- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Gel yavru yapiim ben bebelerde uyudu :))Ben kahveyi çok severim. Yapan olursa her gün icebilirim öbür türlü fırsat buldukça işte. Yanına çikolata da varsa benden iyisi yok hehehe. Kahve için icirin muhabbet edin fal da neymiş. Yav hakkaten bana kim kahve yapar hayrına canım çekti be
Ben yaparım fişi takılı her gün yemekten sonra misss :))Ben kahveyi çok severim. Yapan olursa her gün icebilirim öbür türlü fırsat buldukça işte. Yanına çikolata da varsa benden iyisi yok hehehe. Kahve için icirin muhabbet edin fal da neymiş. Yav hakkaten bana kim kahve yapar hayrına canım çekti be
Sitede fal topiği var
Orada fallaşanlar da var
Oralara takıl :))
Ay kızlar gidin eğlencenizi başka konuşlarda yapın ya belki bakıp bi iki lafla moralimi yükseltcek olur zaten 2 güne unuturum ciddiye aldığımdan değil de amaan işte öle
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Bunu hep merak etmişimdir. Hayatım boyunca hiç kahve falı baktırmadım, çünkü o kadar mantıksız ki/ düşünsene kendisine faydası olmayan kahve nasıl oluyor da bizimle ilgili şeyleri çıkartabiliyor?Amaan sizden fayda yok yine falaaddin de var ne varsa hahaha :)
Oo bebeeem hemen geliyorumGel yavru yapiim ben bebelerde uyudu :))
Sağolasın canım alırım bir fincan valla pek kahvesedim.Ben yaparım fişi takılı her gün yemekten sonra misss :))
Bıyığın çıkar derlerdiYas kac acaba :))) Derdi varmis o yuzden hergun kahve icip fal baktiriyormus.
Bacim kahve surati falan karartir derler. Telve gibi olursun alimallah
He iste diyom ya. Hergun icmesin yazik olur gencligine.Bıyığın çıkar derlerdi
Ha ha ha çok komiksin tatlım 28 yaşındayım senin şu inancın benimkinden daha saçmaYas kac acaba :))) Derdi varmis o yuzden hergun kahve icip fal baktiriyormus.
Bacim kahve surati falan karartir derler. Telve gibi olursun alimallah
Ayrıca her gün 1 fincan sade kahvenin faydalarına aç bi okuHe iste diyom ya. Hergun icmesin yazik olur gencligine.
Derdimden hergun icip baktiriyorum demissiniz. Demekki inaniyorsunuz. Ya bunca yorum bosuna ya da ben yanlis anladim tatlim (!) K bakma. Iyi fallarHa ha ha çok komiksin tatlım 28 yaşındayım senin şu inancın benimkinden daha saçmainandığım için değil az önce uygulamalara gönderdim ne yazdıklarını unuttum bile . Maksat öyle belki bakan birine denk gelirsem yorumlar diyeydi
Bence açıklama yapmayın inanıyo olabilirsiniz sizin fikrinizDerdimden hergun icip baktiriyorum demissiniz. Demekki inaniyorsunuz. Ya bunca yorum bosuna ya da ben yanlis anladim tatlim (!) K bakma. Iyi fallar
Yani gözümle görmesem inanmıcam da bi arkadaşım baktırmıştı ama adamın hayatında yediği ne bok varsa fala baka baka sölemişti kadın ama bana denk gelmez öleleri :) yani körü körüne inanmadık ama aklımıza takıldı takip ettik veee evet tamda kadının dediği gibi hayatındaki kişiyi yakaladıkBence inanan insanlara karışılmasını sevmiyorum herkesin kendi fikri özgürlüğü herkes kendinden sorumlu
Geleceği değil geçmişi bilen bilir ve bana da geçmişi lazım zaten şuan hayatında biri var mı yok mu gibi gaybı allah bilir tabikiBence inanan insanlara karışılmasını sevmiyorum herkesin kendi fikri özgürlüğü herkes kendinden sorumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?