- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi greengirll
Teyzem De sizin gibiydi ama o halk bank ta idi. Hep mudurle sorun yasardı hatirliyorum.Evet bunların farkındayım, işin içinde insan varsa zaten stres de var ve ülkemizde mutlu mesut çalışan sayısı az.
Ama benim karakterim artık bu mesleği kaldırmıyor, insanları satış için zorlamak, azarlanmak, bir şeyleri zorla satmak istemiyorum. Mesai derseniz her gün minimum 1 saat fazla çalışıyorum, siz kapılar kapanınca iş bitiyor sanıyorsunuz ama akşam olunca bu sefer de yok müşteri arayın yok telefonda ürün satın baskısı başlıyor. İnsanlardan dolandırıcı muamelesi görmekten yoruldum. Yıllık iznimi bile kullanamıyorum neden müdür hazretlerinin egosundan. Birikmiş 2 aylık iznim var mesela...
Doktora gitmek, 1 saatlik izin almak bile büyük sorun. Robot gibi olmalısın, ishal olsan yandın, bir yerinden kalkarsın 5 kişi tepende biter sinirli bakışlar nerdesin gibi. Ama ben de insanım, inanın gün içinde ailemle vs konuşmuyorum, eşimle bile 2 kelime belki, tamamen kopuk bir hayat. Buraya da gizli giriyorum bir gün yakalanırsam bakalım neler olacak.
20 yıl uğraştı kendisi mudur oldu şimdi. Önce uzman oldu filan yanlış bilmiyorsam ama şimdi Şube müdürü
Bi nebze rahat. 2 de çocuk büyüttü.
Bende hiç bilmem onun akşam 5 te çıktığını.
Ama devlet olduğundan mi nedir resmi tatilleri vardı. Nedense hep sık kıyafetler topuklu ayakkabılar ile hatırlıyorum elit bir hayati vardı sanki