ay ben de durduramıyorum kendimi yeminle noldu bizegülmekten yazamıyorumkonu sahabı öyle bir Türkçe ile yazıyorsun ki tahminlerle ilerliyoruz
Yapma yaa boşuna mı güldük o kadarherkesin atladığı bir detayı buldum
konu sahibi ilk önce bacağıma vurdu yazmış sonra da p.... vurdu yazmış
konunun fake olduğunu düşünüyorum :)
Düşünme emin ol :)herkesin atladığı bir detayı buldum
Yok yemin ederim goruldugu uzere sizinle gamze konusuyor fakr falan degilim allah yikarda sahidim yemin ederimm.herkesin atladığı bir detayı buldum
HahahhaaDüşünme emin ol :)
Konu sahibi kocasıylada yatmıcakmış artık.. :) :) :)
İlk defa yapılan yorumlara bu kadar koptummm.. Konuya gülemedim, pek anlayamadım , tam çözemedim yazıları.. Kuş bacağa konunca totoya şaplağı yemiş galibaay ben de durduramıyorum kendimi yeminle noldu bizekuş ortalıgı karıstırdı
Ne dedin sen?!?! (Sevda Demirel tokadı)
Ayyyy öldüm yaa
Yok yemin ederim goruldugu uzere sizinle gamze konusuyor fakr falan degilim allah yikarda sahidim yemin ederimm.
Düşünme emin ol :)
Oyy cnm adres ver gelip bi ders verelim senin kocayaYok yemin ederim goruldugu uzere sizinle gamze konusuyor fakr falan degilim allah yikarda sahidim yemin ederimm.
Saplak yiyeceksin sustatlım terin aktı
Yav bosver gamzem millete malzeme lazimYok yemin ederim goruldugu uzere sizinle gamze konusuyor fakr falan degilim allah yikarda sahidim yemin ederimm.
Umarım Gaffur falan değil de Gamze'sinizdir. Yok bacım(!) biz seni şu an görmeyelim.Yok yemin ederim goruldugu uzere sizinle gamze konusuyor fakr falan degilim allah yikarda sahidim yemin ederimm.
Düşünme emin ol :)
Evet yaa bence de çok ayip. Başına gelmeyen anlayamaz arkadaşım sen boşver onları. Ee sonra ne yaptı kuşun ay pardon kocan? Özür dilemedi mi hala?Kizlar lutfrn tamam iyisiniz hossunuz ama aranizda dalga gecenler var lutfen olmuyo ayip ediyosunuz..!
Cok zor bi durum Allah dusmanimin basina vermesinYa bacagmada poopmada aynanda denk geldi alemsiniz ha ince setayinida soleyotiyosunuz adama aytica gulmek icin yer arayanlara soyluyorum bir gun ayni seyi yasarlarsa akillarinaben gelirim gulme komsuna gerisini anladiniz
Aynen kınamayın kızlar başınıza gelirYa bacagmada poopmada aynanda denk geldi alemsiniz ha ince setayinida soleyotiyosunuz adama aytica gulmek icin yer arayanlara soyluyorum bir gun ayni seyi yasarlarsa akillarinaben gelirim gulme komsuna gerisini anladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?