- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Allah yardımcın olsun bacım ama tepkini koy.Hanmlar o anda ben ona terini siliyim.dedim suratima damladi bende hafif.kucuk bi mimikel guldum.dalga gecmedim kocamla neden dalga geciyimm oda bacagma vurdu vutmasina gerek yok ki suratima kotu koti bakmasi yettii kendimi asslik gibi hissediyorum...
Terini sileyim dedin gulucuk attin o da bacagina vurdu.Hanmlar o anda ben ona terini siliyim.dedim suratima damladi bende hafif.kucuk bi mimikel guldum.dalga gecmedim kocamla neden dalga geciyimm oda bacagma vurdu vutmasina gerek yok ki suratima kotu koti bakmasi yettii kendimi asslik gibi hissediyorum...
Kizlar sehvet.mehvet yok arada keske ole olsa ben iliskimizim.ortasinda cok iyiydik ve terini sildim guldum ona guzel bi sekildi oda yanls mi anladi napti popoma vurdu dovercesine anlamiyacak kadar saf degilimben de dedim kotuluk niyetine gulmedim dedm anlamadi ama yok birdaha yatmam altnaa bu gun son gercekten rezillk
Adamın konsantrasyonu bozulmuş olabilir, ona kızmıştır o. Vurmamalıydı tabi ki o yanlış.
Ne hakla ya ne hakla,kendinize bunu yaptırmayın çot0 çok kı9zdım yaKizlar hanimlar k
bakmayin cnsellik bolumune cok yazmaya calstim ama olmadi simdi esmle ilski sirasindaydik ve esi. Bna vurdus neden sadre guldum oNa bu yuzden vurmasimi gerekirdi kendmi cok kotu hissediyorum tamda smdi oldu bu ay ve icime akitiyorum goz yaslarmi ;( ;( ;( cok kotyum duyarli arkadslarm ltfen kizmayin buraua yazdgm icin ama sadece yazmak istedim ;( ;(
sorsana niye böyle yaptın demedin mi?
Bozulsun konsantresi vurmasimi gerekiyor
Bilmem totoya saplak deyince bana seksi geliyor bilemedimKizlar sehvet.mehvet yok arada keske ole olsa ben iliskimizim.ortasinda cok iyiydik ve terini sildim guldum ona guzel bi sekildi oda yanls mi anladi napti popoma vurdu dovercesine anlamiyacak kadar saf degilimben de dedim kotuluk niyetine gulmedim dedm anlamadi ama yok birdaha yatmam altnaa bu gun son gercekten rezillk
Kizlar hanimlar k
bakmayin cnsellik bolumune cok yazmaya calstim ama olmadi simdi esmle ilski sirasindaydik ve esi. Bna vurdus neden sadre guldum oNa bu yuzden vurmasimi gerekirdi kendmi cok kotu hissediyorum tamda smdi oldu bu ay ve icime akitiyorum goz yaslarmi ;( ;( ;( cok kotyum duyarli arkadslarm ltfen kizmayin buraua yazdgm icin ama sadece yazmak istedim ;( ;(
insan gülüyor bazen herkeste olyoki bu tamam konsantremi bozdun falan desin sinirli bakmaya vurmaya ne gerek var.erkekleri anlamıs degilim hepsinde degişik bir huy varKizlar sehvet.mehvet yok arada keske ole olsa ben iliskimizim.ortasinda cok iyiydik ve terini sildim guldum ona guzel bi sekildi oda yanls mi anladi napti popoma vurdu dovercesine anlamiyacak kadar saf degilimben de dedim kotuluk niyetine gulmedim dedm anlamadi ama yok birdaha yatmam altnaa bu gun son gercekten rezillk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?