Derdim hamilelik

Hamile olma ihtimaliniz tabiki var her zaman olan herşey mükemmeldir diye düşünürüm ki öyledir tedirgin olmayın çok belirti olmasına rağmen hamile olmayadabilirsiniz. Çünkü ben her ay tüm belirtileri yaşıyorum ama yok nasip işte

Allah rızası için bu yaptığınız saçmalık . çok iyi bir işiniz var condom bitince yenisini alacak paranız mı yok yoksa adrenalin mi seviyorsunuz ? İnşallah hamile değilsindir. Geri çekilme yönetimi bir Doğum kontrol seçeneği değildir. Adetten önce yada sonra içe boşanma ile hamile kalınır . Bu derece cahil olma ya lütfen olma yani.. Bir ton şey yazardım da gerçekten Mune nin beni bamlamasını İstemiyorum.

Bende şuan bu yazıyı yazıyorum..
Ahahaha

Ama konu sahibi adetten bir gün önce korunmasız ilişki oldu diyor ve leke gelmiş ertesi gün

Bu arada bir kadının hamile kalması için "bir rahim,bir tüp,bir yumurta ve bir sperme ihtiyacı vardır" derdi gir doktor. Yani aslında hamile kalmak bir yumurta ve sperme bakar,döngünün her gününde hamile kalma ihtimali vardır,0,01 ihtimal de olsa kime vuracağı bilinmez. Yaptığınız sadece sorumsuzluk başka birşey değil.

Bizde yeri geldi condom yokken geri çekilme yöntemini kullandık .8 yıllık evliliğimde.hemde çok defa . Ve istemediğim hiçbir zaman hamile kalmadım. Ben o korunurken yanlışlıkla kalanlara hayranım.

Bir sonraki sorunuz istemeden hamile kaldim, cocuğu aldırmayı düşünüyorum, kürtaj olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi olmasinda

Bu ay geri çekilme yöntemini kullandıysanız; hamile kalmanız mümkün.
Ama yinede düşük bir ihtimal; muhtemelen normal regl oldunuz.
Bebek İstemiyorsanız; riske atmayın lütfen. Daha sağlam korunun.

İnternetten biraz kutu kutu alın, depolayın eve. Böyle acil durumlarda bitti derdi olmaz.

Hamilelik düşünülmüyorsa da geri çekilme yöntemine güvenilmez...

Spermler 7 gün yasiyabiliyor icinizde :) yani adetten sonrada sperm kalmissa icinizde hamile ola bilirsiniz ... :)!

Erken gebelik testi alabilirsiniz. Birde nacizane tavsiyem kesinlikle istemiyorsaniz spiral taktırin . Devlet hastanelerinde ucretsiz.

Regle bir gün kala hamile kalınmaz teknik olarak ama geç yumurtlama durumları vs olursa sknti... Bu yüzden çocuk istemiyorsak, sadece tahmini yumurtlama dönemlerimizde degil mutemadiyen korunuyoruz.

he bir de tüm ay geri çekilme yöntemiyle koruduysaniz (!) Bayağı risk almışsınız, arada kacak gocek olmuş olabilir.

Not: hamile olsanız bile bu kadar kısacık bir surede o bahsettiğiniz belirtiler olmaz bu arada. Kuruntu yapiyor olabilirsiniz

Sürekli ilgimi çeken konuları okuyorum. Sizin fikirlerinize önem verip samimiyet ve içtenlikle soru sormuş insanlar. Kaldı ki sanal ortamda hiçbirimizin fikirleri öyle çok doğru ve profesyonel olamaz. Bu soruları soran kişileri azarlayan üyelere sesleniyorum Sizler mükemmel korunuyorsunuz ve çok akıllısınız hiç de hata yapmıyorsunuz herhalde. Çok bilmişlik tavan. İnsanların çocuk istemesi kadar istememesi de çok doğaldır. BaZılarınız zorluk yaşıyor diye istemeyenleri suçlayamazsınız. Kaldı ki akıllıca olmayan yöntemlerle korunan pek çok insan var. İyisi mi siz bunları toplayıp bir yerde onları aşağılayıp azarlayın ve doğrusunu da öğretin de kurtulun.
Anlamıyorum ki hoşlanmazsanız kızıyorsanız konuya cevap yazmayın bu bilmişlik niye

Kondom bitmiş yenısını alsaydın .
Şimdi kondoma vermediğin parayı çocuk bezlerine verirsin parasıda kondomun 5 katı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…