- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bende nefret ediyorum kızartmadan ama oldu bir kere
Dediğiniz ürün şu gri olansa onu denedim çıkarmadı yağları hala dokununca elim yağlanıyor
Ben ıslak mendille siliyorum ya da mikrofiber bezle. Çok güzel topluyor, yağ falan da kalmıyor. Yağçöz kullanmayı falan pek sevmiyorum.
Bimdeki güldalın yağ çözün üstüne tanımıyorum halıya sıkmayın ama rengini açabilir halıları yıkamaya verin yada fairy ile silin
Güldal çamaşır suyu değil benim dediğim yağ çözücü yün halıların rengini açabilir emin değilim domestosta açarDomestos acmiyo halinin rengini güldal da domestos gibi çamaşır suyu, fiyat farkı var ve kalite farkı.
Hadi geçmiş olsunFikir veren herkese çok teşekkür ediyorum dün gece girdim mutfağa ilk olarak fairy makine kapsülünü erittim sıcak suda dolapların üst alt her yerini sildim yağlar hemen çıktı ocağı lavaboyu fırını mutfağın yerlerini beyaz sabunla temizledim ve şunu öğrendim ki beyaz sabun harika bir temizlik malzemesiymiş baya yoruldum ellerim eldiven takmama rağmen yorgun baya içleri parmaklarım ağrıyor
Bazen halinin üstüne yemek yerken damliyo dokuyordum acmiyodu domestos. Halinin rengini acar dedin ya ona cvp verdim. Bunu kullanmadım hiçGüldal çamaşır suyu değil benim dediğim yağ çözücü yün halıların rengini açabilir emin değilim domestosta açar Eki Görüntüle 2604016
Kızartırken kapağı kapatmadın mı.. kızartmazlarda kontol etmek çevirmek için kapağı açmadan önce ocaktan al tezgaha tavayı 2 3 dakka bekle o kızgınlık geçsin ondan sonra kapağı ac çevir, sonra kapağı kapatıp ocağa koyarsın tekrar.. kızartmalar bomba gibi bazenFikir veren herkese çok teşekkür ediyorum dün gece girdim mutfağa ilk olarak fairy makine kapsülünü erittim sıcak suda dolapların üst alt her yerini sildim yağlar hemen çıktı ocağı lavaboyu fırını mutfağın yerlerini beyaz sabunla temizledim ve şunu öğrendim ki beyaz sabun harika bir temizlik malzemesiymiş baya yoruldum ellerim eldiven takmama rağmen yorgun baya içleri parmaklarım ağrıyor
Ne tarafa dokundan elim ayağım yağ olduğu için sinirden ağladım internetten nasıl bir çözüm bulabilirim diye araştırıyordum ki burası geldi aklımaEtraf yağken nasıl yazabildiniz?
Bende düşündüm aynı şeyi banlanır mıyım diye ama buradan başka yere açıncada cevap alınmıyor kiYağ çözücü ürünler var. Böyle sprey halinde olan. Üzerinde marka adı ve mutfak yazar. Cif mutfak gibi ya da yağ çöz diye de bir marka var. Onlardan alıyorsunuz yağın üstüne sıkıp bekletiyorsunuz. Sonra siliyorsunuz.
Diğer çare de bulaşık deterjanı o da yağ çözme özellikli bir üründür. Bulaşık süngeriyle her yağlı yeri köpük köpük silin sonra normal bir sarı bezle bir daha silin çıkar. İkisi de kesin çözümdür.
Not: Ayrıca buradan modaretörlere sitemimdir. Benim bütün evim balık yağı olup, koktuğunda derdime burada çare aradığımda, yaşadığım şeyi dertten görmemiş konumu taşımış, üstüne de tam tamına koskoooca 4 gün banlamışlardı. Bu konudan dert olarak eksiğim yoktu fazlam vardı. Küstüm yani haberiniz olsun
Normal kızartmalarda bende öyle yapıyorum ama burada börek tavadan fışkırdı halıya halıyı nokta nokta yaktı karşı duvara sıçradı siliyorum yağları bezlerim yağ oluyor ama yağ gitmiyor haliyle delirdim bende çözüm aradım buradankızartmadan sonra hemen temizlersiniz öyle yağ sökücülere falan gerek kalmaz, bulaşık deterjanıyla temizlenir.
ben öyle yapıyorum, hemen ocağın duvarını, ocağı, tezgahı siliyorum, kalıp kurumadığı için sorun yok.
Aynen öyle ilgili yere açsam, bir sene içinde anca bir cevap gelirdi:) e bir sene de sizin yağlar da kendi kendine yok olur koku da:))Bende düşündüm aynı şeyi banlanır mıyım diye ama buradan başka yere açıncada cevap alınmıyor ki
Kesinlikle asıl bunlar dert diğerleri bildiğin dedikodu dert değil kiAynen öyle ilgili yere açsam, bir sene içinde anca bir cevap gelirdi:) e bir sene de sizin yağlar da kendi kendine yok olur koku da:))
Ki bence bunlar da dert illa görümceyle eltiyle mi hırlaşmak lazım dert olması için? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?