• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim sozlumun kiz degil; erkek arkadasi!!!

İyi aksamlar arkadaslar,
Ben sozleneli 1 aya yakin olacak. Seneye evlenecegiz. Yaklasik 4 yildir birlikteyiz.
Sozlumun cok iyi anlastigi bir erkek arkadasi var uzaktan akrabasi.
İkisi de issiz su an. Ve allahin her gunu birlikteler. Oglen bulusuyolar aksamin kacina kadar aylak aylak dolasiyolar. Yani o oyle diyor. Fazla detay vermiyor. Cok irite oluyorum.
Haksiz miyim arkadaslar?
Oturup is arayacagi yerde her gun o cocukla bulusmasi?
Yakinda evlenecegiz para lazim ama o nerde avm orda! Bi de o cocukla. Oyle bos oyle aylak biri ki benim bu kadar kizdigimi bile bile hala her gun gorusur mu bi insan ya?
Bugun yine tartistik. Selami sabahi kes demiyorum ama arana mesafe koy diyorum dinlenmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim arkadaslar?
İnanin cok caresiz kaldim:KK43:
Yorumlariniz izin simdiden tesekkur ederim.
sözlünüp olgunlaşıp hayata ciddi bakmadıgı sürece bir ciddi adım daha atmayınız bence.

İyi de arkadaşın günahı ne.
Madem sizin sözlünüz çok düzgün, tutsun arkadaşını kolundan.
Böyle olmaz gel iş arayalım bulalım desin.

Nereye çekseler giden bir tipse işin var valla..

Aynı tipten bide bende var canım. Ama ben hiç arkadaşlarına kızmıyorum. Sorun nişanlımda iş aramanın peşine düşmüyor hiç. Sorumluluk duygusı desen sıfıra yakın ben düğün tarihinden çok bi kıyamet kopacak ama ne zaman onun tarihini bekliyorum. Bunları çok iyi gözlemle bence . Bunun dışında kelin merhemi olsa başına sürermiş hesabı başka bir yorum yapamadım.

İnternetten basvuruyor ama hic bir gun hususi cikip aramadi henuz:KK43:

e başvuruyormuş işte arasalar görüşmeye çağırsalar gidecek yani.. hususi olarak nasıl iş aranıyor ki?
kapı kapı dolaşacak mı anlamadım..

yapacak işi olmayınca da arkadaşıyla geziyor napsın evde mi otursun bütün gün.. neden bu müdahale ?

Ben issiz olmasina taktim.
Bi erkek issizlikten hic memnun olurmu ya?
Gezip tozmak ne? Hemde hergun.

Evleniceksin be sen, eline parami sayicaklar saniyosun.

" isten sonra hep ama hep o arkdasiyla " deseydin o kadar sorun gormezdim.
Sonucta calisiyor olurdu.
Ama is bulmak icin hic cabalamamasi cok buyuk bi sorun. Senin en buyuk sorununda bu olmali bence zaten.
Neden is aramiyor?

Sözlün senden birşeyler gizliyor olabilir , bence onu takip et bütün gününü ona ayır , bakalım gerçekten geziyor mu? Yoksa ticaret mi yapıyor, erkek kısmı herşeyini anlatmaz

e başvuruyormuş işte arasalar görüşmeye çağırsalar gidecek yani.. hususi olarak nasıl iş aranıyor ki?
kapı kapı dolaşacak mı anlamadım..

yapacak işi olmayınca da arkadaşıyla geziyor napsın evde mi otursun bütün gün.. neden bu müdahale ?

aslında şu aralar kariyer sitelerinden çok cv geldiği için işverenler kendi gelip cv bırakan ya da bizzat görüşme talep eden kişileri tercih edebiliyorlar.
Kariyer sitelerinden iş arayıp başvuruyu elden yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Bazı firmalar sadece internet ortamından başvuru kabul etse de bunların sayısı az.
Bence kapı kapı dolaşmasa da en azından aklında bazı işyerlerini belirleyip kişisel başvuru yapması daha hızlı sonuç verecektir.

Bundan koca olmaz gibi gibi..
Hergün bişi yiyip içiyolardır illa ki parayı babasından mı alıyo ki 10 yaşında gibi..
Sorumsuz erkek zor.

aynen kaç yıl önce bir dönem sevgilim işsiz kalmıştı, tam olarak aç gezdi, illa babasından para almıştır ama o parayı avmlerde yemedi elbette. azıcık para ile geçinebileceği kadar uzun süre geçinmeye çalışmıştı. çektiği sıkıntıların maddi kısmını o dönem bana pek yansıtmamıştı. Şu an evliyiz, arada o günlerini anar, hala unutmuş değil, nasıl kendine dert ettiyse.

bence konu sahibi arkadaşa takılmasın, kendi sözlüsünün davranışlarına takılsın.
yani avm ye gidip illa para harcıyordur bu arkadaşlar. Kafa dağıtmaya ihtiyacı var desek, her gün gidilir mi.

aslında şu aralar kariyer sitelerinden çok cv geldiği için işverenler kendi gelip cv bırakan ya da bizzat görüşme talep eden kişileri tercih edebiliyorlar.
Kariyer sitelerinden iş arayıp başvuruyu elden yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Bazı firmalar sadece internet ortamından başvuru kabul etse de bunların sayısı az.
Bence kapı kapı dolaşmasa da en azından aklında bazı işyerlerini belirleyip kişisel başvuru yapması daha hızlı sonuç verecektir.

anladım..
belki onuda yapacaktır yani adam işten çıkalı 1 ay olmuş daha sanki 1 yıldır çalışmıyor geziyor gibi yorumlar yapılmış.. belki birikimi var çalışıyormuş yani sonuçta ..1-2 ay dinlenmek istedi belki vs vs.. biz bilemeyiz ki adam ne düşünüyor ne fikri var..
burda hemen adamı asmanın mantığını anlayamadım ben..

anladım..
belki onuda yapacaktır yani adam işten çıkalı 1 ay olmuş daha sanki 1 yıldır çalışmıyor geziyor gibi yorumlar yapılmış.. belki birikimi var çalışıyormuş yani sonuçta ..1-2 ay dinlenmek istedi belki vs vs.. biz bilemeyiz ki adam ne düşünüyor ne fikri var..
burda hemen adamı asmanın mantığını anlayamadım ben..

haklısınız 1 ay uzun bir süre değil.

Sorunum is de degil arkadasim. Elbet bi is bulur iyi kotu. Sorunum onun o arkadasi...
Sinir oldugum halde cok yakin gorusmesi:KK43:
asıl sorunun iş olmalı ama
hiç öyle elbet iş bulunur diye düşünme
benim de eşim işsizdi evlenirken iyi kötü bulunur yeterki bizim huzurumuz yerinde olsun dedim evlendim ama gel gör ki 1,5 sene iş bulamadı daha doğrusu iş beğenmedi çünkü rahata alışmış bi insandı ve kafasında hep kendi işini kurma düşüncesi vardı çünkü yaşı var bu zamana kadar emir altında çalışmamış bi insana zordu mevcut işler ve o yüzden kafasına uygun işi bulamadı artık borç gırtlağa dayanınca mecbur ilk bulduğu işe girdi
bırak arkadaşını bilmem neyi zaten iş bulup boş zamanı kalmayınca ister istemez görüşmeleri azalacak emin ol

Bu zamanda oturdugun yerden internetten basvuru yapip is bulmak zor. Vasifli olup issiz gezen birçok insan varken bu ne rahatlik bir de evlilik yoluna girmissiniz. Allah yardimciniz olsun ama isiniz zor gibi geldi bana.

aaa bir de işsizlik durumunda ben de internetten araştırıp sevgilime ilan gönderirdim.
git buraya muhakkak diye takip ederdim.
çünkü bazen o çekinirdi, bunlar beni almaz diyerek, binbir dille yolladığım yerde şuan 5 senedir çalışıyor.

konu sahibi sana da iş düşüyor :)

hacı hacıyı mekke'de
deli deliyi tekkede bulurmuş.
ikisi de birbirinin aynısı bu adamların.
sorun arkadaşında değil ki sorun sözlünüzde.
seviyorlar aylak aylak dolaşmayı demek, sorumluluk bilinci de yok.
işi ciddiye bindirmeden iyice düşünün derim.

İyi aksamlar arkadaslar,
Ben sozleneli 1 aya yakin olacak. Seneye evlenecegiz. Yaklasik 4 yildir birlikteyiz.
Sozlumun cok iyi anlastigi bir erkek arkadasi var uzaktan akrabasi.
İkisi de issiz su an. Ve allahin her gunu birlikteler. Oglen bulusuyolar aksamin kacina kadar aylak aylak dolasiyolar. Yani o oyle diyor. Fazla detay vermiyor. Cok irite oluyorum.
Haksiz miyim arkadaslar?
Oturup is arayacagi yerde her gun o cocukla bulusmasi?
Yakinda evlenecegiz para lazim ama o nerde avm orda! Bi de o cocukla. Oyle bos oyle aylak biri ki benim bu kadar kizdigimi bile bile hala her gun gorusur mu bi insan ya?
Bugun yine tartistik. Selami sabahi kes demiyorum ama arana mesafe koy diyorum dinlenmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim arkadaslar?
İnanin cok caresiz kaldim:KK43:
Yorumlariniz izin simdiden tesekkur ederim.
çaresiz kalışına yanma sorumluluk sahibi olmayan boş gezen aylak bir adamla hala evleneceğim deyişine yan bence..neden bazılarınız bile bile lades derki ..sonra kaderim kötüymüş diye suçu kadere atarsınız falan..güzel kardeşim akıl var ki kullandığında çok güzel sonuçlar elde edersin..her gün avm de gezen bir erkeğin ideolojisi nedir ki..avm ciks kıyafetler güzel paralı boş kafalı durmadan alışverişe giden kızlar falan sana bir şey ifade ediyor mu acep.
bir de nasıl bir aile işsiz birine kız verir?

Himm anladim simdi.
Peki gezip ne yapiyorlar? Tamam gezsinler de her gun cok abarti. Bi de bana AVM gezen erkek itici geliyor, neden bilmiyorum ama oyle.
Onun yerine sizle gezse??
aynen avm sever erkekten ben de nefret ederim.

konu sahibi herhangi bir kız arkadaşını o çocuğa ayarla, bırakır o zaman senin sözlünü.

Back
X