- 3 Şubat 2016
- 66
- 10
- 1
- 34
- Konu Sahibi cipsfistik
-
Saçında bi tuhaflık yok bence normal Gülünecek de bişey yok Senin başka sıkıntıların falan var mı kafanı takıyosundur. Benim yakın atkadaşım güzleim saçlarını bi deli arkadaşına uyup boyattı geçenlerde Sevgilisiyle de problemleri vardı gece gündüz ağlıyodu saçına :) şimdi yurtdışına okumaya gitti Şebek gibi ama çok mutlu Kafanı dağıt Saçın çok güzel hem arkadaşımınki gibi komik değil :)
Ben hiç saçımı boyatmadım hiç anlamam valla kardeş Bana sorarsan bakınca bi abeslik göremedim Sadece söylemek istediğim buyduAktikca daha da turuncu oluyor ve birdenbire bu degisim hic hosuma gitmiyor ben daha dogal istemistimsebek gibi ama cok mutlu sozunuze cok guldum
Peki napmam gerek, kullu acik kumral mi, sari mi, acik kullu sari mi?
Ben hiç saçımı boyatmadım hiç anlamam valla kardeş Bana sorarsan bakınca bi abeslik göremedim Sadece söylemek istediğim buydu
Okadar da garip durmuyor ya. Uzme kendini. Renklerden anlamam ama kuaforun anlamaması da ilginç. Ben giderim şu derim adam onu yapar çıkarım. Saçımın renk adını bile bilmem. Daha güvenilir bir yere mi gitsen acaba? Ben bir donem bakır ve kahve ikilisini karıştırtıyordum, kuaförüm, bakır yapalım dedi
İyi dedim ( ben karıştıracak sandım,sadece bakırı kastetmiş) bir boyadı eve gelene kadar iyiydik çon hoş bir kızıllık gibiydi. Ertesi sabaha kadar 100 kere aynaya baktım ve resmen kınalı kuzuya dönmüştüm koşarak gittim sabahın köründe yeniden boyattımo derece kotu olsa boyatırdın sende yani, üzülme o kadar kötü değil, alışamamışsın sadece.
rengi turuncu gelmedi bana açıkçası ama sağlıksız gözüküyor sanki
Üzülerek söylüyorum ki boya saç dogal durmaz asla ne kadar boyarsan boya senin koyduğun resimdeki kız sarışın doğmuş ten ve saç olarak onunki gibi durmasını bekleme. Bence orjinal rengine yakın bir renge boya kendi saç rengine kavuş :)
Resimdeki kiz boyayla tutturmus rengiyoksa anadan dogma oyleymis gibi gorunmeyi ben de beklemiyorum. Sadece hurrem turuncusu yerine kullu sari istemistim resim de kizin sacini acma asamasinda cektigi bir videodan
Bence rengi hoş duruyor
Resimdeki kiz boyayla tutturmus rengiyoksa anadan dogma oyleymis gibi gorunmeyi ben de beklemiyorum. Sadece hurrem turuncusu yerine kullu sari istemistim resim de kizin sacini acma asamasinda cektigi bir videodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?