Derdim sacimla

saçında hiç bir tuhaflık yok gayet hoş bir renk..bu rengi elde etmek için çok uğraşan bayanlar var

Ay ne bileyim ki kessem de uzar gibime geliyor.

Kiz yok tecrubeli falan degilim.
Ogrendigim iyi oldu. Denicem.
Teşekkürler.

Yaa bende size birşey danışayim, bende evde sacimi açtım, üstüne platin renk boyadım ama koyu oldu ( ben tam platin istiyorum acik , platin ile boyayinca tam tutmuyormus koyu oluyormus zaten ,nasil elde ederim nevacolor 11/10 direk bu saçımın üstüne sursem tutar mi? Zaten açık renk şuan saçım

simdiki saçında olan boya ne bende saçlarima küllü koyu sarı istiyorum ve seninkileri çok beğendim bende bi turunculuk göremedim

Sac rengin cok güxel delimisin.
Ha birde eğer bir kuaför bu şekilde soruyorsa kuaförünü değiştir derşm sana.

son olarak bi soru daha :) şimdi bu açıcı denen seyı hıc kullanmadıgımdan soruyorum, acıcı sacta bellı bır sure kalmalımı yoksa sız devamlı kontrol ederek tamam ıyı deyıp yıkıyormusunuz ??? birde hemen ardından mı normal boyayı yapıyorsunuz yoksa ertesı gun falanmı ?? valla baska bişi sormuycam

Boya boyayi acmaz derler.
Beyaz sabunla biraz boyayi akitip boyamayi deneyebilirsin.
Olmadi tekrar acarsin.

Ben rengi kontrol ediyorum, asagi yukari yarim saat 40 dk duruyor sacimda. Ustune boyayi da hemen yapiyorum. Ac yika kurut boya seklinde.

çok tesekkur ederim :)

Boya boyayi acmaz derler.
Beyaz sabunla biraz boyayi akitip boyamayi deneyebilirsin.
Olmadi tekrar acarsin.

Ben rengi kontrol ediyorum, asagi yukari yarim saat 40 dk duruyor sacimda. Ustune boyayi da hemen yapiyorum. Ac yika kurut boya seklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…