Derdim Kardeşim

İlginiz için çok teşekkür ederim :) Değinilecek noktayı direkt tespit ettiniz sağolun

Tepkilerim çok önemli gerçekten o yüzden alttan alarak davrandım hep. Baktım benim alttan almalarım çözüm getirmiyor sizlere sorayım dedim nasıl davranmalıyım. Çok iyi yapmışım. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Amacım zaten engelleyen abla olmak kesinlikle değil, ona bir an önce gerçekleri farkettirmek istiyorum. Yarın sohbet havasında bir konuşma daha yapacağım bakalım umarım bu sefer olur

oturup ciddi ciddi konusmalisiniz, bile bile derslerden uzaklasmasina musade etmemelisiniz

oturup ciddi ciddi konusmalisiniz, bile bile derslerden uzaklasmasina musade etmemelisiniz

Ciddi ciddi konuştum olmadı , laf arasında arkadaşlarının ne kadar başarılı olacağını söyledim olmadı , yarın yeni bir metod deneyeceğim umarım bu sefer olur bakalım göreceğiz.

Annenden babandan korkuyorsa onlara söylemekle tehtit et.. Bu yaşta internetten biriyle görüşüp buluşma..

kim olduğunu yazabilir misin bana özelden merak ettim

Açıkçası kim olduğunu pek yaymak istemiyorum bade , biliyorsun çeşitli sözlüklerden takip ediliyor forumumuz Vine fenomeni olan kişiyi karşıma alıp bu işi daha da zorlaştırmak istemem Zaten birçoğunun sevgilisi var , sevgilisi olmayanlardan bir tanesi hafif bi beyin fırtınası yaparsan eminim aklına gelir zaten malum isim

Annenden babandan korkuyorsa onlara söylemekle tehtit et.. Bu yaşta internetten biriyle görüşüp buluşma..

Babadan korkar anneden korkmaz. Korkutarak da bir şey yapmak istemiyorum ama sanırım son çare o. Numarasını vermiş telefonda konuşurlarken gecenin 3 ünde yakaladım.. Telefonunu bu sabah aldım ders çalışmadıkça asla alamayacağını söyledim. Evde değilim şuan annem sürekli arıyor ne yaptı bu kız diye söylemedim tabi. Eve gideyim bakayım ders çalışma durumuna göre 1 saatlik bir süre kadar telefonuna izin veririm diye düşünüyrum. Başka şans bırakmadı artık bana

sanırım aklıma geleni :)
İllaki gelmiştir :) hepsi belli ediyor kendini zaten , kardeşime telefon yasağı koymuştum annemin telefonundan görüşmeye devam edince evdeki tüm teknolojik cihazları topladim :) o yuzden foruma giremedim denendi onaylandı kardeşim gözükür de pes etmiş durum da ders çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…