Doğum falan yapmadın değilmi doğumdan sonra saç kaybı olur eğer değilse hemen git kan testi ver vitaminlerine baktır saç dökülmesiin sebebi vitamin eksikliği de olabilir
yok doğum yapmadım vitamin ilacı mı verirler ?
benim doğumdan sonra dökülmeye başladı kilo da kaybediyordum yakın zamanda gittim b 12 ve demir eksikmiş şu an ilaç ve iğne kullanıyorum ihmal etme doğum yapmamış olsan da değerlerin düşmüş olabilir
çok uzun süredir boyle yemin ederim ağlamktan helak ooldum artık ok azalmıyo yeni çıkan minik saçlar bile elimi atınca dökülüyor hastaneye hangi bölüme gitmeliyim pek hastaneye gitmeyi sevmediğim için bilmiyorum bu işleri
Dermatolojiye gitmelisin kuzum, demir eksikligi, B12 eksikligi vs. olabilir, hormon ve kan testi yaptirmayi ihmal etme.
Saçlarım yüzünden agladığım kadar hiç birşey için ağlamadım herhalde sürekli döklülüyor bir yıldır aşırı bir dökülme her elimi attığımda bir avuç saç elimde kalıyor 2 yıl once belime kadar gür saçlarım vardı o kadar gürdü ki toplanmıyord bile şimdi ise bildiginiz kelim tepesi açıldı bir avuç saçım kaldı bana bir yol bir yöntem söyleyin kızlar yaz da geldi şimdi deniz güneş derken kalan 2 tel saçımıda kaybetmekten korkyorum
Saçlarım yüzünden agladığım kadar hiç birşey için ağlamadım herhalde sürekli döklülüyor bir yıldır aşırı bir dökülme her elimi attığımda bir avuç saç elimde kalıyor 2 yıl once belime kadar gür saçlarım vardı o kadar gürdü ki toplanmıyord bile şimdi ise bildiginiz kelim tepesi açıldı bir avuç saçım kaldı bana bir yol bir yöntem söyleyin kızlar yaz da geldi şimdi deniz güneş derken kalan 2 tel saçımıda kaybetmekten korkyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?