- 3 Şubat 2018
- 6.639
- 25.389
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
İyi akşamlar herkese. Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Sorunum yeni tanıştığım insanlarla veya yakın olmadığım birine karşı pek rahat olamıyor olmam. Kasılıyorum ve göz kontağını uzun tutamıyorum bi süre sonra gözlerimi kaçırma zorunluluğu duyuyorum. Veya yakın arkadaş çevremde anlattığım, konuştuğum şeyleri yakın olmadığım biriyle iken aynı rahatlıkta konuşamıyorum. Beni neden dinlesin ki diyorum içimden. Veya aklıma bir konu geliyor sohbet açmak için. Sonra içimden diyorum ki saçna olur bu konu şimdi söyleme.
Mesela sürekli görüştüğüm insan sayısı azdır 10 kişi anca eder. Ve bunların çoğunluğu hemcinslerim. Ben daha çok arkadaşım olsun daha sosyal olayım istiyorum. Hatta mevcut arkadaş ortamımda da çok daha öne çıkmak lider pozisyonunda olmak istiyorum.
Derdimi anlatabilmişimdir umarım. Öyle sessiz sakin biri değilimdir konuşur ederim tabii ki ama öne çıkamıyorum bir türlü yani girişken, aktif değilim. Mesela bir haksızlık yapılırsa bana susmam, tartışırım karşımdakiyle. Ama ben günlük sıradan hayatımda da böyle tuttuğunu koparan biri olmak istiyorum. Ne yapmalıyım bu konuda? Okuduğum bölüm hukuk olduğu için bazen çok üzülüyorum ya ilerde başarılı bir avukat olamazsam diye.
Önerilerinize, tavsiyelerinize açığım
Mesela sürekli görüştüğüm insan sayısı azdır 10 kişi anca eder. Ve bunların çoğunluğu hemcinslerim. Ben daha çok arkadaşım olsun daha sosyal olayım istiyorum. Hatta mevcut arkadaş ortamımda da çok daha öne çıkmak lider pozisyonunda olmak istiyorum.
Derdimi anlatabilmişimdir umarım. Öyle sessiz sakin biri değilimdir konuşur ederim tabii ki ama öne çıkamıyorum bir türlü yani girişken, aktif değilim. Mesela bir haksızlık yapılırsa bana susmam, tartışırım karşımdakiyle. Ama ben günlük sıradan hayatımda da böyle tuttuğunu koparan biri olmak istiyorum. Ne yapmalıyım bu konuda? Okuduğum bölüm hukuk olduğu için bazen çok üzülüyorum ya ilerde başarılı bir avukat olamazsam diye.
Önerilerinize, tavsiyelerinize açığım