- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Bilmiyorum öyle mi ben en çok okunan yer diye açmıştımBu bölümde fal muhabbeti yasak değil mi???
Derdi olanlar kahve mi içiyormuş? Konu ne anlamadım....Hem eğlence hem ne bilim ihtiyaç duyduğu anlar oluyor insanın . Hisleri kuvvetli kk nın güzel bayanları maksat muhabbet olsun der bakar mısınız :)
Kız dertten her gün kahve içip fal yolluyorum belki burdan bakmak isteyen bakıverir dedimDerdi olanlar kahve mi içiyormuş? Konu ne anlamadım....
Aman yazmasanız şaşarım zaten . Şurda iki kafam dağılsın dedim battı yani batar çünkü biliyorum!Sana 4 harfli birsey gorunuyor,M bosluk N bosluk.
Sitede fal topiği varHem eğlence hem ne bilim ihtiyaç duyduğu anlar oluyor insanın . Hisleri kuvvetli kk nın güzel bayanları maksat muhabbet olsun der bakar mısınız :)
Yeni üye değilim ama forumunda her kuralını bilmem anlamına gelmiyor . Aman alın kilitlensin kapansın konu sizde mutlu olunYeni üye değilsin bu bölümde fal konusu açamayacağını bilmen lazımMune
Töbe bismillahEki Görüntüle 2165976 Sanki bir canavar ağzını açmış sinsice gülüyor
Fal böyledir işte adamın feleğini şaşırtırTöbe bismillah
Kurabiye canavarı mı oEki Görüntüle 2165976 Sanki bir canavar ağzını açmış sinsice gülüyor
Hahaha alemsin vallaFal böyledir işte adamın feleğini şaşırtır
Ay kızlar gidin eğlencenizi başka konuşlarda yapın ya belki bakıp bi iki lafla moralimi yükseltcek olur zaten 2 güne unuturum ciddiye aldığımdan değil de amaan işte öleKurabiye canavarı mı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?