Derdim hastalık😔

Evet o yöntemleri biliyorum aslında ama cesaret edemiyorum biraz korkunç geliyo bana arı zehri tedavisi varmış ama oda dolar ile çok pahali

Evet o yöntemleri biliyorum aslında ama cesaret edemiyorum biraz korkunç geliyo bana arı zehri tedavisi varmış ama oda dolar ile çok pahali
Hacamat ve sülük uygulamasını çok kez yaptırdım korkulacak birşey olmadığını denediginiz zaman daha iyi anlarsınız.
Ama yaşadığınız ağrılardan daha kötü degil

Bende o durumdan çok korkuyorum ağrılarımda var ama en azından ek gıdaya geçene kadar sabretmek istiyorum birde anti tnf kullanan varmı emzirirken bunu daha çok merak ediyorum

4senedir bir sürü ilaç kullanıyorum gebeliktede kullandım su andada düşük miktarda kortizon kullanıyorum 3 aydır idare ediyordu hatta 15gun önceki kontrolümde enfeksiyon değerlerim azda olsa düşmüştü bir anda yükseldi sürekli kontrollerime gidiyorum yani önemsiyorum hastalığı ve tedaviyi ama ek gıdaya kadar başka ilaç başlamamak için alternatif arıyorum yada ben şu ilacı kullanıyorum ama emzirmeye devam ediyorum diyen çıkar umudu ariyorum

Dedigim gibi bu ara seker ve karbonhidrati arttirmis olabilirmisiniz? Benim gercekten agrilarim artiyor o donem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…