Kızlar günaydın...Lütfen konum taşınmasın çünkü benim için bir dert oldu artık bu. Derdim mesleğim, işim. Bankacıyım ve her geçen gün baskıdan, saçma sapan hedeflerden, asla ve asla takdir görmemekten, ezilmekten bıktım. 8 senemi verdim, öğle tatillerinde bile çalıştım, sosyal hayatıma özel hayatıma zaman ayıramadım, sonuç mu? Birazcık istenileni yapama hemen eleştiri,baskı, tehdit. Bu arada istenilenler insanlık dışı yani potansiyel 10 ise sizden 100 bekleniyor. Ekonomi malum, kimse kredi kartı almak, bes yaptırmak, yok bilmem ne sigortası almak istemiyor işte istemiyor. İnsanları da anlıyorum. Ve çok bunaldım, şimdi iş değiştirmek istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum. Firmaları sektörü biliyorum, özel şirket düşünmüyorum. Kpss ile kamu kurumlarına geçmek istiyorum, bir çok arkadaşım geçti ve çok memnunlar. Biz resmen bankada köleymişiz nolur sende gel kurtul diyorlar, habire haftasonu gezileri, öğle yemekleri, aileleri ile paylaşımlar...
Kpss ile atanan var mı, hangi kurumda, işinden memnun mu nolur bana yol gösterin, örnek verin. Çökmüş durumdayım, acil bir plana ve hedefe ihtiyacım var. Özelden de yazabilirsiniz, ufak bir umut istiyorum kızlar lütfen...