Derdim: Kıskançlık !!

Ekimden sonra yeni hayatına merhaba dersin canım.
Artık bu evlenince cama bile çıkartmaz seni.
Evlenince garanti olacağın için pskologa da gitmez :işsiz:

Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım

Lütfen kendinize bunu yapmayın. 5 yıl buna nasıl tahammül ediyorsunuz? Çok çok katı olun bu konuda. Sizi kaybetmemek için psikolog teklifinizi değerlendirmek durumunda kalsın. Bunun böyle gitmeyeceğini, yaptığının normal olmadığını işleyin beynine.

Psikoloğa gerçekten giderse bu sorunu aşabilirmi?
aşılamaz.net.koşarak uzaklaşın lütfen.. böyle insanlar geçmiş ilişkilerini kıskanç karakterlerine kılıf yapmaya çalışırlar.. ama işin aslı öyle değil.. ben de aldatıldım..bana da olmadık yalanlar söylendi..ben de çok kötü şeyler yaşadım geçmişte.. ama hala kıskanç biri değilim.. eşimi de hiçbir konuda bunaltmıyorum.. yeniden kötü bişey yaşamama (aldatılma vs.) da eminim ki kıskançlığım engel olamıycaktır.. o yüzden kıskançlık bir karakterdir.. ve 9 yıllık ilişki sonunda düzelir düzelir diye yaptığım önceki evliliğim kıskançlık yüzünden 1 yıl bile sürmedi.. ne psikologlar, ne aynı evde yaşamamız ne konuşmalar, ayrılıklar hiçbişeyi değiştirmedi.. sonunda arkadaş kendini kapının önünde buldu ;)

psikoloğa kendi isteği iyileşme hevesiyle durumunu kabullenerek gitmesi lazım senin gözünü boyayıp nişanlanasın diye değil :kahve:

Kendi tecrübem bu insanların pek de düzelmeyeceği yönünde. Nişanı iptal etmeniz belki kafasına dank etmesini ve uzman yardımıyla çözmesini sağlar. Ama çözüme yanaşmıyorsa ne nişan ne evlilik düşünmeyin derim emin olun hayat geçmez.
Çözecekmiş söylediğine göre

iki gün önce nişan attım nedeni KISKANÇLIK !
bitmiyor, düzelmiyor, aynı benim yaşadığım psikopatlık derecesinde sizinki de. bir ömür bu şekilde geçer mi sizce?
Çok geçmiş olsun. Sizinki ne kadar sürdü neler oldu hiç tedavi oldu mu anlatır mısınız?

peki siz de onun yazışmalarını okuyabilir miymişsiniz
yoksa hayır okuyamazsın mı diyor
eğer öyleyse hep öyle gider düzelmez kusura bakmayın

artı yıllarca psikoloğa da gitse tihniyet öyle olduktan sonra zor düzelmesi
Okuyabilirmişim gece 4 te girdiyse ben sormadan şunla konuştum diye ekran görüntüsü atıyordu ama benim talebim olmadı bu yönde. Sormazdım hiç

Bu sorunu çözmeden evlenmeyeceğimi nişanı iptal ettiğimi söyledim aileme yarında onun ailesine söyleyeceğim
Babam aramış çok ağır konuşmuş
Evime geldi çok yalvardı tamam gideceğim dedi
Ben inanmadım konuşmuyorum
Çünkü söz verip yapmıyor
Sizce gider mi psikoloğa?
Psikologa gidecegini zannetmem gitsede düzelmez daha evlenmeden bu kadar sk boğaz ediyosa evlendikten sonra daha fazlasini yapacaktir bi yere göndermez tek başına gidemezsin tel eline fazla alsan suphelenecek arkadaslarinla gorumeni istemeyecek ve daha bir suru şey hayati kendine zehir etme olum yok ucunda kararinda emin ol tanima süreci bu evlendiginde bu kadar kolay sirtini donemezsin

Bakın ben bazı arkadaşların aksine gerçekten seviyorsa sizi adam akıllı terapi alırsa bu durumdan kurtulacağına eminim bazı arkadaşlar ayrıl demişler ama bana göre bir şansı hak ediyor bir duruma bakın düzelme varsa devam edersiniz yoksa hayat sizin karar sizin.

aşılamaz.net.koşarak uzaklaşın lütfen.. böyle insanlar geçmiş ilişkilerini kıskanç karakterlerine kılıf yapmaya çalışırlar.. ama işin aslı öyle değil.. ben de aldatıldım..bana da olmadık yalanlar söylendi..ben de çok kötü şeyler yaşadım geçmişte.. ama hala kıskanç biri değilim.. eşimi de hiçbir konuda bunaltmıyorum.. yeniden kötü bişey yaşamama (aldatılma vs.) da eminim ki kıskançlığım engel olamıycaktır.. o yüzden kıskançlık bir karakterdir.. ve 9 yıllık ilişki sonunda düzelir düzelir diye yaptığım önceki evliliğim kıskançlık yüzünden 1 yıl bile sürmedi.. ne psikologlar, ne aynı evde yaşamamız ne konuşmalar, ayrılıklar hiçbişeyi değiştirmedi.. sonunda arkadaş kendini kapının önünde buldu :KK66:
Yani doktora gitti ama düzelmedi mi? 9 senede hep aynı evlenince daha beter mi oldu?

4 ayda bu kadar ilerlemeside ayrı bir vaka.
Güvenini sarsmaya meyilinizmi? oldu acaba.
5yıldır böyle değildi diyosunuz. Buda uzun bi zaman.
Ve sizin acınızdan bakarsa. 5yıldır sizi tanıyamamışsa. Evlenmesin nişanlanmasın daha iyi.

Dileğim odur ki inşallah düşündüğün gibi kıskançlık sorunu çözülür , sakın ama sakın bu durum çözülmeden dönme .
Kendisine güvensizlik veren yaşanmışlıkların faturasını sen ödemek zorunda değilsin , çok iyi düşün .
Çözecekmiş söylediğine göre

Ekimden sonra yeni hayatına merhaba dersin canım.
Artık bu evlenince cama bile çıkartmaz seni.
Evlenince garanti olacağın için pskologa da gitmez :işsiz:
Evet nişanı yaparsam beni oyalayacağını biliyordum

Lütfen kendinize bunu yapmayın. 5 yıl buna nasıl tahammül ediyorsunuz? Çok çok katı olun bu konuda. Sizi kaybetmemek için psikolog teklifinizi değerlendirmek durumunda kalsın. Bunun böyle gitmeyeceğini, yaptığının normal olmadığını işleyin beynine.
5 yıl boyunca bu kadar değildi son 4 ay zindan oldu bende ayrıldım kendisi evime gelip söyledi gideceğini. Bu sabah ailesine de söyledim bu şekilde ne nişan ne evlilik hatta görüşmek bile istemiyorum dedim

Bakın ben bazı arkadaşların aksine gerçekten seviyorsa sizi adam akıllı terapi alırsa bu durumdan kurtulacağına eminim bazı arkadaşlar ayrıl demişler ama bana göre bir şansı hak ediyor bir duruma bakın düzelme varsa devam edersiniz yoksa hayat sizin karar sizin.
Tahammül edemeyeceğim şeylerden biri de baskı zehir oldu 4 ayımız ilk randevusuna bende gideceğim dinleyeceğim doktoru

Çok geçmiş olsun. Sizinki ne kadar sürdü neler oldu hiç tedavi oldu mu anlatır mısınız?
sağolun..
bizim ilişkimiz başında bu yönünü bana asla göstermedi. nişan sonra dört aydır çok çektim. nişandan sonra resmen gerçek yüzünü ortaya çıkardı. sen hastasın falan diyordum artık kabul etmiyordu. ona göre normalmiş ama gerçekten davranışları hasta gibiydi.
final noktada babamla bir şeyler yapmama kızmaya başladı. dışarı çıkıp kahvaltı etmek vs. orada dedim yeter artık sen kimsin..
çekilecek dert değil çok iyi anlıyorum sizi.
ruh sağlığınız için bırakın

Yani doktora gitti ama düzelmedi mi? 9 senede hep aynı evlenince daha beter mi oldu?
9 senelik sevgililik nişanlılık döneminde aynı evde değildik defalarca ayrıldık barıştık en büyük sebeplerimiz hep saçmasapan kıskançlıklarıydı..her seferinde düzelicem diyip yalvarıp yakarıp bana kendini affettirdi.. sevgiliykenki son ayrılığımızda 7 sene bitmişti ayrıldım çünkü ben doktorluk olmuştum.. 6 aydır düzenli terapi görürken bu yine geldi düzeldim diye.. psikoloğum da dediki birlikte terapi alın bi şans ver (çünkü çok aşıktım).. terapi aldık.. bu sırada nişanlandık.. 1,5 yıl terapide bişeyler değişti sandım.. evlenince de nasıl olsa aynı evde olucaz artık kıskanıcak bi sebep bulamaz diye gittim salak gibi evlendim.. giderek tekrar eski haline dönmeye hatta sanırım "sahibim" olduğunu sandığı için daha da beter oldu..8 ay sonra da olaylar şiddete kadar ulaşınca kendini kapının önünde buldu.. tabi sonra yine yalvarıp yakarmalar ama bu sefer beni kandırmayı başaramadı.. Şimdi kıskançlığı dozunda ve tatlı çok mutlu bi evliliğim var çok şükür :KK33::KK33:

4 ayda bu kadar ilerlemeside ayrı bir vaka.
Güvenini sarsmaya meyilinizmi? oldu acaba.
5yıldır böyle değildi diyosunuz. Buda uzun bi zaman.
Ve sizin acınızdan bakarsa. 5yıldır sizi tanıyamamışsa. Evlenmesin nişanlanmasın daha iyi.
Kurum değiştirdim yeni kurumumum da yeni arkadaşlarım oldu banada değişiklik oldu çok güzel organizasyonlar düzenliyorduk onları merak etmekle başladı olay tanıştırdım sonra kıskançlığı arttı erkeklere sadece selam verip iş konuşmalıymışım
Eski kurumundaki erkekler yaş olarak çok büyüktü şimdikilerle yaşıtız 3 erkek 5 kadınız bir de 3 kız 1 erkek stajyerimiz var o kadar

Back
X