Derdim kendim

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bi huyumdan çok şikayetçiyim aşırı azimsizim ve takıntılıyım ev hanımıyım çalışmıyorum maddi durumumuz iyi genel olarak mutlu evliliğim var mesela bi kitap okuyayım diyorum 3 sayfa sonra bırakıyorum spora gidesim gelmiyo tekrar üni okuyayım diyorum onu da yapmıyorum bi tek geziyorum sadece bu kendimi kötü hissediyorum artık çocuğum da Yok olmadı sürekli elim de telefon günde 5-6 saat internete bakıyorum evi de şöle böle topluyorum bu kadar ben ne yapayım şimdi bu huyumdan nasıl kurtulurum

ise girebilirsiniz, hobi kursları olabilir. cocuk yurtlarını ziyaret edebilirsiniz..bi ugrasiniz olur..

Yattıkça yatası geliyor insanın. Yaptıkça da yapası. O sebeple kendinize dolu bir program oluşturacaksınız. Bazı üniversitelerin uzaktan eğitimi var. Onlara dahil olabilirsiniz Eylül ayında. Önemli sanatsal filmleri izleyebilirsiniz. Bir kursa yazılabilirsiniz. Bir dil öğrenebilirsiniz. Hiç olmadı yardıma muhtaç ailelere destek sağlayan vakıflar var. Oralarda gönüllü çalışabilirsiniz.

Demek ki seveceğiniz şeyi hala bulamamışsınız. Hobiniz olan gezmekle ilgili bir iş yapabilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde tur rehberliği gibi.

Son düzenleme:
Evet aynen oturunca iyice kalıyosunuz mesela ufacık bi hastalığı bile saatlerce araştırıyorum internetten ve sonucu kötü bişeye çıkınca hepten kopuyorum hayattan

merhaba hiç liste yapmayı denediniz mi, denemediyseniz her sabah o gün için ya da bir gece öncesinden ertesi gün için yapmak istediklerinizi listeleyebilirsiniz. benim tavsiyem en basit şeylerden başlamanız, uzun vadede üniversite okumak çok güzel bir hedef ama günlük, haftalık ve aylık gibi parçalara bölerek adım adım büyük hedefe ulaşmaya çalışın.

bu liste konusunun işe yarayıp yaramadığını görmek için kitap örneğinden başlayabilirsiniz, mesela yarından itibaren her gün 20 sayfa okuyacağım gibi kendinize göre sayfa hedefi koyun. başarılı oldukça sayfa sayısını artırın. hedefi tamamlamadan internete bakmayın. kafanızda plan yapmak yerine liste üzerinde hedeflerinizi görüp tamamladıkça üzerini çizersiniz çok ilkel gelse de bir deneyin ne kaybedersiniz ki

Benden 1 tane daha varmisehliyet almak istiyorum,lazere gitmek istiyorum,yuruyus yapmak istiyorum,denize gitmek istiyorum,erken kalkmak istiyorum,alisveris yapmak istiyorum ama hiçbir şey yapmıyorum. Temel ihtiyaçlar dışında bı şey yapmak ,uzun zamandir yapmadığım bı şey.

Çok güzel bu fikir teşekkürler

Aklıma Şeyma subaşı geldi o da sürekli geziyor malum, gerçekten merak ettim insan neden böyle olur ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…