- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Neden kuaför istemiyorsun
Aynı ayarda başkasına git. ( Kadınlar için ürkütücü evet ama evde saçını yıpratma diye şeyettimRezil olacağım, yine kakır kakır gülecekler. Biraz da iddialaşmıştım "Ben yaparım ne var yani?" diye.
Aynı ayarda başkasına git. ( Kadınlar için ürkütücü evet ama evde saçını yıpratma diye şeyettim)
Açık kumral sür bence. Doreli hatta, renkler karışır belki güzel bişey olur :)Başka kuaföre bu halde bi başlangıç yapmak...
En düşükte koyu renk mi sürsem? Beklemeden öyle yapsam sorun olur mu ki?
Bugün boyadım daha. Ceza gibi..
gulmekten olecegimBen de sürekli saçımın rengiyle oynuyorum. En son yakmış ve mecburen kısacık kestirmiştim. Tövbe ettim uzun süre boyamadım. Sonra gittim b.k rengine boyadım. Çünkü kuaför dedi ki saçına b.k rengi sürersek çok yakışır. Canım kuaför. Acayip yakıştı gerçekten. Roman düğününe karışıp göbek atsam kimse "bu kim" demez. O kadar yakıştı.
Ben buna benzer bir durumu yaşamış ve çözümü siyaha boyamakta bulmuştum gangsta. En etkili çözüm bu. Komple kapatıyor tüm renkleri.
bence komple kazit. seni hayal ettim de guzel bir goz makyaji, kupeler vs. yuzune cok yakisir ya. hayalimde canlandirdim bayildim
ruyamda seni gorcem uyuyabilirsem
Ben de sürekli saçımın rengiyle oynuyorum. En son yakmış ve mecburen kısacık kestirmiştim. Tövbe ettim uzun süre boyamadım. Sonra gittim b.k rengine boyadım. Çünkü kuaför dedi ki saçına b.k rengi sürersek çok yakışır. Canım kuaför. Acayip yakıştı gerçekten. Roman düğününe karışıp göbek atsam kimse "bu kim" demez. O kadar yakıştı.
Ben buna benzer bir durumu yaşamış ve çözümü siyaha boyamakta bulmuştum gangsta. En etkili çözüm bu. Komple kapatıyor tüm renkleri.
yok ciddi dedim ya cok guzel bir yuzu var cok da tarz. gozleri cekik kucuk. hayal edince cok begendimAyyy kötü örnek. Asi misin nesin? Cagnım kadın ne diye kazıtsın saçlarını?! :)
Yakışana yakışıyor gerçekten.
Ama 10 kişiden birine belki. Bir de kazıtınca o kafadan ne çıkacağı belli olmuyor.
Eşim kazıtmıştı bir ara, hep uzun saçlıydı, adam saçlarının altında saklanmış bildiğin.
Kafa yamuk, en az 10-12 dikiş izi, yarık izleri, bir de Doğum lekesi :))
Yokuspokus da bu şans varken o kafadan neler çıkar :))
Açık kumral sür bence. Doreli hatta, renkler karışır belki güzel bişey olur :)
Koyu renkte kızıllar daha çok görünür.
Aslında bibi iyi anlar bu işlerden ama Banlı sanırsam, yine
bence komple kazit. seni hayal ettim de guzel bir goz makyaji, kupeler vs. yuzune cok yakisir ya. hayalimde canlandirdim bayildim
ruyamda seni gorcem uyuyabilirsem
AhahAhaha
koptum gece gece.
O degil çocuk uyanacak. Şunun başına sonuna sesli kahkaha attırır yazıver :))
Ben de sürekli saçımın rengiyle oynuyorum. En son yakmış ve mecburen kısacık kestirmiştim. Tövbe ettim uzun süre boyamadım. Sonra gittim b.k rengine boyadım. Çünkü kuaför dedi ki saçına b.k rengi sürersek çok yakışır. Canım kuaför. Acayip yakıştı gerçekten. Roman düğününe karışıp göbek atsam kimse "bu kim" demez. O kadar yakıştı.
adam seni her halinle begenirOldu, adamın asker arkadaşı olup çıkayım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?