Derdim sacimla

cipsfistik

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
66
10
1
34
Eki Görüntüle 1775882 Eki Görüntüle 1775312 Eki Görüntüle 1775311 Kizlar ben bundan 1 ay once saclarimi kullu koyu sari yapma hevesiyle kuafore gittim. Ama oryelin etkisiyle kullu boya sacimdaki turunculugu kapatamadi ve hurrem kizilina dondum ;(
Okulda sanki insanlarin bakip gulustugunu hissediyorum ve 1 aydir psikolojim yerlerde. Inanmayacaksiniz ama projemle ilgilenemiyorum, eve kapanacagim nerdeyse.
Artik 1 ay doldugu icin (sacim yipranmasin diye bekledim) yarin kalkar kalkmaz kuafore tekrar boyaticam.
Ama ne renkle boyamasi gerek, o bana soruyor 8.1 mi 9.1 mi diye, anlamiyorum ki bu turunculuk nasil kapanir?
Fikriniz varsa yarin sabahtan once lutfen yazin cok yardimci olursunuz.
Kendi sac resmimi ekledim, bir de istedigim rengi ekliyorum.

Kizlar tekrar boyattim ve biraz daha kullu oldu. Umarim boyattikca tutucak bu renk:) yardimci olan arkadaslara tesekkur ediyorum, sacimin son halini de ekliyorum :)

Son düzenleme:
Saçında bi tuhaflık yok bence normal Gülünecek de bişey yok Senin başka sıkıntıların falan var mı kafanı takıyosundur. Benim yakın atkadaşım güzleim saçlarını bi deli arkadaşına uyup boyattı geçenlerde Sevgilisiyle de problemleri vardı gece gündüz ağlıyodu saçına :) şimdi yurtdışına okumaya gitti Şebek gibi ama çok mutlu Kafanı dağıt Saçın çok güzel hem arkadaşımınki gibi komik değil :)

Aktikca daha da turuncu oluyor ve birdenbire bu degisim hic hosuma gitmiyor ben daha dogal istemistim sebek gibi ama cok mutlu sozunuze cok guldum
Peki napmam gerek, kullu acik kumral mi, sari mi, acik kullu sari mi?

Aktikca daha da turuncu oluyor ve birdenbire bu degisim hic hosuma gitmiyor ben daha dogal istemistim sebek gibi ama cok mutlu sozunuze cok guldum
Peki napmam gerek, kullu acik kumral mi, sari mi, acik kullu sari mi?
Ben hiç saçımı boyatmadım hiç anlamam valla kardeş Bana sorarsan bakınca bi abeslik göremedim Sadece söylemek istediğim buydu

Okadar da garip durmuyor ya. Uzme kendini. Renklerden anlamam ama kuaforun anlamaması da ilginç. Ben giderim şu derim adam onu yapar çıkarım. Saçımın renk adını bile bilmem. Daha güvenilir bir yere mi gitsen acaba? Ben bir donem bakır ve kahve ikilisini karıştırtıyordum, kuaförüm, bakır yapalım dedi
İyi dedim ( ben karıştıracak sandım,sadece bakırı kastetmiş) bir boyadı eve gelene kadar iyiydik çon hoş bir kızıllık gibiydi. Ertesi sabaha kadar 100 kere aynaya baktım ve resmen kınalı kuzuya dönmüştüm koşarak gittim sabahın köründe yeniden boyattım o derece kotu olsa boyatırdın sende yani, üzülme o kadar kötü değil, alışamamışsın sadece.

Cok sag ol yorumun icin. Hic istedigimle ilgisi olmayan bir renk kuafore ne istedigimi anlatmisken bir sans daha vereyim diyorum. Eminim baska bi kuafor de ayni olacak maalesef

Peki kac boyamada net kullu sariya ulasabilirim? Bari o sayiyi bilsem umudum olacak

bence gülünecek bırsey yok sıze oyle geliyor psıkolojık olarak etkılenmıssınız.yoksa sac rengınız gayet normal..hurrem kızılıyla alakası yok. ayrıca hurrem kızılı bence çok goz alıcı ve kolay kolayda herkesın ulaşamayacağı bır renk...yanı keşke olsada göz doldursa.....
ben dırek ıstedıgınız renge ulaşamayacağınız kanısındayım...

kuaförünü değiştir.. hangi renk diye sana mı soruyor ne biçim kuaför o .. sen istediğin rengi göstereceksin o boyayacak..

saçında da gülünecek bir durum yok.. adam gibi bir kuaför kapatır o kızıllıkları merak etme..

Üzülerek söylüyorum ki boya saç dogal durmaz asla ne kadar boyarsan boya senin koyduğun resimdeki kız sarışın doğmuş ten ve saç olarak onunki gibi durmasını bekleme. Bence orjinal rengine yakın bir renge boya kendi saç rengine kavuş :)

30 yasindayim.Sacima daha boya surmeyen biri olarak saclarini boyatanlarin "ben dogal olsun istiyorum" lafina anlam verememisimdir.Hayir arkadaslar, saclariniz ben boyayim diye 482583 km oteden avaz avaz bagiriyor.Lutfen boya yapip hem de sari tonlari yapip bendogal olsun istemistim diye bir ruyaya yatmayin :) Boyatmayin daha 20 li yaslarda su saclarinizi.

Resimdeki kiz boyayla tutturmus rengi yoksa anadan dogma oyleymis gibi gorunmeyi ben de beklemiyorum. Sadece hurrem turuncusu yerine kullu sari istemistim resim de kizin sacini acma asamasinda cektigi bir videodan

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 71
Resimdeki kiz boyayla tutturmus rengi yoksa anadan dogma oyleymis gibi gorunmeyi ben de beklemiyorum. Sadece hurrem turuncusu yerine kullu sari istemistim resim de kizin sacini acma asamasinda cektigi bir videodan

ama bu kız esmer degil orjiinal saç rengi siyahmıymış oriel le açılmış gibi durmuyor

Bu aynı kız mı vaayyy rengi süper yapmış o zaman çok doğal duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…