Derdim sacimla

Eki Görüntüle 1775385

Aslinda isi daha zordu cunku koyu kizil bir renktten boyaya boyaya tutturmus. Galiba biraz sabretmem gerekecek

bende açıcıyla karamel yapmıştım ne kötü olmuştu saçlarım şuan doğal hali boya yapsam bile büyük konuşmayım kommple boyatmam aralara ışıltı yaptırırım dogal saçın güzelliği yumuşaklıgı bir başka:)

Bu tondan cok rahat ulasabilirim su an o kizila ama sonradan kizilliktan kurtulmak zor oluyormus diye duydum:)
Tabi ki hurrem kizili derken abartiyorum guneste turuncuya kacan sari su an rengim
Tesekkurler yorumunuz icin

Ayy gercekten hicbir sey dogal sacin yerini tutamiyor

Ayy gercekten hicbir sey dogal sacin yerini tutamiyor

orjinal saçına dön ben tarayamıyodum saçlarımı biile o oriel ne lanet bişey bilirim :) bir kuaföre gittim fön için saçların ne güzel dedi boyatcam dedim kadın istese para için yapayım der ama sakın ha boyatma dedi artık doğala dönüş moda:) az makyaj dogal hali gibi yapılan saçlar sade takılar abartı demode oldu :)

Sacını mora mavıye pembeye boyatanlar bıle mutlu sana ne oluyor.sacın gayet guzel bır garıplık goremedım ama

Bi dönem benimde saçlarım sizin gibi turuncuya dönüktü ama kimse gülmüyordu tam tersi rengini çok beğeniyorlardı .
Bence size öyle geliyordur .
Saçlarınızda kızıllık olduğu için kurtulmanız biraz zor .
Kuaföre gidin belki yakın bişeyler yaparlar ama kızıllık hafiftende olsa kalır .

Artik boyattim ya keske onceden sorsaydim size. Sorunum icin cozumunuz yoksa zahmet etmeseydiniz yorum yazmaya :)

Acaba yaza kadar her ay boyatsam kulluye tutar mi 3-4.seferde?

Aşağıda ki saçı istiyor isen seninki ile aynı renk sadece onun aralarda sarı gölgeleri var

Acaba yaza kadar her ay boyatsam kulluye tutar mi 3-4.seferde?
Evet bi kaç kez boyayınca kızıllık azalır .
Ama o zamanda saçlarınız çok yıpranacak .
Bence renginden çok saç sağlıklı olunca kendini gösteriyor yine siz bilirsiniz ama

Hürrem kızılı ile alakası yok saçının .
Boyle karamel bakir ortaya karışık bir sey gibi duruyor.
Kötü de degil.

Evet bi kaç kez boyayınca kızıllık azalır .
Ama o zamanda saçlarınız çok yıpranacak .
Bence renginden çok saç sağlıklı olunca kendini gösteriyor yine siz bilirsiniz ama

Cok zor isler gercekten kadin olunca rahat oturamiyorsun iste sacim soyle olsun, sunu aliyim bunu yapiyim, sonra da ugras dur

Bence saç rengin çok hoş. 8.1 daha koyu 9.1 ise daha açık kullu kumral. Ben de yıllardır 9.1 e dip boya yaptırırim ayrıca içine 1 kaşık su ve 1 kaşık saç kremi koyunca turunculuk olmuyor. Yıllardır kuaförle kanka olduk ta☺

Cok zor isler gercekten kadin olunca rahat oturamiyorsun iste sacim soyle olsun, sunu aliyim bunu yapiyim, sonra da ugras dur
Benim kendi saçlarım simsiyahtı her rengi denedim sarı , kızıl ,, bakır , kahve vs bütün tonları .
Bana en yakışan yine doğal rengim oldu alıyorum 3 kutu siyah boya sür gitsin ne dip derdim var ne yıpranma derdim miss gibi

Cok tesekkur ederim:)
Buraya ovgu icin resim falan koymadim, ama bazi arkadaslar gereksiz yere saldirmis sanki, neden kimse cozum odakli konusmuyor anlamiyorum. Sizin cevabiniz icin tekrar tesekkur ederim gercekten
Rica ederiiimmm :)

Sizin sac renginiz de gayet guzel bence. Sanirim sizi rahatsiz eden sey, sacinizdaki bakirlik. Ister istemez,8 ya da 9 no ile boyaninca ( sacinizin asil renginin koyu oldugunu varsayarsak) bakirlik malesef oluyor...
Ulasmak istediginiz sac rengi ise, küllü sari ve cok güzel bir renk, ben de o renge takmistim:) Sanirim 9.1 ile boyayabilirsiniz, bi de sactaki turunculugu alan loreal majirel'in boyalari var onlara bakabilirsiniz ama yine de bi kuafore danisin derim, yani renk/ boya markasi konusunda.

Tesekkur ederim su an uyandim ve kuafore gidiyorum artik bakip veririz kararimizi kuaforle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…