- Konu Sahibi kibritcikiz91
erkekler çok akıllı yaratıklar değiller,biz kadınlar gibi ayrıntısıyla düşünüp,olayları ayrtıntılı analiz edemezler..hayat onlar için düzdür..olaylar ve insanlar da öyle..mesela sizin ablasıyla yaşasaığınız sorunda evet haklsın demiş..1-2-3 adam bakıyor ablasıyla eşi arasında..son olayda ablasını dinlemiş ona hak vermiştir..ve son olarak arada kalmaktansa,sıkılıp yeter demiştir size.eminim ablası da onun beynini yediğinde ona da aynısını söylemiştir...
bu yüzden "akıllı kadın" dediğimiz şeyi öğrenmemiz gerekir.ben sonradan öğrendim mesela..açık sözlüyüm ya ben de,hep konuşalım açık çaık osrunları çözelim modundaydım ama kaybediyor insan..çözüm o değil..eşini yönetme sanatı bu.mesela ailesi ile iligli her sorunu anlatmıcaksın ki elin güçlü olsun..önemli birşey olduğunda da şikayetçi olmadan sadece üzülmüş gibi yaparak anlat bakalım,ablasına nasıl tepki verdiğini....
kuzeniyle el şakası mı yapıyor,söyledin anlamadı mı,kesin öyledir,bilerek yapmıyordur eminim,bi dahaki sefere onu beklemeden,aynı kuzene sen aynı şakaları yap bakalım..bu sefer de eşim yapmadan ben yapayım dedim,cidden çok şekermişsin de...
bence siz onu hala seviyosunuz,sadece kırgınısınız ve bu kırgınlığı nasıl tamire deceğinizi bilmiyosunuz..ama çözüm konuşmak değil emin olun. erkeklerin düz beyniyle anlayamazlar..
Bence quarta cok hakli, kim dirdir yaparsa o kötü oluyo, erkekler ugrasmak istemiyolar, zora gelemiyolar. dört yillik sevgilimde görüyorum bunu, kuzenlerimde görüyorum babamda görüyorum, hepsi zora gelince ayni tepkileri veriyolar, düz Mantik... Bazen soruyorum kendime, gercekten hepsi böylemi? farkli olanlarida varmi?