- Konu Sahibi kirciceklerim
-
Hamile olma ihtimaliniz tabiki var her zaman olan herşey mükemmeldir diye düşünürüm ki öyledir tedirgin olmayın çok belirti olmasına rağmen hamile olmayadabilirsiniz. Çünkü ben her ay tüm belirtileri yaşıyorum ama yok nasip işteMerhaba hanımlar, biraz açık anlatacağım kusura bakmayın. Ama benim için önemliEşimle ilk evlendiğimiz günden beri korunuyoruz (kondom ile) bu ay kondomumuz bittiği için geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık.
Bu ay çok şiddetli PMS belirtileri yaşadım (şiddetli meme hassasiyeti, mide yanması, baş ağrısı, gaz) ve dün de hafif kahverengi lekelenmem oldu. Eşimle ilişkiye girdik reglime 1 gün kaldığı için içime boşaldı. Bugün de regl oldum. Ancak kanamam çok hafif düzeyde ve sabahtan beri bir pedi doldurmadı.
Şimdi derdime gelecek olursak, ben hamile olmak istemiyorumçok iyi bir işim var, henüz kendimi hazır hissetmiyorum ama kafaya taktım şuan bu durumda hamile kalmam olası mıdır? Cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü düşünmekten kafayı yiyeceğim
Bende şuan bu yazıyı yazıyorum..“Bu ay kondomumuz bitti”
Devamı “içime boşaldı”
Ve kapanış olarak “hamile kalmak istemiyorum”
Bir mantık hatası var gibi
Bu arada küçük bir not: adetten bir gün sonraki korunmasız ilişki sonucu doğan bebem içeride uyuyor.
Hiçbir korunma yöntemi size %100 garanti vermiyorken, korunma yöntemi bile olmayan geri çekilmeyle elbette hamile kalabilirsiniz. İkizleriniz, üçüzleriniz olabilir. Ama neyseki kürtaj var değil mi? Adam da hiç mi kondomsuz boşalma yaşamasın, aldırıverirsiniz çocuğu olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?