Ay kız ne kadar zamanda etki ettiNasıl inaniyorsunuz şampuanın saç dökülmesini durduracagina anlamıyorum
Ben o kadar şampuan kullandım bı ise yaramadiki benim saçım mevsim dönüşlerinde olukoluk dökülürdü
Saçında öyle çok yok kalmadı daha doğrusu
Bende internetten arastirdim
Bildiğin maya bir tatlı kasigini su veya sütün içine koyup düzenli içiyorsun yemin ederim duruyo durduğu gibi artik umudunu kestigin yerlerdende saçlar cikiyo hem hızlı uzuyo hemde kırılganlığı gidiyo
Tabi bunu içmek ayrı bir işkence ama zamanla alisiyorsun mide sorunun yoksa tabi
Hadi bunu içemedin iğrenç geldi bira mayası tableti alacaksın düzenli iceceksin inan farkediyosun o dokulen saçlar hiç dökülmez oluyo
Denendi onaylandi
Benim ergenlikten beri mevsim dönüşlerinde dökülürdü ama öyle böyle değil oturur aglardim o zaman küçük oldugumdan saç hemen yerine koyardı ama evlenmeden önceki bir sene ve sonrası belirgin şekilde azaldı çocuk oldu o zamanda hem döküldü hem aşırı yavas uzadı hemde sıçan kuyruğu derler ya kuyruk yapınca gitgide incelen tipsiz bişey oluyorduAy kız ne kadar zamanda etki ettiBende yapim yapmadığım şey kalmadı zaten. Sendeki ne tür dökülmeydi benim dökülmemi de durdurur mu acaba?
evet troid değerlerim normalHormonlae troid vs nasıl bakıldı mı
herhangi bir şampuana mışampuana çam terebnti,tatlı badem yağı.
evet.farketmez.kımyasalıda alıyor.herhangi bir şampuana mı
Kısa sürede farketti benim ama dökülme farketti taraga hiç saç gelmemeye başlamıştı o zaman hırslandim zaten 15 gün 1 ay diyim benAy kız ne kadar zamanda etki ettiBende yapim yapmadığım şey kalmadı zaten. Sendeki ne tür dökülmeydi benim dökülmemi de durdurur mu acaba?
Denerim bende belki ya çok sağol sürekli bişeyler yiyip saçıma sürmekten bıktım ama başka çarem de yok. Öğrendiğim iyi olduKısa sürede farketti benim ama dökülme farketti taraga hiç saç gelmemeye başlamıştı o zaman hırslandim zaten 15 gün 1 ay diyim ben
Bende kül suyuyla yıkamayı düşünüyorum nasıl yıkanıyor acaba. Kül suyunun içinde mi kaynatılıyor çamaşırlarHatta bizim nineler eskiden çamaşırları bile küllü su ile yikarmis bende denk geldim küçükken. O servet doktugumuz camasir suları yumasiticilar halt etmiş yanında. Bembeyaz ve yumusacik olurdu.
Yani eskiden çamaşır makinası olmadığı için elde yikAma suyuna küllü sudan da katilirdi şimdi makina var nasıl olur bilemedim. Yanlız elde yikarsanuz filan direk küllü şu kullanmayın o çok keskin olur ellerinizi catlatir normal şu ile seyreltinBende kül suyuyla yıkamayı düşünüyorum nasıl yıkanıyor acaba. Kül suyunun içinde mi kaynatılıyor çamaşırlar
Anladım teşekkür ederimYani eskiden çamaşır makinası olmadığı için elde yikAma suyuna küllü sudan da katilirdi şimdi makina var nasıl olur bilemedim. Yanlız elde yikarsanuz filan direk küllü şu kullanmayın o çok keskin olur ellerinizi catlatir normal şu ile seyreltin
haklısınız teker teker yeterli süre denemek lazımBen saç konusunda jübilemi yaptım
O kadar çok şey denedim ki şimdi işe yarayanları yazıcam
Öncelikle şampuanı hayatımdan çıkaralı çok oldu
Isırgan sabunu
Çam terebentin
Çörek otu yağı(saçımı dökmeyen tek yağdı)
Isırgan suyu(içmek de dahil)
Karanfil suyu
Badem(yedim)
Bunları ayrı zamanlarda kullandım dökülmeme iyi geldiler yine de ben kullanmayı bıraktım
Andız, harnup pekmezi, ceviz yemek de çok iyiymiş. Baş kili saça en iyi gelen şeymiş. Bunları denemeyi düşünüyorum bende
Yağlar ampüller daha çok döktü saçımı
Bir de saçlarını her gün yıkama yağlandıkça dökülmesinin azaldığını göreceksin
Ama en önemlisi ne yaparsan yap birinde karar kılıp onun üzerine git. Benim gibi sabırsızlığına yenik düşüp bi ona bi buna atlarsan hiçbir yere varamadığın gibi daha çok kaybedersin saçlarını
haklısınız teker teker yeterli süre denemek lazımBen saç konusunda jübilemi yaptım
O kadar çok şey denedim ki şimdi işe yarayanları yazıcam
Öncelikle şampuanı hayatımdan çıkaralı çok oldu
Isırgan sabunu
Çam terebentin
Çörek otu yağı(saçımı dökmeyen tek yağdı)
Isırgan suyu(içmek de dahil)
Karanfil suyu
Badem(yedim)
Bunları ayrı zamanlarda kullandım dökülmeme iyi geldiler yine de ben kullanmayı bıraktım
Andız, harnup pekmezi, ceviz yemek de çok iyiymiş. Baş kili saça en iyi gelen şeymiş. Bunları denemeyi düşünüyorum bende
Yağlar ampüller daha çok döktü saçımı
Bir de saçlarını her gün yıkama yağlandıkça dökülmesinin azaldığını göreceksin
Ama en önemlisi ne yaparsan yap birinde karar kılıp onun üzerine git. Benim gibi sabırsızlığına yenik düşüp bi ona bi buna atlarsan hiçbir yere varamadığın gibi daha çok kaybedersin saçlarını
Hayııııırrrr yanlış anladınızhaklısınız teker teker yeterli süre denemek lazım
bende öyle demek istemedim yani bir anda bir sürü şey değil teker teker. Yarayanda da sabit kalmakHayııııırrrr yanlış anladınızbirini uyguladınız işe yaradı. Hep onu yapın. İşe yaramazsa diğer seçeneğe gidersiniz
Benim gibi her şeyi kafanıza dökerseniz sonrasında hiçbir şeyi kabul etmez cildiniz. Bööyle boynu bükük kalırsınız
biotin değeri için hangi bölüme gitmem lazım yada sağlık ocağı bakar mı acabaKesinlikle bakılsın ,benim de benzet bir durumum oldu ,Demir vs iyiydi ama biotin çok düşük çıktı .takviye alınca geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?