derdim var k.bakmayin kimseye anlatamiyorum.malesef icimdekileri dokucem bu olay simdi yasandi. ;(((

Arkadaslar lutfen hizli yazdigimdan.kisaltmalar oluyor dalga gecmeniz hic.hos degil ayni sey sizinde basiniza.gelebilir.lutfen ..
Canim ben senin olayina uzuldum zaten yorumumu da yaptim kocan elime gecse parcalarim ama arkadaslarinda yorumlari cok komik onlarada guldum sonra boyle herseyi ustune aliniyorsan saplagida yanlis anlamis olabilirmisin ki acep??

Popona mı vurdu bacağına mı o bile belli değil. Ayrıca olayın içeriğinden çok "şimdi oldu, şu an oldu" derdindesiniz. Tövbe, nedir amaç yani?
Ben bişi anlamadım cınım.

Hicbir hamlede bulunmayin, gelip gonlunuzu aldiginda da sert bir sekilde duygularinizi ifade edin. Cinsel iliskide veya baska bir zamanda vurmasi bana kalirsa affedilemez bir durum. Ama size tavsiyem bu.

O zaten bosalamadigi icin su an kasiklari agriyodur, Allahindan buldu bosver

Aynen ole olduu ... konuyu anlamayan arkadaslarim esimm.iliski sirasinda popoma vurdu ben ustte falanda.degildim.ayrica ve teri ustume damladi silerkende guldum sildim ve bana kizdi guldum die vurdu cekti giti bn ainirden salak gibi oldum.aglayamiyorum bile

Gamze şu anda şaşkın ve üzgünsün benim sana tavsiyem bir yıkan bir çay/kahve yap iç ve eşini umursama 1-2 saat onunla ilgilenmeyin ve sizinle konuşmak istediğinde sadece sorularına yanıt verin ona birşey sormayın. Kısa ve öz bir şekilde üzgün, mutsuz, şaşkın ve kalp kırıklığı yaşadığını söyle ve başka yere geç muhatap olma bir kaç gün böyle davranıp kendini affetirecektir. Dahası şu bir kadın olarak şiddete karşıyız ama işte bu cinsellik öyle birşeyki ucu açık bırakılmış konuyu açarsa siz bu tarz bir ilişkinin aklınıza gelmezdi diyin o da anlatır neden yaptığını cinsellik için mi öfke için mi anlatır ama direk soru sormayın derim. Birde yani kendinizi onun tarlasıymış gibi görmeyin sakin olun bir nefes alın dediğim gibi akıllı düşünün kaprisli olmak yerin aklınızı çalıştırın. saygılar

Canim ben senin olayina uzuldum zaten yorumumu da yaptim kocan elime gecse parcalarim ama arkadaslarinda yorumlari cok komik onlarada guldum sonra boyle herseyi ustune aliniyorsan saplagida yanlis anlamis olabilirmisin ki acep??
Yok ben esimi iyi tanirim ole bole degildi yani bakisi yetti bana ama.cok yanlis anladi beni kusum icerde otryo smdi gelir ozur dilemeye affetmicem onu

Böyle erkeklerden n

Başlık güzel olay şimdi yaşandı
daha cok sozlukten akın akın gelmiş gibisiniz. bacaginiza mi vurdu, poponuza mi vurdu? ikisine ayni anda mi vurdu yoksa bacakla popo ayni sey mi saniyorsunuz? simdi oldu suan oldu tamam bi sey demiyoruz butun tasaniz bu resmen. simdi oldu da yataktan firladiginiz gibi esim totoma saplak atti diye yazmaya mi geldiniz?
hayatimda hic bu kadar toto ve popo demedim ya sinirlerim bozuldu suan

Tsk edern cbn dusumu aldim y.odasinda otruyorim biraz sakinlestim burda kizlarla.konustukca ..

yok dusa girdim xocugu uyuttum sonrda birda paylasmak.istedim hepsi bu bacak popo nasl anlarsan artik vurdumu sen ona bak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…