Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Derdim saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ay kız ne kadar zamanda etki etti Bende yapim yapmadığım şey kalmadı zaten. Sendeki ne tür dökülmeydi benim dökülmemi de durdurur mu acaba?

şampuana çam terebnti,tatlı badem yağı.

Ay kız ne kadar zamanda etki etti Bende yapim yapmadığım şey kalmadı zaten. Sendeki ne tür dökülmeydi benim dökülmemi de durdurur mu acaba?
Benim ergenlikten beri mevsim dönüşlerinde dökülürdü ama öyle böyle değil oturur aglardim o zaman küçük oldugumdan saç hemen yerine koyardı ama evlenmeden önceki bir sene ve sonrası belirgin şekilde azaldı çocuk oldu o zamanda hem döküldü hem aşırı yavas uzadı hemde sıçan kuyruğu derler ya kuyruk yapınca gitgide incelen tipsiz bişey oluyordu
Ben iki ay kullandım belki de daha fazladır sonrasındada unutkanlık bosvermislikle beraber aklima geldikce içtim he şimdi saçım öyle aşırı gür falan değil ama hiç olmazsa kuyruk yapınca biseyee benziyo fon çekince biseye benziyo yani çok düzenli kullansam eminim tam istediğim gibi olur
Tabi bu benim ucuz yontemimdi dediğim gibi bira mayası da aynı işi goruyo

Kısa sürede farketti benim ama dökülme farketti taraga hiç saç gelmemeye başlamıştı o zaman hırslandim zaten 15 gün 1 ay diyim ben

Ben saç konusunda jübilemi yaptım

O kadar çok şey denedim ki şimdi işe yarayanları yazıcam

Öncelikle şampuanı hayatımdan çıkaralı çok oldu
Isırgan sabunu
Çam terebentin
Çörek otu yağı(saçımı dökmeyen tek yağdı)
Isırgan suyu(içmek de dahil)
Karanfil suyu
Badem(yedim)
Bunları ayrı zamanlarda kullandım dökülmeme iyi geldiler yine de ben kullanmayı bıraktım

Andız, harnup pekmezi, ceviz yemek de çok iyiymiş. Baş kili saça en iyi gelen şeymiş. Bunları denemeyi düşünüyorum bende

Yağlar ampüller daha çok döktü saçımı

Bir de saçlarını her gün yıkama yağlandıkça dökülmesinin azaldığını göreceksin

Ama en önemlisi ne yaparsan yap birinde karar kılıp onun üzerine git. Benim gibi sabırsızlığına yenik düşüp bi ona bi buna atlarsan hiçbir yere varamadığın gibi daha çok kaybedersin saçlarını

Son düzenleme:
Kısa sürede farketti benim ama dökülme farketti taraga hiç saç gelmemeye başlamıştı o zaman hırslandim zaten 15 gün 1 ay diyim ben
Denerim bende belki ya çok sağol sürekli bişeyler yiyip saçıma sürmekten bıktım ama başka çarem de yok. Öğrendiğim iyi oldu

Hatta bizim nineler eskiden çamaşırları bile küllü su ile yikarmis bende denk geldim küçükken. O servet doktugumuz camasir suları yumasiticilar halt etmiş yanında. Bembeyaz ve yumusacik olurdu.
Bende kül suyuyla yıkamayı düşünüyorum nasıl yıkanıyor acaba. Kül suyunun içinde mi kaynatılıyor çamaşırlar

Hardal maskesi şiddetle öneriyorum.abimin eşinin boyadan yanmış saçları 1 yılda toplanmicak kadar gürleşti ve çok çabuk uzadı.Bende kullanıyorum şuan hergün avuç avuç dökülen saçlarım kendine geldi

Dogumdan sonra 5-6 surdu benim dokulmem sonra gecti sanirim bu bir surec o saclar illa dokulecek ne yaparsaniz yapin sonra kendiliginden geciyor

Bende kül suyuyla yıkamayı düşünüyorum nasıl yıkanıyor acaba. Kül suyunun içinde mi kaynatılıyor çamaşırlar
Yani eskiden çamaşır makinası olmadığı için elde yikAma suyuna küllü sudan da katilirdi şimdi makina var nasıl olur bilemedim. Yanlız elde yikarsanuz filan direk küllü şu kullanmayın o çok keskin olur ellerinizi catlatir normal şu ile seyreltin

Anladım teşekkür ederim

haklısınız teker teker yeterli süre denemek lazım

Hayııııırrrr yanlış anladınız birini uyguladınız işe yaradı. Hep onu yapın. İşe yaramazsa diğer seçeneğe gidersiniz
Benim gibi her şeyi kafanıza dökerseniz sonrasında hiçbir şeyi kabul etmez cildiniz. Bööyle boynu bükük kalırsınız

bende öyle demek istemedim yani bir anda bir sürü şey değil teker teker. Yarayanda da sabit kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…