Derdim kuduz aşısı

Çok geçmiş olsun size de. Yapılabilecek şeyleri yapmışsınız. Tırmık aşırı derin olmadığı için tetanoz yapmadılar oğluma.

Kuduz aşısı da ağırmış yani hiçbir fikrim yoktu. O yüzden kararsız kaldım yoksa aşı prosedürü neyse tereddütsüz uygulardım hiç sorgulamadan. Son dozun ardından döküntüler oluşunca acaba mı dedim

Merhaba çok geçmiş olsun. Geçen sene aşı olduğunuz için iki doz yaptılar dediniz aşıyı. Benim oğlum da altı ay önce kuduz aşısı oldu dört doz . Altı ay sonra tekrar riskli temas oldu ve acil doktoru önce iki doz yapacağız dedi sonra da dört doz yapalım daha Garanti olsun dedi kafamı karıştırdı. Prosedür iki doz sanırım. Size iki yeterli mi dedi doktor kedi şüpheli olduğu halde ?

Ben iki doz yetiyor sanıyordum ama son dozu yaparken hemşireye sordum en baştan 3 veya duruma göre 4 doz yapıyoruz dedi
Anladım çok teşekkür ederim rehberlerde iki doz aşama yazıyor da önceden olmuş olanlara. Bizim de acildeki doktor iyi ki doğdun dedi daha sonra da 4 yapalım garanti olsun dedi bilemiyorum ya İnşallah dozlar fazla gelmez çocuk küçük çünkü

Evet ya kediyi sordular kesin öldü dedim zaten çok hastaydı.1 yildan cok olmustu kuduz aşisi yapilali bu sebepten sadece 2 doz yapacagiz dedi.Riske atmak istemiyorlar kendilerini bence siz acil doktoruyla degil normal kuduz poliklinigindeki doktora gidin mesai saatleri icinde.Bence acildeki doktor onun kadar bilemez

Çok teşekkür ederim. Dört doz başlandı ama çocuk küçük ya iki doz yaterli ise niye dört doz yapıyorlar diye kafam karıştı. Doz fazla gelirse çocuğa diye . İki doz kesin yapılacak. Devamı ni çocuk doktorumuza soracağım artık. .kuduz polikliniği yok burda küçük bir yerde yaşıyorum

Peki 6 ay önce 4 doz aşı olmuşsa ve 6 ay sonra tekrar riskli temas olmuş sa 6 ayı geçtiği için tekrar kaç doz yapmak gereklidir? Kimi doktor iki diyor kimisi dört

Siz kuduz polikliniğine mi gitmiştiniz acile degil mi ?

`