Derdim: Kıskançlık !!

Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
Bence ayrıl. Şimdi böyleyse evlendiğinde neyapar kim bilir.niye sıkıntıya gelesınkı

Sana kendimden ornek veriyim iki senelik evliyim esim cok kiskanc halada ve ilk zamanlar asiri kavga ediyoduk her hareketimden bisey cikariyodu bunalmistim nerdeyse simdi Allaha sukur duzeldi ama seninki nasil olur bilmem ama sen zarar gorursun iyi dusun

Derin bir ahhh cekmek geldi icimden cunku esimden asiri derecede kiskanclik yuzunden bosaniyorum daha sevgilisin bence ayril zar zor ben esimi 1 kere psikatriye goturdum ve bana dediki bu tur hastalar hasta olduklarini kabul etmezler sen nasil ikna ettin (bosanicaktim o yuzden ikna oldu ) ve dr bana dediki ilacla tedavi olur ama tam duzelme bekleme ve nitekim ewim 1 ay sonra ilaclarin yan etkilerini bahane ederek birakti dr turlu yalanlar buldu ve gitmedi sonucmu? Bosaniyorum bi de cocukla nikahtan sonra ne oldugunu anlamistim ama tehtitleri kendime olan guvensizligim sonucun da gec verilen bi karar

Denemeden bilemeyiz ki? Yani en sinirli bir insan olduğm için terapi aldım/alıyorum. Oldukça faydasını görüyorum. Ama ben düzelmeyi çok istedim. Anne olmayı düşündüğümden sabırlı ve bağırmayan bir anne olmak beni çok motive etti. Sizi kaybetmemek de sevgilinizi motive edebilirse, gerçekten isterse düzelir bence. Ama hatasını bile kabul etmeyen bir noktadaysa bir cacık olmaz ondan.
Yalvar yakar kapıma gelip söz vermişti gideceğine dair ama bugün annesi ile haber yollamış ben hasta değilim o beni aldattı onu sevmiyorum beni aramasın demiş. Annesini de evden kovdum sinir krizi geçirdim

hemen ayrılmak olmaz ama nişan yapmayın bence. hareketleri düzelirse nişan yapmayı düşünmelisiniz. çünkü bazı insanlar asla değişmiyor
Çok kötü biriymiş çok çirkin şeyler yaşandı düne kadar kapımda yatıp af dileyip psikolog sözü verirken bugün hasta olan o ben değilim o beni aldattı demiş herkese

Derin bir ahhh cekmek geldi icimden cunku esimden asiri derecede kiskanclik yuzunden bosaniyorum daha sevgilisin bence ayril zar zor ben esimi 1 kere psikatriye goturdum ve bana dediki bu tur hastalar hasta olduklarini kabul etmezler sen nasil ikna ettin (bosanicaktim o yuzden ikna oldu ) ve dr bana dediki ilacla tedavi olur ama tam duzelme bekleme ve nitekim ewim 1 ay sonra ilaclarin yan etkilerini bahane ederek birakti dr turlu yalanlar buldu ve gitmedi sonucmu? Bosaniyorum bi de cocukla nikahtan sonra ne oldugunu anlamistim ama tehtitleri kendime olan guvensizligim sonucun da gec verilen bi karar
Ah kardeşim çok üzüldüm allah acılarını günahlarına kefaret eylesin inşallah
Donuğum ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum içimdeki sevgiyi söküp almak istiyorum
Bana söz verdi gideceğim diye ama ailesine benim onu aldattığımı psikolojik sorunu olmadığını rezilliğimi örtmek için uydurduğumu söylemiş annesini evden kovdum sinir krizi geçirdim yeni yeni düzeldim mal gibiyim şuanda
Kabul etmiyor hatalarını beni suçluyor

Psikoloğa gerçekten giderse bu sorunu aşabilirmi?
Bu emek ve zaman isteyen bir süreç. Kıskançlığın boyutu ne durumda buna göre düzelme süresi değişir ama çeşitli psikoterapi yöntemleriyle normal seviyeye inebilir bence. Denemekte fayda var...

Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
özel diye birşey olmayacak derken?

Bu emek ve zaman isteyen bir süreç. Kıskançlığın boyutu ne durumda buna göre düzelme süresi değişir ama çeşitli psikoterapi yöntemleriyle normal seviyeye inebilir bence. Denemekte fayda var...
Düzelecek bir şey kalmadı artık

özel diye birşey olmayacak derken?
Bildiğiniz özel alanı olmayan bir robot olmam gerekiyordu telefonla bile o emin olursa o şekilde konuşabilirdim arkadaşlarımla eğer kendi evlerimizdeysek yazışmaları atacakmışız evlenirsekte bunları zaten benim telefonumdan okurmuş

Bildiğiniz özel alanı olmayan bir robot olmam gerekiyordu telefonla bile o emin olursa o şekilde konuşabilirdim arkadaşlarımla eğer kendi evlerimizdeysek yazışmaları atacakmışız evlenirsekte bunları zaten benim telefonumdan okurmuş
abartmış bence bu kadarla uğraşmaz

abartmış bence bu kadarla uğraşmaz
Ne yazıkki yapıyordu ve yaptı da yazışmalarımı izinsiz okuyordu sonra bana hesap soruyordu hesap vermek zorundasın sen kadınsın diyordu son mesajlarıma bakarsanız ne kadar alçaldığını görebilirsiniz

İftira mı atmış? Daha önce tedaviyle ilgili tüm söylediklerimi geri alıyorum :) koşarak uzaklaş.. :D hayat böyle saçma şeylerle uğraşmayacak kadar kısa.. Üstüne de kutlama yap hatta, sadaka ver, kurban kes.. bu neymiş ya

Benim eşim de çok kıskançtı. Nişanlanmadan iyice bunaltmıştı beni. Konuştum anlamadı. Ben de dedim artık konuşmuyorum seninle. Ya düzelt ya da beni arama bir daha. Önce sinir evresi geçirdi. Sen bunu nasıl dersin nasıl yaparsın gibisinden. Baktı bende tepki yok. O da tepkisiz kaldı. Bir süre sonra özledim dedi. Yine yumuşamadım. Sevmiyor musun başka biri mi vara geldi olay. Dedim orda dur. Başka biri diyemezsin. Ben seni seviyorum ama senle bu halde yapamıyorum. Ne yapmam gerek dedi. Psikologa git dedim. Tamam dedi. Beraber gitmeden sen de normale dönmeden bana sevgilim falan deme düğün falan da yok dedim. Paşa paşa gittin psikologa. Kaybetme korkusu varmış yendi çok şükür. Su an evliyiz ve kıskançlık sorunu hiiic gundemde değil. Hatta fazla gevşek diyebilirz:)

İstemekle alakalı bir sey bence bu.
Güvenini kıracak bir sey yapmadığınız sürece eğer psikolojik olarak iyi yanıt verirse düzelebilir.

Ha adam paranoyaklık derecesinde sorun yaşıyorsa düzelmez. Düzelmesi senelerini alır.

Erkek arkadaşınız bir kaç seans gittikten sonra psikologa birlikte gidin. Doktor durumu sizinle paylaşsın. İyileşme var mi yok mu öğrenin.

1 sene kadar süre verin. Bu ekim de olmaz seneye olur. Bu sorunu yenmeden kararınızdan dönmeyin.
bucebuse bucebuse

Yalvar yakar kapıma gelip söz vermişti gideceğine dair ama bugün annesi ile haber yollamış ben hasta değilim o beni aldattı onu sevmiyorum beni aramasın demiş. Annesini de evden kovdum sinir krizi geçirdim

Oha.
Demek ki her serde var bir hayır.
Kıskanç olmasaydı nişanlayıp hayatınızı berbat edecek bir adamla evlenmiş olacaktınız.

Allah kurtarmış.
Son yazdigima hic bakma.

Koşarak uzaklasin bunlardan.

Oha.
Demek ki her serde var bir hayır.
Kıskanç olmasaydı nişanlayıp hayatınızı berbat edecek bir adamla evlenmiş olacaktınız.

Allah kurtarmış.
Son yazdigima hic bakma.

Koşarak uzaklasin bunlardan.
Teşekkür ederim

Çok kötü biriymiş çok çirkin şeyler yaşandı düne kadar kapımda yatıp af dileyip psikolog sözü verirken bugün hasta olan o ben değilim o beni aldattı demiş herkese
en azından şimdiden gerçek yüzünü görmüşün. çok şanslısın emin ol

Back
X