Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Derdim saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
çok ilginçmiş ama mide sorunum var mayalı hamur bile yiyemem sindirimim çok yavaş sanırım bu bana uymaz

kesin çare olurmu acaba olursa denerim. Geleneksel yöntemleri tutarım hep
Hatta bizim nineler eskiden çamaşırları bile küllü su ile yikarmis bende denk geldim küçükken. O servet doktugumuz camasir suları yumasiticilar halt etmiş yanında. Bembeyaz ve yumusacik olurdu.

çok ilginçmiş ama mide sorunum var mayalı hamur bile yiyemem sindirimim çok yavaş sanırım bu bana uymaz
Bira mayası tableti deneyebilirsin bildiğin kapsül zaten oda olmadı bayerin priorin intense diye ilacı var oda iyi geliyormuş

Hatta bizim nineler eskiden çamaşırları bile küllü su ile yikarmis bende denk geldim küçükken. O servet doktugumuz camasir suları yumasiticilar halt etmiş yanında. Bembeyaz ve yumusacik olurdu.
bu daha da ilginç. Dediğim gibi alternatif yöntemleri mutaka kullanırım bana daha iyi gelir hep

Bebek 3 aylık olduktan sonra saç dökülmesi başlıyor, emziriyorsanız eğer. Saçma gelebilir belki ama ben faydasını gördüm ay takvimine göre saç kesimini bir takip edin isterseniz. Bunun için "kozmik bakım" sitesine bakıyorum ben, geçmiş olsun.

Gerçekten mi bildiğin kuru maya mı ve her gün mü içmen lazım
Evet cnm hergun iki ay boyunca içtim bende doğum yaptım şimdide dökülüyor ama eskisi kadar degil tekrar baslamam lazim aslında
Ama şöyle bi yan etkisi var kiloda yapiyo iştah aciyo baya bir
Yani bir saça iyi gelmiyo aslında enerjinede katkı sagliyo
Benim mide sorunun yok çok şükür
Ama ilk ictigimde lanet olsun bunu icecegime saçım dokulsun daha iyi falan diyordum
İçmesi gerçekten işkence o kısmı atlattıktan sonra sonucu güzel

Şampuan bir artı olarak dökülmeyi kesmez, ama size yaramıyan bir şampuan dökme yapabilir..... Tresan ı deniyen varmı....

Karanfilli saç toniği yaptım ben. Dökülmeyi durdurup,Yeni saç da çıkarıyormuş, bakalım. YouTube da videosu var

dogum sonrası sac anormal dokulur yerıne yenısı cıkacak canınızı sıkmayın
her hafta eczeneden bepanten bemıks evıgen ampullerden alıp 2 yemek kasıgı zeytınyagı ıcıne 2 ser kapsul kırıp sac dıplerıne surup tum gun bekleyın haftasonu bır gununuzu boyle degerlendırın ben boya bonesı takıyorum basıma saga sola bulasmıyor

sonra sampuanınızın ıcıne (organık sampuan olmak zorunda whatson gratıs rossmanda sulfatsız sampuan satılır) onun ıcıne 1 kutu dogum kontrol hapını ezın toz halıne getırıp katın her kullanım oncesı calkalayıp onla sacınızı yıkayın

bıcak gıbı bı anda dokulme kesılecek ve cok acayıp sac cıkacak

onemlı not ! sacınızı sampuanla yıkarken basınızı one egıp yıkayın yoksa vucudunuzda da ıstenmeyen tuyler cıkar cunku gercekten koklerı canlandırıp azdırıyor

ıkıncı dıp not : annem estetısyen :) dogru bılgıler

gunde 2 badem 2 cevız 2 fıstık 2 fındıktan olusan 1 avuc kuruyemıs veya taze kabak cekırdegı de yıyın cınko ve saglıklı yaglar da destekler hem cılde hem saca hem tırnaga farkı gorursunuz

sacınızı yagdan arındırırken yıkanma yontemı

yagda bakımda bekledı yıkama zamanı geldı
once bır bebe sampuanı ıle sacı ıslatmadan masaj yaparak kopurtup sonra durulayıp ılık suda

sonra dogum kontrol haplı olan sulfatsız sampuanınızla dırek ıslak saca yıkayın

haftada 1 duzenlı yapın 1 ayda en az 5 cm uzama ılk andan ıtıbaren dokulme duracak

Bende de oldu doğumdan sonra. 4.ayda başladı 7.aydan sonra azaldı. Şuan normale döndü. Benimde değerlerim normaldi ama d vitaminim biraz düşüktü. Doktora sordum ilgisi var mı diye. Direkt ilgisi vardır diyemem ama yokturda diyemem dedi. 3 aydır kullanıyorum d vitaminimi yeni saçlarımda çıkıyo. Bu arada 2,5 ay emzirdim.

Şampuan bir artı olarak dökülmeyi kesmez, ama size yaramıyan bir şampuan dökme yapabilir..... Tresan ı deniyen varmı....
şampuan içeriği tabi bazen çokta akla gelmeyecek bir madde bile yaramayabiliyor

bilgiler için teşekkür ederim madem bıçak gibi kesilecek ilk bunu deneyeceğim

Hormonlae troid vs nasıl bakıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…