Bilmem totoya saplak deyince bana seksi geliyor bilemedim
Altina yatmak ne ya? Sen turkiyeli misin?
Estagfirullah canim azeri misin vs diye sordumKizlar azimdan bi anda cikti ne bilim.sinirden.ne yazdgmimi biliyorum ben vala arada.kaynarsa mazur gorun az.once bi arkadsta aynisi i yazms k.bkmyn.ltfn
Ay cok guldum sen cok yasa bencede darp raporu almaliBngh hgm darh rapgdr al
Arkadaslar ben dili çözdüm bana bırakın
Çok üzüldüm adınızaYok ne azerisi bi anda cikti ellerimden o yazi k.bkmayin birdaha esimle.iliskiye girmem.o anda karisina vururmu bi insan salak gibi oldum burda bu konuyu burda paylasiyorsam biraz kadinsal olarak beni analamanizi kendimeme gelmem icin
altına yatmak mı ne biçim bi tabir bu hiç güleceğim yoktuuuKizlar sehvet.mehvet yok arada keske ole olsa ben iliskimizim.ortasinda cok iyiydik ve terini sildim guldum ona guzel bi sekildi oda yanls mi anladi napti popoma vurdu dovercesine anlamiyacak kadar saf degilimben de dedim kotuluk niyetine gulmedim dedm anlamadi ama yok birdaha yatmam altnaa bu gun son gercekten rezillk
Ay cok guldum sen cok yasa bencede darp raporu almali
O zaten bosalamadigi icin su an kasiklari agriyodur, Allahindan buldu bosverArkadaslar lutfen hizli yazdigimdan.kisaltmalar oluyor dalga gecmeniz hic.hos degil ayni sey sizinde basiniza.gelebilir.lutfen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?