- Konu Sahibi Siklamen07
-
Yani gözümle görmesem inanmıcam da bi arkadaşım baktırmıştı ama adamın hayatında yediği ne bok varsa fala baka baka sölemişti kadın ama bana denk gelmez öleleri :) yani körü körüne inanmadık ama aklımıza takıldı takip ettik veee evet tamda kadının dediği gibi hayatındaki kişiyi yakaladık
Bende sana katılıyorum bazen öle seyler oluyor Benim yengem var cok fena bakıyor kadın tuturuyorGeleceği değil geçmişi bilen bilir ve bana da geçmişi lazım zaten şuan hayatında biri var mı yok mu gibi gaybı allah bilir tabiki
Bi tane daha bizdenAaa fal mi bakiyonuz bende isterim :)
ay nihayet konuşmak yerine yorumlayan biri çıktı ağzın bal yesin kuzum çok teşekkürler . Yani kahve bahane moral oluo ne bilim kendini toparlıyorsun . Umut yada bel bağlamak değilde daha dik durabilmeni sağlıyor işte :) yakında yüz yüze görüşme var mıYakında geçmişten gelen biri varçok seviyo seni ama çok da hataları var ama hiç unutmamış seni galiba sende de var ona karşı bi his ama kararsızsın o ne söylese dinlemiyosun görmezden geliylsun ama o vazgeçmicek belki çok dill dökcek ama sonunda kalbini kazancak tekrar
İban atarım soru başı 100tl cınımay nihayet konuşmak yerine yorumlayan biri çıktı ağzın bal yesin kuzum çok teşekkürler . Yani kahve bahane moral oluo ne bilim kendini toparlıyorsun . Umut yada bel bağlamak değilde daha dik durabilmeni sağlıyor işte :) yakında yüz yüze görüşme var mı
Yok okadar etkileyici deildi yorumun yani detaylı bakıp ikna etsen ben ne paralar harcadım esirgemem ama tıhh :)İban atarım soru başı 100tl cınım
Yaaa heycanlanmadın mıYok okadar etkileyici deildi yorumun yani detaylı bakıp ikna etsen ben ne paralar harcadım esirgemem ama tıhh :)
Gerçekten mi bende bu fincanlarımı hiç sevmem güzel şekil çıkmıyor die ama bekar evi bu kadar işte :) evet ilk yorum doğru :)İsminde t olan bir erkek size sırtını dönmüş kayıp olarak görünüyor. Aslında çok güzel fal, figürler epey karakteristik de zamanım yok şu an
Gerçekten mi bende bu fincanlarımı hiç sevmem güzel şekil çıkmıyor die ama bekar evi bu kadar işte :) evet ilk yorum doğru :)
Ay çok sevinirim çaldığım enerjinizi esmaül hüsnalarla yerine koymaya çalışırım :) bende kendim içinde böyle küçük enerji çalışmaları yaparım iyi hissettirdiği içinde devam ederim . Evet genelde konsantre olarak kapatırım enerjimi fincana yansıtmaya çalışırım.Falda şekiller çok güzel çıkmış belli ki inanarak kapatmışsınız. Ben size bu akşam daha detaylı bakmak isterim uygun bi anımda, siz de bana dua edersiniz olur mu. Her fincandan enerji almam normalde, karşılıksız da bakmam ama sizin bir şeyler duymaya ihtiyacınız olduğunu hissettim.
Ay çok sevinirim çaldığım enerjinizi esmaül hüsnalarla yerine koymaya çalışırım :) bende kendim içinde böyle küçük enerji çalışmaları yaparım iyi hissettirdiği içinde devam ederim . Evet genelde konsantre olarak kapatırım enerjimi fincana yansıtmaya çalışırım.
Hem eğlence hem ne bilim ihtiyaç duyduğu anlar oluyor insanın . Hisleri kuvvetli kk nın güzel bayanları maksat muhabbet olsun der bakar mısınız :)
. 5 ay sonra eski ilişkin el alakalı geri dönüş var iyi yönde bu kişi için beddua ve adaklar adamışsın hem sövemüşsün hem sevmişsin ve ilişkinin güzel bir şekilde devamı için kurban gösteriyo ama adağın var ne cinsten adağın bilemiyeceğim.bu adam biraz göstermese de içinde tutucu bir insan senin bazı tavırlaHem eğlence hem ne bilim ihtiyaç duyduğu anlar oluyor insanın . Hisleri kuvvetli kk nın güzel bayanları maksat muhabbet olsun der bakar mısınız :)
Doğum günüm bahanesiyle öyle bi yazdı bende yazmayınca sana mutluluklar dedi . Adağım yok ama bilmiyorum. 5 aya ohooo dönse nee dönmese ne ben ellere gelin olurum. 5 ay sonra eski ilişkin el alakalı geri dönüş var iyi yönde bu kişi için beddua ve adaklar adamışsın hem sövemüşsün hem sevmişsin ve ilişkinin güzel bir şekilde devamı için kurban gösteriyo ama adağın var ne cinsten adağın bilemiyeceğim.bu adam biraz göstermese de içinde tutucu bir insan senin bazı tavırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?