Derdim nickimde gizli

Bende pembe kahverengi akıntı oluyor progesteronum 8.35.Lekelenme için progestan 200 mg verdi sabah akşam, yinede akıntı rengi hafif pembemsi,korkuyorum sadece elimden başka birşeyde gelmiyor.. yarın tekrar test vereceğim değerim yükselmişmi diye,bakalım yine yazarım,çok teşekkür ederim ❤🙏
İnşallah hayırlısıyla ilerlesin.
İlk bebeğimde benim de lekelenmem olmuştu, progostan içmiştim bende.
Nasip de varsa olur İnşallah 🤗

Bugünkü beta hcg: 190.2
Progesteron: 8.35
Progesteron değerin düşük dedi,en az 10 olması gerekiyormuş. düşükle sonuçlanadabilir herşeye hazırlıklı ol dedi. Vajinal progestan kapsül verdi duphastonu içme dedi, akşama doğru yine kırmızı lekelenme oldu hâlâ azda olsa geliyor,cumartesi tekrar gideceğim hcg değeri için,380 değerine çıkacakmı diye.
Değer artışı güzel ilerlemiş ama sağlıklı olup olmadığı 1500 lü değerlerde kese kontrolü ile belli olur dedi,şimdi net birşey söyleyemem dedi. Ama şu kırmızı leke canımı sıktı ya progestandan sonra kesilirmi bilmiyorum sabah belli olacak..Hayırlısını diliyorum 🙏🙏
Bence sağlıklı bir yükseliş var ve umarım gebeliğiniz devam eder, evladınıza kavuşursunuz 🙏❤️
9 ay kanamalı geçti gebeliğim. 5haftalık hamileyken lekelenmelerim başladı. Doktor alttan muayene edip, bu kadar kanamaya bebek durmaz dedi. Ama çok şükür kavuştum. Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah

Bende pembe kahverengi akıntı oluyor progesteronum 8.35.Lekelenme için progestan 200 mg verdi sabah akşam, yinede akıntı rengi hafif pembemsi,korkuyorum sadece elimden başka birşeyde gelmiyor.. yarın tekrar test vereceğim değerim yükselmişmi diye,bakalım yine yazarım,çok teşekkür ederim ❤🙏
Ben progestanı sabah su ile içip akşam fitil olarak kullanıyordum daha etkili oldu

Çalışmıyorum, dün ilacı almayı biraz geciktirince hemen yine öncekilerden daha çok pembe akıntı geldi,ilacı koydum azaldı ama rengini hâlâ belli ediyo,yarın kontrolüm var beta bakılacak yine,bakalım durum ne,önerilerin için çok çok teşekkür ederim🙏❤❤

Pembe ve kahverengi geliyorsa korkma tatlım..
Çalışmıyor olmana sevindim..
6 yıl beklemişsin ve Rabbim nasip etmiş, sabrının mükafatını göreceksin inşallah :)
Haber vermeyi unutma sakın..

İnşallah hayırlısıyla ilerlesin.
İlk bebeğimde benim de lekelenmem olmuştu, progostan içmiştim bende.
Nasip de varsa olur İnşallah 🤗
Bence sağlıklı bir yükseliş var ve umarım gebeliğiniz devam eder, evladınıza kavuşursunuz 🙏
9 ay kanamalı geçti gebeliğim. 5haftalık hamileyken lekelenmelerim başladı. Doktor alttan muayene edip, bu kadar kanamaya bebek durmaz dedi. Ama çok şükür kavuştum. Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah
Pembe ve kahverengi geliyorsa korkma tatlım..
Çalışmıyor olmana sevindim..
6 yıl beklemişsin ve Rabbim nasip etmiş, sabrının mükafatını göreceksin inşallah :)
Haber vermeyi unutma sakın..
Kızlar malesef bugünkü sonucum 156.5 çıktı, 2 gün önce 190'dı.Çarşamba günü tekrar ne kadar düşmüş ona bakılacak, gerekirse düşük yapmam için ilaç verecek, dış gebelik veya mol gebelik olduğunu düşünmüyor,kimyasal olduğu kanaatinde, hakkımda hayırlısı buymuş ne diyim kısmetimizde yokmuş demekki,salgında var biraz ara vermeyi düşünüyorum ortalık yatışana kadar.Sizlerede çok teşekkür ederim, buraya girip olumlu yorumlarınızı okudukça kendime geliyordum hepinizden Allah razı olsun❤️❤️😘😘

Kızlar malesef bugünkü sonucum 156.5 çıktı, 2 gün önce 190'dı.Çarşamba günü tekrar ne kadar düşmüş ona bakılacak, gerekirse düşük yapmam için ilaç verecek, dış gebelik veya mol gebelik olduğunu düşünmüyor,kimyasal olduğu kanaatinde, hakkımda hayırlısı buymuş ne diyim kısmetimizde yokmuş demekki,salgında var biraz ara vermeyi düşünüyorum ortalık yatışana kadar.Sizlerede çok teşekkür ederim, buraya girip olumlu yorumlarınızı okudukça kendime geliyordum hepinizden Allah razı olsun❤❤😘😘

Sen hep en başından bu yana hayırlısı dedin..
Rabbim ne büyük, verdiğinde bir, vermediğinde bin hayır derler..
Üzüldüm mü evet çok üzüldüm..
Ama en azından vücudun hamile kalmayı öğrendi..
Bir an önce sağlına kavuşur, en kısa sürede de sağlıklı bebeğine kavuşursun inşallah..
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım:dua:

Sen hep en başından bu yana hayırlısı dedin..
Rabbim ne büyük, verdiğinde bir, vermediğinde bin hayır derler..
Üzüldüm mü evet çok üzüldüm..
Ama en azından vücudun hamile kalmayı öğrendi..
Bir an önce sağlına kavuşur, en kısa sürede de sağlıklı bebeğine kavuşursun inşallah..
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım:dua:
Amin 🙏 Çok teşekkür ederim, ben fazla üzülmedim,mol gebelik filan dediklerinde kimyasala razıyım demiştim,genelde içime doğan doğru oluyor hiç sağlıklı gidebileceğini düşünmemiştim, tek tesellim 6 yıl sonra değerim ilk defa yükseldi kimyasal bile olsa biraz tatmin etti açıkçası,zamana bırakacağım, Rabbim hakkımızda en iyisini en hayırlısını bilir 🙏❤️❤️❤️

Kızlar malesef bugünkü sonucum 156.5 çıktı, 2 gün önce 190'dı.Çarşamba günü tekrar ne kadar düşmüş ona bakılacak, gerekirse düşük yapmam için ilaç verecek, dış gebelik veya mol gebelik olduğunu düşünmüyor,kimyasal olduğu kanaatinde, hakkımda hayırlısı buymuş ne diyim kısmetimizde yokmuş demekki,salgında var biraz ara vermeyi düşünüyorum ortalık yatışana kadar.Sizlerede çok teşekkür ederim, buraya girip olumlu yorumlarınızı okudukça kendime geliyordum hepinizden Allah razı olsun❤❤😘😘
Canım merhabalar üç gün önce 13 haftalık gebeliğim düşük ardından kürtajla sonuçlandı. Ben de senin gibi kahverengi lekelenmeyle başlamıştı. Ara ara kahve kırmızı devam etti bazen gitti. İğneler ilaçlar derken bu kadar dayanabildi yavrum . Her şeyde bir hayır var gerçekten buna İnan. İnşallah daha güzel zamanlarda sağlıklı gebeliklerimiz olur 🙏🏼

Canım merhabalar üç gün önce 13 haftalık gebeliğim düşük ardından kürtajla sonuçlandı. Ben de senin gibi kahverengi lekelenmeyle başlamıştı. Ara ara kahve kırmızı devam etti bazen gitti. İğneler ilaçlar derken bu kadar dayanabildi yavrum . Her şeyde bir hayır var gerçekten buna İnan. İnşallah daha güzel zamanlarda sağlıklı gebeliklerimiz olur 🙏🏼

Konunu okudum ama yazacak bir şey bulamadım..
Bu haldeyken bile moral olmaya çalışmışsın ya ne diyeyim ben sana..
Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı evlatlarla doldursun yuvanı..
Ben de dahil isteyen herkese inşallah..

Konunu okudum ama yazacak bir şey bulamadım..
Bu haldeyken bile moral olmaya çalışmışsın ya ne diyeyim ben sana..
Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı evlatlarla doldursun yuvanı..
Ben de dahil isteyen herkese inşallah..
Canım öncelikle çok teşekkürler 🙏🏼 Acımı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Ama bebek isteyip de olmamasını ya da kimyasal olmasını ya da düşük olmasının ne demek olduğunu nasıl üzdüğünü yıprattığını bildiğim için destek olmak istedim. Yine de rabbime şükrediyorum üç ay da olsa bunu yaşamak bile güzeldi🙏🏼 Şimdilik tek dileğim bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak sağlıklı hamilelik geçirip uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar 🙏🏼 Rabbim isteyen herkese versin ,kimseyi yerindirmesin. Elbet vakti vardır inşallah oğlumun yeri başka bir oğulla dolar acım biraz olsa hafifler 🙏🏼 Sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏼

Kan değerlerinde mol gebelik görünebiliyor mol gebelikte kan değerin normalin çok üstünde çıkıyor normalı 1000 se mol gebelik geçirende kan değeri 100.000 ve üzeri çıkıyor yani haftasına göre değerin çok yüksek çıkıyor ben mol gebelik geçirdim 2 aylıkken bebeğimi kaybettim pataloji sonucundan sonra 6 ay hamile kaşmak yasak dendi 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 30 haftalık oldu inşallah sende tez vakit atlatırsın

Back
X