldi kendim yaptım, oluru da nedir bilemedim.

Annemin komsusu temizlige giderdi. Kadin 70 yasinda yolda kambur yuruyor. 10 daireli apartmani, yazligi, her cocugunun birer luks araci vardi. Sonradan Bostanci'nin merkezinde luks bir daire alip oraya tasindi. Komsulari elit oldugu icin ayip olmasin diye camlari kendi silmiyormus eve kadin cagiriyormus

Ondan bu kadar seçiciler zaten. Kadın bana resmen ütü de yapmam fiyat belli bebeğim işine gelirse kamon çekti ya

Oha ! İstanbulda şu an 130-140 piyasası. Buna cam da kapı da dahil. Abla fena uçmuş.

Benim ileri derecede yükseklik korkum var. Sandalyeye çıkamam kaldı ki cam sileyim.
Beceriksiz ve de üşengeçim ayrıca. Sabahtan beri evi bi süpürsem iyidi diyip duruyorum ama icraat yok.
Ben her hafta yarım gün alıyordum, evde gerekli ne varsa onu yapıyordu. Bi hafta cam siliyor, bir hafta banyoyu temizliyor vakti kalırsa ütü yapıyordu falan. İki kişi gelince öyle olmuyor, o da benim işime gelmiyor. Evi mok götürecek yakında.

Sırf cam ve kapı için mi 150 istedi çağırmaman isabet olmuş .

Benim geçen hafta götürdü resmen vahşi batıda yerde uçuşan bitkiler gibi kedi tüyleri uçuşuyordu. Dün artık yaptım dip köşe. Ama camları hala mök götürüyo.

İstanbul'da bu kadın hem de Kurtköy yani. Buradakilerin forsu Bağdat Caddesindekilerde yok. Konuyu takipteyim ben de arayıştayım

Bende Maltepe' deyim buradakiler de pek havalı. Kurtköy şu an yükselişte ama ondan aç kalmıyorlar ve fiyatları da uçurmuşlar.

kızlar size bir fikir vereyim...cadde üzerinde mağazaların camlarını silen adamlar varya onlara söyleyin...gelip 5 dk siliyorlar...hem pırıl pırıl oluyor hemde çok para vermiyorsunuz...bulunduğunuz yerin mutlaka caddesin ve mağazalar vardır..sabahları dikkat edin göreceksiniz onları

Bu devirde o da risk be bacım

Elin tanımadığımız ne idüğü belirsiz adamını mı sokalım evimize?

Sırf cam ve kapı için mi 150 istedi çağırmaman isabet olmuş .
Aracı arkadaş da ağır iş tabi camlar yarım günde bitmez falan diyince öyleymiş demek diye inandım. Tam günün işiymiş bu yarım günde yapılmazmış.

Bende Maltepe' deyim buradakiler de pek havalı. Kurtköy şu an yükselişte ama ondan aç kalmıyorlar ve fiyatları da uçurmuşlar.
Yarım gün 150 tlye cam kapı silsem ve haftada 5 gün çalışsam ayda 3 bin kazanıyorum. Arada da tam gün gitsem öğretmenlikten kazandığımdan daha fazla kazanırım. İşi bırakıyorum...

İşten ayrılmadan evel 2750 TL maaşım vardı. Şu an %99,9 aynı maaşı alamayacağım. Eşim de 3000 i bulamıyor bile çoğu ay. Ben de bu işe giriyorum ! Bence şirket kuralım

O kadar yorulmana gerek yok. Haftada 3-5 saat özel ders ver öğretmenlikten kazandığın kadarını kazanırsın, çift maaş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…