Çocuk Hastalıkları Derdim paraben...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah öyle olur maalesef meyve bazen de yoğurt dışında iştahı yok gidalara emmeye çok düşkün et, balık ve tavuk verince tukuruyor direkt türlü tarifler denememe rağmen

İçerik dışında kimi zaman bazı üretim serilerinin toplatılması falan da kafamı karıştırmıştı ne bileyim şampuan ıslak mendil deterjan parabensiz olsun derken bunu verince günde iki kere uç ay boyunca endişelendim belki alternatif vardır dedim...

Doktorumun tavsiye ettigi bi insatgram hesabi var , bayan amerikada yasiyor , bebek urunleri satiyor , ben alisveris yaptim cok memnunum , bebegimin degerleri de yukseldi
rica etsem bana da adresini verebilir misiniz veya özel olsrak mesaj atabilir misniz? Bende öyle bi yer arıyorum çok memnun olurum..

Ferromixin parabensiz ben onu kullandım ayrıca hergün et yedirdim çorbasına koyup blenderden geçtim yeterki yesin diye et inanılmaz iyi geliyor.

Suan eminim ictigimiz suda bile biz bilmeden paraben vardır.

Ben doktorumun kontrolünde 12 ay verdim. Bir ay önce bıraktık. Kendim kan problemlerinden o kadar çektim ki hayatım boyunca. Parabende miktar çok önemli. Evet şampuan ıslak mendil gibi ürünlerde ben de dikkat ediyorum çünkü şampuan kullanip kullanmamak cocuğun sağlığını etkilemiyor. Ama destekler ve aşılar çok etkiliyor. Bizler de çocuklarımızı korumak adına ne duysak hemen savaş bayrakları açıyoruz. Şahsen ben öyleydim. Anne sütüyle yoğurt mayalamaya çalışmak gibi abesle iştigal bir işe bile bulaştım düşün ki.

Meme kanseri olan kadınlarda yapılan araştırmalara göre meme dokusunda paraben bulmuşlar, Fransa’da yasaklanma noktasında, ben vücuttan atıldığına inanmıyorum, Kısıtlı araştırma var diye önemsemiyorlar ama ilaç ve kozmetik endüstrisi çok güçlü asla da güvenilir değiller, parebenli formülleri yenilemek çok daha maliyetli olduğu için önemsiz diyorlar ama inanmıyorum

Aynen. Ama sulu oldu ya tutmadı pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…