- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi cipsfistik
-
saçında hiç bir tuhaflık yok gayet hoş bir renk..bu rengi elde etmek için çok uğraşan bayanlar varEki Görüntüle 1775882 Eki Görüntüle 1775312 Eki Görüntüle 1775311 Kizlar ben bundan 1 ay once saclarimi kullu koyu sari yapma hevesiyle kuafore gittim. Ama oryelin etkisiyle kullu boya sacimdaki turunculugu kapatamadi ve hurrem kizilina dondum;(
Okulda sanki insanlarin bakip gulustugunu hissediyorum ve 1 aydir psikolojim yerlerde. Inanmayacaksiniz ama projemle ilgilenemiyorum, eve kapanacagim nerdeyse.
Artik 1 ay doldugu icin (sacim yipranmasin diye bekledim) yarin kalkar kalkmaz kuafore tekrar boyaticam.
Ama ne renkle boyamasi gerek, o bana soruyor 8.1 mi 9.1 mi diye, anlamiyorum ki bu turunculuk nasil kapanir?
Fikriniz varsa yarin sabahtan once lutfen yazin cok yardimci olursunuz.
Kendi sac resmimi ekledim, bir de istedigim rengi ekliyorum.
Kizlar tekrar boyattim ve biraz daha kullu oldu. Umarim boyattikca tutucak bu renk:) yardimci olan arkadaslara tesekkur ediyorum, sacimin son halini de ekliyorum :)
Sonuna kadar diren bence kestirme konusundaSaç konusunda bayagı tecrybelisin kesin bilirsin ama ben suan organik zeytinyagını elimin dayanacagı şekilde ısıtıp saçıma suruyorum ve jelatinle sarıp bir saat bekliyorum o güçlendiriyor toplar sanırım zamanla
belki biliyorsunuzdur ama yazmak istedim. bende sizin gibi açıyorum ama açıcı uygulamadan birkaç saat önce saçıma hindistan cevizi yağı sürüyorum. özellikle diplere ve uçlara vıcık vıcık olmadan hafifçe yediriyorum. bu sayede saçım yıpranmıyor.
kk.da saç topiğinde okumuştum paylaşayım dedim.
Yaa bende size birşey danışayim, bende evde sacimi açtım, üstüne platin renk boyadım ama koyu olduKullu acik sarinin ustune kizillik olmaz da grimsi olma sansi var. Öykü serterinki gibi.
Benim orjinal rengim siyah, roflenin ustune kullu kumral yesil olmustu ve dibim gelince geri sariya dondum. Benim kizarmasin da kimin kizarsin
Ben herhangi bir marka acici aliyorum. 4 tl falan zaten. Iki kutu ondan. 9luk 3 sise oksidanla birlestirip tum kafama suruyorum. Dipten basliyorum. Acilinca yikiyorum ve bahsettigim cila islemini tum sacima yapiyorum. Normalde tum tupu kullanirim. bu sefer fildisi ile boyamak gibi bir hata yaptim ve duzeltme oldugundan yarim tup yetti.
Acici + nevacolor 11/10 iyidir.
Kizillik olmuyor.
Biraz bakımla toparlanabilir gibi geliyor kestirmek korkutucu geliyo banaAy ne bileyim ki kessem de uzar gibime geliyor.
Kiz yok tecrubeli falan degilim.
Ogrendigim iyi oldu. Denicem.
Teşekkürler.
Kullu acik sarinin ustune kizillik olmaz da grimsi olma sansi var. Öykü serterinki gibi.
Benim orjinal rengim siyah, roflenin ustune kullu kumral yesil olmustu ve dibim gelince geri sariya dondum. Benim kizarmasin da kimin kizarsin
Ben herhangi bir marka acici aliyorum. 4 tl falan zaten. Iki kutu ondan. 9luk 3 sise oksidanla birlestirip tum kafama suruyorum. Dipten basliyorum. Acilinca yikiyorum ve bahsettigim cila islemini tum sacima yapiyorum. Normalde tum tupu kullanirim. bu sefer fildisi ile boyamak gibi bir hata yaptim ve duzeltme oldugundan yarim tup yetti.
Acici + nevacolor 11/10 iyidir.
Kizillik olmuyor.
Boyaniza çok az miktar mavi katilirsa turunculugu alirPeki kac boyamada net kullu sariya ulasabilirim? Bari o sayiyi bilsem umudum olacak
Yaa bende size birşey danışayim, bende evde sacimi açtım, üstüne platin renk boyadım ama koyu oldu( ben tam platin istiyorum acik , platin ile boyayinca tam tutmuyormus koyu oluyormus zaten ,nasil elde ederim nevacolor 11/10 direk bu saçımın üstüne sursem tutar mi? Zaten açık renk şuan saçım
son olarak bi soru daha :) şimdi bu açıcı denen seyı hıc kullanmadıgımdan soruyorum, acıcı sacta bellı bır sure kalmalımı yoksa sız devamlı kontrol ederek tamam ıyı deyıp yıkıyormusunuz ??? birde hemen ardından mı normal boyayı yapıyorsunuz yoksa ertesı gun falanmı ?? valla baska bişi sormuycam
Boya boyayi acmaz derler.
Beyaz sabunla biraz boyayi akitip boyamayi deneyebilirsin.
Olmadi tekrar acarsin.
Ben rengi kontrol ediyorum, asagi yukari yarim saat 40 dk duruyor sacimda. Ustune boyayi da hemen yapiyorum. Ac yika kurut boya seklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?