çok ilginçmiş ama mide sorunum var mayalı hamur bile yiyemem sindirimim çok yavaş sanırım bu bana uymazNasıl inaniyorsunuz şampuanın saç dökülmesini durduracagina anlamıyorum
Ben o kadar şampuan kullandım bı ise yaramadiki benim saçım mevsim dönüşlerinde olukoluk dökülürdü
Saçında öyle çok yok kalmadı daha doğrusu
Bende internetten arastirdim
Bildiğin maya bir tatlı kasigini su veya sütün içine koyup düzenli içiyorsun yemin ederim duruyo durduğu gibi artik umudunu kestigin yerlerdende saçlar cikiyo hem hızlı uzuyo hemde kırılganlığı gidiyo
Tabi bunu içmek ayrı bir işkence ama zamanla alisiyorsun mide sorunun yoksa tabi
Hadi bunu içemedin iğrenç geldi bira mayası tableti alacaksın düzenli iceceksin inan farkediyosun o dokulen saçlar hiç dökülmez oluyo
Denendi onaylandi
Olur inşallah. Ama bir kere degil biraz yapmaniz lwsim. Diyelim ki hicbir ise yaramadi. Kimyasal degil dogal bir yöntem sonuçta ne kaybedersiniz ki.kesin çare olurmu acaba olursa denerim. Geleneksel yöntemleri tutarım hep
Bunu deneyeceğim o zaman tabi değerlere hepten bi baktirim ondan sonraOlur inşallah. Ama bir kere degil biraz yapmaniz lwsim. Diyelim ki hicbir ise yaramadi. Kimyasal degil dogal bir yöntem sonuçta ne kaybedersiniz ki.
Hatta bizim nineler eskiden çamaşırları bile küllü su ile yikarmis bende denk geldim küçükken. O servet doktugumuz camasir suları yumasiticilar halt etmiş yanında. Bembeyaz ve yumusacik olurdu.kesin çare olurmu acaba olursa denerim. Geleneksel yöntemleri tutarım hep
ya bide ilginç bişe marka yazmiyim ama en iyi pahalı şampuanlar daha çok döküyor ucuz şampuanlar iyi geliyorBenimde çok dökülüyordu, parabensiz şampuan kullandığımdan beri dökülme bitti.
Bira mayası tableti deneyebilirsin bildiğin kapsül zaten oda olmadı bayerin priorin intense diye ilacı var oda iyi geliyormuşçok ilginçmiş ama mide sorunum var mayalı hamur bile yiyemem sindirimim çok yavaş sanırım bu bana uymaz
Tabiki de. Önce sağlık.ve tıp. Sonra alternatif şeyler. Belki de bir vitamin eksikliginden filan kaynaklidir.Bunu deneyeceğim o zaman tabi değerlere hepten bi baktirim ondan sonra
bu daha da ilginç. Dediğim gibi alternatif yöntemleri mutaka kullanırım bana daha iyi gelir hepHatta bizim nineler eskiden çamaşırları bile küllü su ile yikarmis bende denk geldim küçükken. O servet doktugumuz camasir suları yumasiticilar halt etmiş yanında. Bembeyaz ve yumusacik olurdu.
teşekkür ederimSebamed hair lost şampuan kime önerdiysem iyi geldi .
Bebek 3 aylık olduktan sonra saç dökülmesi başlıyor, emziriyorsanız eğer. Saçma gelebilir belki ama ben faydasını gördüm ay takvimine göre saç kesimini bir takip edin isterseniz. Bunun için "kozmik bakım" sitesine bakıyorum ben, geçmiş olsun.Saç dökülmesi beni hayatımdan bezdirdi. Her yerde saç. Sürekli saç toplamaktan yıldım. Gebelikte ilaçlardan mıdır nedir hiç dökülmedi ama doğumdan sonra yine başladı. Demir ilacı b1 b6 b12 vitaminleri kullandım. Ama işe yaramadı. Kan değerlerim çok iyi çıkınca doktor ilaçlara devam etme dedi.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek bilgisi deneyimi olan var mı.
Evet cnm hergun iki ay boyunca içtim bende doğum yaptım şimdide dökülüyor ama eskisi kadar degil tekrar baslamam lazim aslındaGerçekten mi bildiğin kuru maya mı ve her gün mü içmen lazım
Bende de oldu doğumdan sonra. 4.ayda başladı 7.aydan sonra azaldı. Şuan normale döndü. Benimde değerlerim normaldi ama d vitaminim biraz düşüktü. Doktora sordum ilgisi var mı diye. Direkt ilgisi vardır diyemem ama yokturda diyemem dedi. 3 aydır kullanıyorum d vitaminimi yeni saçlarımda çıkıyo. Bu arada 2,5 ay emzirdim.Saç dökülmesi beni hayatımdan bezdirdi. Her yerde saç. Sürekli saç toplamaktan yıldım. Gebelikte ilaçlardan mıdır nedir hiç dökülmedi ama doğumdan sonra yine başladı. Demir ilacı b1 b6 b12 vitaminleri kullandım. Ama işe yaramadı. Kan değerlerim çok iyi çıkınca doktor ilaçlara devam etme dedi.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek bilgisi deneyimi olan var mı.
şampuan içeriği tabi bazen çokta akla gelmeyecek bir madde bile yaramayabiliyorŞampuan bir artı olarak dökülmeyi kesmez, ama size yaramıyan bir şampuan dökme yapabilir..... Tresan ı deniyen varmı....
bilgiler için teşekkür ederim madem bıçak gibi kesilecek ilk bunu deneyeceğimdogum sonrası sac anormal dokulur yerıne yenısı cıkacak canınızı sıkmayın
her hafta eczeneden bepanten bemıks evıgen ampullerden alıp 2 yemek kasıgı zeytınyagı ıcıne 2 ser kapsul kırıp sac dıplerıne surup tum gun bekleyın haftasonu bır gununuzu boyle degerlendırın ben boya bonesı takıyorum basıma saga sola bulasmıyor
sonra sampuanınızın ıcıne (organık sampuan olmak zorunda whatson gratıs rossmanda sulfatsız sampuan satılır) onun ıcıne 1 kutu dogum kontrol hapını ezın toz halıne getırıp katın her kullanım oncesı calkalayıp onla sacınızı yıkayın
bıcak gıbı bı anda dokulme kesılecek ve cok acayıp sac cıkacak
onemlı not ! sacınızı sampuanla yıkarken basınızı one egıp yıkayın yoksa vucudunuzda da ıstenmeyen tuyler cıkar cunku gercekten koklerı canlandırıp azdırıyor
ıkıncı dıp not : annem estetısyen :) dogru bılgıler
gunde 2 badem 2 cevız 2 fıstık 2 fındıktan olusan 1 avuc kuruyemıs veya taze kabak cekırdegı de yıyın cınko ve saglıklı yaglar da destekler hem cılde hem saca hem tırnaga farkı gorursunuz
sacınızı yagdan arındırırken yıkanma yontemı
yagda bakımda bekledı yıkama zamanı geldı
once bır bebe sampuanı ıle sacı ıslatmadan masaj yaparak kopurtup sonra durulayıp ılık suda
sonra dogum kontrol haplı olan sulfatsız sampuanınızla dırek ıslak saca yıkayın
haftada 1 duzenlı yapın 1 ayda en az 5 cm uzama ılk andan ıtıbaren dokulme duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?