- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Ben de sürekli saçımın rengiyle oynuyorum. En son yakmış ve mecburen kısacık kestirmiştim. Tövbe ettim uzun süre boyamadım. Sonra gittim b.k rengine boyadım. Çünkü kuaför dedi ki saçına b.k rengi sürersek çok yakışır. Canım kuaför. Acayip yakıştı gerçekten. Roman düğününe karışıp göbek atsam kimse "bu kim" demez. O kadar yakıştı.
Ben buna benzer bir durumu yaşamış ve çözümü siyaha boyamakta bulmuştum gangsta. En etkili çözüm bu. Komple kapatıyor tüm renkleri.
Kocam da çok beğendi ama. En son "Kibariye ile sevişiyor gibi hissediyorum. Değiştir şu saçını" dedi. Çok kibar, elit bir adamdır kocacım.
Ben de sürekli saçımın rengiyle oynuyorum. En son yakmış ve mecburen kısacık kestirmiştim. Tövbe ettim uzun süre boyamadım. Sonra gittim b.k rengine boyadım. Çünkü kuaför dedi ki saçına b.k rengi sürersek çok yakışır. Canım kuaför. Acayip yakıştı gerçekten. Roman düğününe karışıp göbek atsam kimse "bu kim" demez. O kadar yakıştı.
Ben buna benzer bir durumu yaşamış ve çözümü siyaha boyamakta bulmuştum gangsta. En etkili çözüm bu. Komple kapatıyor tüm renkleri.
Ayyy kötü örnek. Asi misin nesin? Cagnım kadın ne diye kazıtsın saçlarını?! :)
Yakışana yakışıyor gerçekten.
Ama 10 kişiden birine belki. Bir de kazıtınca o kafadan ne çıkacağı belli olmuyor.
Eşim kazıtmıştı bir ara, hep uzun saçlıydı, adam saçlarının altında saklanmış bildiğin.
Kafa yamuk, en az 10-12 dikiş izi, yarık izleri, bir de Doğum lekesi :))
Yokuspokus da bu şans varken o kafadan neler çıkar :))
yok ciddi dedim ya cok guzel bir yuzu var cok da tarz. gozleri cekik kucuk. hayal edince cok begendim
dogum lekesini yeni mi ogrenmis oldu
Kocam da çok beğendi ama. En son "Kibariye ile sevişiyor gibi hissediyorum. Değiştir şu saçını" dedi. Çok kibar, elit bir adamdır kocacım.
O tatlış kuaförlerden bide ben rastladım küllü kumral istedim kızıl kahve yaptı.
Bıyık aldırmaya gidiyorum sadece niye gelmiyon abla diyo boyaya. Açıklıyorum yine aynı soru. Bıyığada gitmicem o olacak
adam seni her halinle begenir
Diyorum siyah yap uzadıkça kes taze saç uzasın diye
İllâ sakal mi bırakayım
Hay Allah iyiliğini versin ya gözümde canlandı tipiKuaför terörü diye bir şey var bence. Kaşı inceltme diyorsun, gözünü açtığında adile naşit "kuzucuklarım" diye bağırıyor aynada. Kahverengi saç istiyorum diyorsun "ama yakışmaz ki" diyor, bok rengi yapıyor. Neyse ki lazer yaptırdım da ağda odasının o muhteşem diyaloglarından arındım. Bu kadar özgüven patlaması yaşayan başka bir meslek erbabı yok yerkürede.
Zaten boyayı beklerken kuaförün daimi müşterisi olan, her daim anlatacak çok önemli mevzuları bulunan, rahatsız edici samimiyete sahip yanmış saçlı kız bulunur ortamda. Gidip gelip aynaya bakar bir yerini düzeltir ya da inceler. Saçına makas atasım geliyor yeminle. Bok var aynada çünkü. Her baktığında bir organı evrim geçirecek sanki. Beş saniye önce de aynıydı burnun canım ya demek istiyorum ama kuaförün kankası olduğundan dayak yerim. He bir de Türk kahvesi içiyor her daim. Bak yine sinir oldum hatırlayınca. İtici melun!! ¡
Saçında hiç boya Yok, hiç olmadı.
Sıkıldığımda değiştirmek istedigim yer saçlarım degil.
Bildiğin bir kalemle aynanın karşısında geçip kendime 10000 yıllık estetik olanı yapıyorum. Elmacık kemiklerden başlayıp az da çeneyi sivrilteceğim falan diye başlıyor. Bayaga hayallerimde Ajda Pekkan ile yarışıyorum.
Ama artık yüzümü de görmüyor gözüm. Zira iki küçük çocuk +hamilelik ile aynaya bakacak vaktim Yok. Çok fena dizlerime inen memelerime taktım.
Sanırım 3. Yu de emzirirsem bir estetik cerrah başının gözünün sadakası olsun diye bedavaya yapacak... aradan karın toparlama da çıksa iyi olur. :))
Tamam, siyah yapacağım.
Ya bi de çok pis yandım, esmerleştim... Siyah saçla iyice kapkara olacağım.
Hay derdimi diyerekten kendime sövesim geldi şu an...
Mümkün olsa kafamı ısıracağım, ısıramıyorum!!!
Çok fena dizlerime inen memelerime taktım.
Hay Allah iyiliğini versin ya gözümde canlandı tipi
O tiple geçen rastlaştık yine, dedim ne kadar zayıfsın sen böyle ( iltifat sandı çünkü baya baya dümdüzzzz 40 kilo anca )
Ay teşekkür ederim bide 26 yaşındayım ben hahahaha dedi.
Dedim oda bişey mi ben 32 yaşındayım 3 çocuk doğurdum 57 kiloyum. Nasıl içim soğudu nasıl anlatamam
Benim 6-7 ay oldu sanırım toparlandı böyle
Başka tonlar vurma bırak saçın uzasın yıpranmışları kes ve bence bir renk seçip en azından 2 yıl onda kalmayı dene bunu yapabilirsin dostum inanıyorum/inanmak istiyorum sana
Ya uykumu kaçırdın gece geceAman diyeyim hiç muhatap olma. Zihnini ele geçiriyorlar muhabbet edince. Bir müddet sonra Tarkan'ın emzirme koçu tutması ile ilgili ciddi ciddi konuşurken buluyorsun kendini. Lanet bir enerjileri var onların. Allah korusun birkaç saatten fazla kalsan "ay Allah kahretmesin kız seni" demeye başlarsın. Görmezden gel, aman diyeyim.
Askadjhakjhfdj
Gözümden yaş geldi ya
Ben de sinyale çıksam sırıtmaz valla, amatör pokemon çizerinin son eseri gibi bi şey oldum.
Siyah yapasım hiç yok ya... Bi boya akıtma işlemi varmışprag söyledi, onu düşünüyorum, oradan sağlam çıkarsam da yine olmazsa siyaha döneceğim sanırım...
İki yıl, siyah...
Düşününce bile içim karardı...
Ama katlanılabilir kılabilirim.
Renkli lensler kullanayım, makyajımın tonlarını oynayayım.
Çünkü renkli olmalı. Boynumdan yukarısı renkli olmalı ki suratıma bakınca sıkılmayayım evet.
Siyah iyidir ya ben severim de işte ondan dönmesi çok zor oluyor. Uzun süre kullanacaksan boyat siyaha. Yok ben çabuk sıkılırım dersen siyahtan açılması daha fena yapıyor saçı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?