Derdim komşularımın aşırı hamarat olması

Kendi nefsine laf geçirmen lazım. Zaten her aldığın kokunun peşine hamur işi yapman da sağlıksız bir durum. Şekerinin bozuk çıkmaksından da belli birazcık kilona dikkat etmediğin. :/
Sadece bebek için değil kendin için de kilo kontrolüne dikkat etsen, böyle iradeli bir bakış oturtsan, o kokular bi burun deliğinden girer, diğerinden çıkar. :p

Benimde şeker yüklemem yüksek çıktı ama ben hiç diyet miyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum elim ayağım titriyo canım isteyince.doktor şeker anormal sınırda olsaydı ,sen ve bebek aşırı kilo alırdınız dedi.şuan herşey normal sınırlar içinde.seninde yapabilceğin pek bişe yok, o koku hertürlü burnuna gelir :) yapıp ucundan acccık yemen en mantıklısı.

Ah be kardeş hamile olmadigim halde işten geç vakitte eve gidiyorum burası balık yapmış burası biber kızarmış içimi çeke çeke gidiyorum .Sonra diyorum ki bi kaşık yemek getirenin yok

Çok tatlı ifade etmişsiniz :KK45:
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Yazılmıştır belki ama ben de yazayım doğuma kadar 30-40 kilo alıp sonra kilo verme eziyetini çeken de var. İyi tarafından bakın az Bi kiloyla atlatacaksınız demektir:anneadayı:

Elmaları dilimleyin. Az tereyağında kavurun. Üstüne biraz pekmez, tarçın dökün. Çok az daha çevirin.
Hem tatlı ihtiyacınız giderilmis olur hemde sekerinize zeval gelmez.
Aynı işlem muzlada olur, seftaliylede.

Benimde şeker yüklemem yüksek çıktı ama ben hiç diyet miyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum elim ayağım titriyo canım isteyince.doktor şeker anormal sınırda olsaydı ,sen ve bebek aşırı kilo alırdınız dedi.şuan herşey normal sınırlar içinde.seninde yapabilceğin pek bişe yok, o koku hertürlü burnuna gelir :) yapıp ucundan acccık yemen en mantıklısı.

Ben şekerim düşmesin diye 3 saatte bir atıştırıyorum. Bazen bir salatalık bazen iki kaşık yoğurt bazen ufak bi meyve.
O zaman kalmıyor o el ayak titremesi.
Hipoglisemiye hiç girmiyorum sık yiyince.
Bir de öyle dene istersen.
Çünkü bunun doğum sonrası bebekte şeker düşmesi, ciğerlerini iyice geç gelişmesi falan var. Hadi biz şaka bi yana neyse de, bebekler önemli.

Çok tatlı ifade etmişsiniz :KK45:
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Yazılmıştır belki ama ben de yazayım doğuma kadar 30-40 kilo alıp sonra kilo verme eziyetini çeken de var. İyi tarafından bakın az Bi kiloyla atlatacaksınız demektir:anneadayı:

Ben de yine de 30 kg vermek zorunda kalıcam :D kısa ve şişman hamile kalmak hiç güzel değilmiş.

Offf ben de aynı dertten muzdaripim ama komşulardan dolayı değil neyse ki kendi hayalimde canlandırıyorum:KK53:
Bizim evde yemekleri kocam yapardı, öyle güzel yapardı ki. Bi de alışmışım,nasıl tembelleşmişim:( şimdi aramızda 5 bin km var. İş durumundan zaruri olarak ayrı kaldık. İstemeye istemeye pişirip yiyorum ama tad da alamıyorum:(
Size tavsiye tariflerdeki miktarı küçültün hemen olur. Kek zaten 5 dklık bişey,şekerini azaltın,içine kuru meyve koyun(önce haşlayın) çok güzel oluyor. Siz evde kokulu bişeyler yapın. Aaa portakala karanfil batırın,elma kabuğu ekleyin bir de demlikte kaynatın sürekli,evde koku olur. Çok güzel bir koku çıkıyor,hem dışardaki kokudan alıkoyar belki burnunuzu;)

Diğer yorumları okudum şimdi,durum kritikmiş:(
Allah sabır versin, sıkın dişinizi az kalmış. Bu kadar dayanmışsınız maşallah iradenize

Back
X