• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim var allah rızası için bana yardım edin

subanu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
19
0
6
Ankara
ben eşimle 2 yıllık evliyim. 11 aylık bir kızım var. evlendiğimden beri eşimin borçları bitmedi. eve hiç bakmadı. ev kirasını bile ödemedi. şu anda da kocam evi terk etti ve 1 haftadır ne arıyor ne de soruyor.. kızımla beni terk etti bu durumda ben ne yapmalıyım çok mağdurum yorumlarınızı bekliyorum

ben eşimle 2 yıllık evliyim. 11 aylık bir kızım var. evlendiğimden beri eşimin borçları bitmedi. eve hiç bakmadı. ev kirasını bile ödemedi. şu anda da kocam evi terk etti ve 1 haftadır ne arıyor ne de soruyor.. kızımla beni terk etti bu durumda ben ne yapmalıyım çok mağdurum yorumlarınızı bekliyorum

Ailenizin/ kayin ailenizin haberi var mi?
Calisiyor musunuz?
Esiniz bir haftadir hic aramadi mi?

ailen nerede? çok üzüldüm haline eşin birinden borçlularında felan mı kaçıyor yoksa senden ayrılmak için mi kaçtı?

Başına bir iş mi geldi acaba,polise gidip kayıp başvurusunda bulundunuz mu?

Ailesinin yanına ya da samimi bir arkadaşının yanına gitmiş olabilir mi? Ailesini ya da yakın arkadaşlarını aradınız mı belki onların bir bilgisi vardır?

Allah sabir versin annesi babasida arayip sormuyo oglumuz nerde diye cok garip basina bise gelmemistir ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ailen nerede? çok üzüldüm haline eşin birinden borçlularında felan mı kaçıyor yoksa senden ayrılmak için mi kaçtı?

ailem burda benim. kayın validemi aramadım onada kırgınım dogum yaptım paramız yoktu. annesinden bilezik istedim diye eşim hakaret etmişti bana.

ailem burda benim. kayın validemi aramadım onada kırgınım dogum yaptım paramız yoktu. annesinden bilezik istedim diye eşim hakaret etmişti bana.

peki bu adam sen den mi kaçtı sizin de sorunlarınız vardı heralde, yani neden gittiyse senin de ona göre davranman gerek

İşiniz var çalışıyorsunuz ve ailenizde yakınınızda o kadar mağdur sayılmazsınız ama nasıl bir insandır ki terk edip arayıp sormaz ama dünyanın binbir türlü hali var. Belki başına bir iş gelmiş olabilir. kayınvaildenize kırgın bile olsanız ki yazdığınız gibi bilezik isteyip size almadığı içinse, biraz gereksiz.... Arayıp konuşun. durumu bildirin belki bir haber alırsınız. Eger ki eşinizin sağlığı iyi ve sizi istemediği için terk ettip aramadıysa dilekçenizi hemen mahkemeye verin ve önünüze bakın. Allah yardımcınız olsun.

cnm hiç üzülme

adama geçinmek zor gelmiştir kafanı yorma kv haberi vardı bizler el kızıyızzzzzzz

benimkide gideli 3,5 ay oldu

ben tek farkım anasınında yanıda kalıyor hafta sonları oğlum yanına gidiyorrr

eşim olacak adamın da borçu çok 13 yıldır bitmedi

beni hem maddi hem manevi şekilde bitirdi ve çekti gittiiiiiiiiii

1 haziranda evden gitti. bugün 10 haziran ne aradı ne sordu. ben mi arasam diyorum gururuma yediremiyorum. boşanma davası açayımmı.

Tabiki boşanmalısın...
Sorumsuz insanı daha ne kadar çekmeyi düşünüyosun?
Ailen ne diyor peki?
Senin yanındalar mı?
Nasıl geçiniyosun peki?

1 haziranda evden gitti. bugün 10 haziran ne aradı ne sordu. ben mi arasam diyorum gururuma yediremiyorum. boşanma davası açayımmı.

Arkadaşım çıldırıcam. Sorulara bir cevap versene önce. Kavga ettiniz de evi terkeder gibi mi gitti? Yoksa ne olduğunu anlamadan bir sabah gitti ve geri gelmedi mi? Eşya falan almış mı yanına?

Eğer evi terkettiyse, bir avukatla konuşup haklarını öğren. Çünkü evi terkeden suçlu ama evi terkettiğini de kanıtlamanız lazım mahkemede. Bunu nasıl yapacağınızı falan öğren. Sonra da boşanma davası açma açmama durumunu düşün. Hoş bu borçla nasıl nafaka verir size onu da bilemedim.

Arkadaşım çıldırıcam. Sorulara bir cevap versene önce. Kavga ettiniz de evi terkeder gibi mi gitti? Yoksa ne olduğunu anlamadan bir sabah gitti ve geri gelmedi mi? Eşya falan almış mı yanına?

Eğer evi terkettiyse, bir avukatla konuşup haklarını öğren. Çünkü evi terkeden suçlu ama evi terkettiğini de kanıtlamanız lazım mahkemede. Bunu nasıl yapacağınızı falan öğren. Sonra da boşanma davası açma açmama durumunu düşün. Hoş bu borçla nasıl nafaka verir size onu da bilemedim.[/QUOyazlık

kavga etmedik yazlık kıyafetlerini alıp gitti. kışlıklar duruyor.banada bır mesaj attı senden uzak yaşamak ikimizede iyi gelecek diyor. ne demek bu....yardım edin lütfen

Eğer evi terkettiyse, bir avukatla konuşup haklarını öğren. Çünkü evi terkeden suçlu ama evi terkettiğini de kanıtlamanız lazım mahkemede. Bunu nasıl yapacağınızı falan öğren. Sonra da boşanma davası açma açmama durumunu düşün. Hoş bu borçla nasıl nafaka verir size onu da bilemedim.

Hanımefendi çalışıyormuş , zaten nafaka alamaz. Sadece çocuğa talep edebilir, o da en fazla 100 TL olur.

Zor bir durum tabi, ama kendinizi böyle salmayın. Çalışıyorsunuz, aile desteğini de arkanıza alın. Kimse sizi yıkamaz, bu kadar güçsüz olmayın lütfen. Sizi ve en önemlisi çocuğunuzu düşünmeyen bir adam için, mağdurum, perişanım demeyin lütfen. Düşüncesiz bir insan, varsayın k, öğrendiniz nerede olduğunu, ne yapacaksınız? Ya da çıktı geldi 1 ay sonra, hoşgeldin deyip devam mı edeceksiniz, yine bir zor günde çekip gider mi endişesi ile mi yaşayacaksınız. Açın boşanma davanızı, boşanın. Çocuğunuza nafaka siz istemeseniz de hakim bağlıyor zaten, dimdik yürüyün bundan sonra.Bir erkeğe ihtiyacınız yok, yola devam etmek için.

Tabiki boşanmalısın...
Sorumsuz insanı daha ne kadar çekmeyi düşünüyosun?
Ailen ne diyor peki?
Senin yanındalar mı?
Nasıl geçiniyosun peki?

işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya

işim var çalışıyorum.. ailem var yanımda ve beni destekliyor. boşanınca çevremden utanıyorum ve de eşimi çoook sevdim ya

Çevrenden mi utanıyosun :20:
Bende boşandım 26 yaşındayım..
4 sene oldu ve oğlumda var 4,5 yaşında..
Hiçte çevremden utanmadım..
Sonuçta nikahlı kocamdı ve boşandım..
Ewli bir adamdan çocuk yapmadım..
Nerde yaşıyorsun peki, çevren bunu kaldıramaz mı?
Ailen yanındaysa sen çevrene neden bakıyosun ki :20:
Ve ayrıca Allah aşkına ben çokk sewdim deme ya, bundan kaybediyosun işteee :20:
O seni düşünüyor mu_??

Back
X