- 21 Aralık 2014
- 2.016
- 1.767
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Ciddi bir rahatsızlığınız var.Arkadaşlar 3aylik bebeğim var ve çok şükür emziriyorum ama romatoit artrit hastasıyım son bir kaç gündür ağrılarım arttı ne kadar daha dayanabilirim bilemiyorum bnm durumumda olan varmı ne önerirsiniz bir tane ilaç kullanabiliyorum sadece başka ilaç kullanırsam emmeyi bıraktırmak zorunda kalıcam sanırım off çok canım sıkkın
TeşekkürlerCiddi bir rahatsızlığınız var.
ilaçlarınızi ihmal etmeyin.
bebeğin anne sütünden önce size ihtiyacı var . Siz iyi olun ki oda iyi Olsun.
Rambim şifa versin inşaallah..
Evet mama ilede beslenebilir ama sütüm var birde emerken gözlerimin içine bakıyor ya bitiyorum ben nasıl ayiracagim diyorumÖnce annenin sağlığı ..mama ile de beslenebilir bebek .
Üzülmeyin lütfen siz sağlıklı olmazsanız çocuğa nasıl faydamız olurEvet mama ilede beslenebilir ama sütüm var birde emerken gözlerimin içine bakıyor ya bitiyorum ben nasıl ayiracagim diyorum
Ömür boyu kullanmam gerekiyor malesefİlaçlarınızı düzenli mi kullanmanız gerekiyor yoksa bir süre mi?
Eğer kısa süreliyse daha öncelerinde süt sağıp dolaba atıp öyle kullanabilirsiniz
Ama bence mama kullanmasında da bir sakınca yok
Somuçta sağlığınız söz konusu
İşte sütüm olmasaydı derdim nasibi bu kadarmış mamayla devam etsin ama varken kesmek üzecek beni birde erken doğdu daha çok memeye ihtiyacı var gibi geliyor dayanabildigim kadar dayanicam sonrası Allah kerim artikBenim hiçbir rahatsızlığım olmamasına rağmen emzirmeyi 3 aylıkken kestim. Mamamyla da çok güzel büyüyor çocuk. Sütten daha önemli olan sağlıklı bir annesi olması.
O zaman mamaya geçin bir an önceÖmür boyu kullanmam gerekiyor malesef
Benimde sütüm çoktu hatta ben buzluğa 40 torba attığımı biliyorum :) bir o kadar da akan, dökülen , pedlerde kalan sütüm oluyordu. Lohusa sendromu ve maddi sıkıntılar sütümü götürdü. Ona bakılacak olursa bende çocuğumun nasibini kesmiş oldum. Senin hastalığında nasibi bu kadarmış demen için bir sebep. Canını buna sıkma bir an evvel toparlanmaya bak.İşte sütüm olmasaydı derdim nasibi bu kadarmış mamayla devam etsin ama varken kesmek üzecek beni birde erken doğdu daha çok memeye ihtiyacı var gibi geliyor dayanabildigim kadar dayanicam sonrası Allah kerim artik
Alternatif tıp araştırın.kliniklerde artık hacamat,sülük tedavisi yer almaya başladı.Arkadaşlar 3aylik bebeğim var ve çok şükür emziriyorum ama romatoit artrit hastasıyım son bir kaç gündür ağrılarım arttı ne kadar daha dayanabilirim bilemiyorum bnm durumumda olan varmı ne önerirsiniz bir tane ilaç kullanabiliyorum sadece başka ilaç kullanırsam emmeyi bıraktırmak zorunda kalıcam sanırım off çok canım sıkkın
Hayır tabiki mamayla da beslenebilir bu anneyi kötü yapmaz ama ben emzirmek istiyorum ve çok farklı bir duygusu var çünkü emzirmenin ve daha sağlıklı tabi bu benim düşüncem benim amacım belki benim durumumda biri vardır da benim bilmediğim bir yol söyler ya da ben şunlari kullanıyorum iyi geldi der bir kaç ay daha idare ederim en azindanBu kadar gereksiz fedakarlik şeyleri bana garip geliyor. "Sen ana değilsin" diyecekler ama bir suru mamayla besleyen anne var onlar kotu mu? Degil. Cocuk alti ustu mama yiyecek diye kendini hirpalamanin dahasi riske atmanin alemi yok bence gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?