• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim İstenmeyen Tüyler..

Bacaklari epilatorle aliyorum, batiklar oluyor fakat abartili degil. Onlar da bi sure sonra cikiyor geldigi gibi aliyorum.
Kol altini agda ile aliyorum. Tek tuk cikanlari da epilatorle. Boylece kolsuz giydigimde hep temiz gorunuyor.

Fakat ben bacaklari agda ile alip denemek istiyorum, canim biraz tatli kuaforlerden korkuyorum. Biyikta bile gozlerim yasariyor tum gun kizarikligi gecmiyor. Artik onu da kendim almayi ogrendim.
Bacak icin kartuslu mu almak gerek, hangisi kolay? Ona gore de isitici siparis edecegim fakat tecrubem olmadigi icin hangi tip daha kullanisli bilmiyorum. Pudrali agda kullanmayi dusunuyorum. Onerilere acigim...

Ben yıllardır kartuslu sir agda kullanırım bacak ve kol için. Kesinlikle inanılmaz kullanışlı. Hem sürdüğün yere ince bir tabaka halinde sürüyor hem de ısıtıcısı sayesinde hiç soğumuyor. Her kadının ağda makinasi olmali büyük rahatlık.

Ben yıllardır kartuslu sir agda kullanırım bacak ve kol için. Kesinlikle inanılmaz kullanışlı. Hem sürdüğün yere ince bir tabaka halinde sürüyor hem de ısıtıcısı sayesinde hiç soğumuyor. Her kadının ağda makinasi olmali büyük rahatlık.
yanitiniz icin cok tesekkur ederim :) boyle seyler okudukca daha bir gaza geliyorum... :))
Konuyu isgal etmek istemem fakat bir sorum olacak,
Isitici tek kartus yetiyor mu ev tipi kullanimda? O kartuslarin kac kullanimlik oldugunu dahi bilmiyorum cunku.
Bir de hem cezveli hem de kartuslu olan kapsamli bir isitici almak mi daha kullanisli oluyor kararsiz kaldim...

yanitiniz icin cok tesekkur ederim :) boyle seyler okudukca daha bir gaza geliyorum... :))
Konuyu isgal etmek istemem fakat bir sorum olacak,
Isitici tek kartus yetiyor mu ev tipi kullanimda? O kartuslarin kac kullanimlik oldugunu dahi bilmiyorum cunku.
Bir de hem cezveli hem de kartuslu olan kapsamli bir isitici almak mi daha kullanisli oluyor kararsiz kaldim...

Hayır hayır benim kullandıgım ısıtıcı basit, icine sadece kartuşu koyuyorsun, fişini takıyorsun, ağda eriyince koyuluveriyorsun işe :) gratislerde filan satılıyor bunlar. Ağda kartuşun bittikçe bütün kozmetikçilerden temin edebilirsin. Tüy yoğunluğuna bağlı. Bir kartuşla bacaklarını komple artı kollarını rahat alırsın.

Ek olarak, bütün yorumları okudum ağdanın da epilatörün de azaltıcı veya çoğaltıcı bi etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece çam sakızı ağda sir ağdaya oranla şekerli olduğundan tüyleri besliyormuş bunu duymuştum. Jilet ve tüy dökücü krem haricinde hepsi iyidir bence. Tüylerim çok uzadıysa ağda kullanırım tek tük ve kısaysa epilatör.

Hayır hayır benim kullandıgım ısıtıcı basit, icine sadece kartuşu koyuyorsun, fişini takıyorsun, ağda eriyince koyuluveriyorsun işe :) gratislerde filan satılıyor bunlar. Ağda kartuşun bittikçe bütün kozmetikçilerden temin edebilirsin. Tüy yoğunluğuna bağlı. Bir kartuşla bacaklarını komple artı kollarını rahat alırsın.

Ek olarak, bütün yorumları okudum ağdanın da epilatörün de azaltıcı veya çoğaltıcı bi etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece çam sakızı ağda sir ağdaya oranla şekerli olduğundan tüyleri besliyormuş bunu duymuştum. Jilet ve tüy dökücü krem haricinde hepsi iyidir bence. Tüylerim çok uzadıysa ağda kullanırım tek tük ve kısaysa epilatör.
Harikasiniz!
Bu yorumla tum sorularimi tek hamlede yanitlamis oldunuz ;)

Biraz aratirinca kuafor malzemeleri satan bir int. sitesinde cesitlerini gormustum ordan siparis verecektim. Hic kendim yapmadigim icin oyle aval aval bakiyordum ne alsam nasil alsam diye...
Bugun bi carsiya ciksam iyi olacak, nerde bulacagima kadar yazdiniz, şevke geldim :)
Tekrardan tesekkurler...

Canım zaten kökten alan herşey gec çıkmasını sağlar tüylerin aslında hürrem ve karınca yağı çok etkiliymiş bende şuan karınca yağı kullanıyorum küçük bir fincana tuz koy üzerinede taze limon sık karıştır ağdadan sonra veya epilatorden sonra kıl diplerine yedir bende yeni öğrendim şimdi

denedim onu ama benim kıllar sert

bizi bu hayatta terk etmeyecek gercek sevenımız ıstenmeyen tuylerımız..ıstenmesede senle kıymetını bılmıosun

Back
X