- 3 Şubat 2016
- 66
- 10
- 1
- 34
- Konu Sahibi cipsfistik
-
ama bu kız esmer degil orjiinal saç rengi siyahmıymış oriel le açılmış gibi durmuyor
Bu aynı kız mı vaayyy rengi süper yapmış o zaman çok doğal duruyor
Eki Görüntüle 1775385
Aslinda isi daha zordu cunku koyu kizil bir renktten boyaya boyaya tutturmus. Galiba biraz sabretmem gerekecek
bence gülünecek bırsey yok sıze oyle geliyor psıkolojık olarak etkılenmıssınız.yoksa sac rengınız gayet normal..hurrem kızılıyla alakası yok. ayrıca hurrem kızılı bence çok goz alıcı ve kolay kolayda herkesın ulaşamayacağı bır renk...yanı keşke olsada göz doldursa.....
ben dırek ıstedıgınız renge ulaşamayacağınız kanısındayım...
bende açıcıyla karamel yapmıştım ne kötü olmuştu saçlarım şuan doğal hali boya yapsam bile büyük konuşmayım kommple boyatmam aralara ışıltı yaptırırım dogal saçın güzelliği yumuşaklıgı bir başka:)
Ayy gercekten hicbir sey dogal sacin yerini tutamiyor
Sacını mora mavıye pembeye boyatanlar bıle mutlu sana ne oluyor.sacın gayet guzel bır garıplık goremedım amaEki Görüntüle 1775312 Eki Görüntüle 1775311 Kizlar ben bundan 1 ay once saclarimi kullu koyu sari yapma hevesiyle kuafore gittim. Ama oryelin etkisiyle kullu boya sacimdaki turunculugu kapatamadi ve hurrem kizilina dondum;(
Okulda sanki insanlarin bakip gulustugunu hissediyorum ve 1 aydir psikolojim yerlerde. Inanmayacaksiniz ama projemle ilgilenemiyorum, eve kapanacagim nerdeyse.
Artik 1 ay doldugu icin (sacim yipranmasin diye bekledim) yarin kalkar kalkmaz kuafore tekrar boyaticam.
Ama ne renkle boyamasi gerek, o bana soruyor 8.1 mi 9.1 mi diye, anlamiyorum ki bu turunculuk nasil kapanir?
Fikriniz varsa yarin sabahtan once lutfen yazin cok yardimci olursunuz.
Kendi sac resmimi ekledim, bir de istedigim rengi ekliyorum.
30 yasindayim.Sacima daha boya surmeyen biri olarak saclarini boyatanlarin "ben dogal olsun istiyorum" lafina anlam verememisimdir.Hayir arkadaslar, saclariniz ben boyayim diye 482583 km oteden avaz avaz bagiriyor.Lutfen boya yapip hem de sari tonlari yapip bendogal olsun istemistim diye bir ruyaya yatmayin :) Boyatmayin daha 20 li yaslarda su saclarinizi.
Bi dönem benimde saçlarım sizin gibi turuncuya dönüktü ama kimse gülmüyordu tam tersi rengini çok beğeniyorlardı .
Bence size öyle geliyordur .
Saçlarınızda kızıllık olduğu için kurtulmanız biraz zor .
Kuaföre gidin belki yakın bişeyler yaparlar ama kızıllık hafiftende olsa kalır .
Aşağıda ki saçı istiyor isen seninki ile aynı renk sadece onun aralarda sarı gölgeleri varEki Görüntüle 1775312 Eki Görüntüle 1775311 Kizlar ben bundan 1 ay once saclarimi kullu koyu sari yapma hevesiyle kuafore gittim. Ama oryelin etkisiyle kullu boya sacimdaki turunculugu kapatamadi ve hurrem kizilina dondum;(
Okulda sanki insanlarin bakip gulustugunu hissediyorum ve 1 aydir psikolojim yerlerde. Inanmayacaksiniz ama projemle ilgilenemiyorum, eve kapanacagim nerdeyse.
Artik 1 ay doldugu icin (sacim yipranmasin diye bekledim) yarin kalkar kalkmaz kuafore tekrar boyaticam.
Ama ne renkle boyamasi gerek, o bana soruyor 8.1 mi 9.1 mi diye, anlamiyorum ki bu turunculuk nasil kapanir?
Fikriniz varsa yarin sabahtan once lutfen yazin cok yardimci olursunuz.
Kendi sac resmimi ekledim, bir de istedigim rengi ekliyorum.
Evet bi kaç kez boyayınca kızıllık azalır .Acaba yaza kadar her ay boyatsam kulluye tutar mi 3-4.seferde?
Evet bi kaç kez boyayınca kızıllık azalır .
Ama o zamanda saçlarınız çok yıpranacak .
Bence renginden çok saç sağlıklı olunca kendini gösteriyor yine siz bilirsiniz ama
Benim kendi saçlarım simsiyahtı her rengi denedim sarı , kızıl ,, bakır , kahve vs bütün tonları .Cok zor isler gercektenkadin olunca rahat oturamiyorsun iste sacim soyle olsun, sunu aliyim bunu yapiyim, sonra da ugras dur
Rica ederiiimmm :)Cok tesekkur ederim:)
Buraya ovgu icin resim falan koymadim, ama bazi arkadaslar gereksiz yere saldirmis sanki, neden kimse cozum odakli konusmuyor anlamiyorum. Sizin cevabiniz icin tekrar tesekkur ederim gercekten
Sizin sac renginiz de gayet guzel bence. Sanirim sizi rahatsiz eden sey, sacinizdaki bakirlik. Ister istemez,8 ya da 9 no ile boyaninca ( sacinizin asil renginin koyu oldugunu varsayarsak) bakirlik malesef oluyor...
Ulasmak istediginiz sac rengi ise, küllü sari ve cok güzel bir renk, ben de o renge takmistim:) Sanirim 9.1 ile boyayabilirsiniz, bi de sactaki turunculugu alan loreal majirel'in boyalari var onlara bakabilirsiniz ama yine de bi kuafore danisin derim, yani renk/ boya markasi konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?