derdim var k.bakmayin kimseye anlatamiyorum.malesef icimdekileri dokucem bu olay simdi yasandi. ;(((

Köğförde calisiyorum diyordu kaynanasu hergun poğaça yaptiriyodu ne cekti zeliham be en son kayniyla evde yanlizdi dha haber alamadk
Haaa evet evet.. Ama çok güzrl yapıomuş ya , çokta hoşuna giomuş aslında bu durum.. Kadın eziyet çekmeyi seviyo , kimi şapalak sevio, amaaan bdv bu aralar beni pek güldürüyor

Konu aciyorsunuz, ya birakip gidiyorsunuz, ya yarim yamalak anlatiyorsunuz, yada yaziyorsunuz ama ne yazdiginiz anlasilmiyor, ondan sonra insanlar dalga gectigi zaman suclu oluyorlar... Iki arada biderede karman corman konu acacaksaniz hic acmayin daha iyi, sonra böyle yorumlarla ugrasirsiniz... Anca onuncu sayfadan sonra zor bela ne anlatmak istediginiz anlasiliyor....Ayrica butür olunca pekte inandirici gelmiyor ... Birde büyük konusmayin "altina yatmam" meselesinde...

Ben olsam ben de çok uzulurdum ya vurup kalkıp gidiyo çok gurur kırıcı. Ayrıca t9 var diye sürekli yanlış yazan biri olarak anladım yazdiklarinin hepsini kizilacak nisey yok bence arkadaşlar. Ama esinle konusmalisin seni yanlış anlamış anlat derdini üzüldüğünü bilsin o da uzulsun

Hepinize iyi geceler arkadaslar siz kendi aranizda kopegi bocegi kusu ne haltsa yazin cizin iyii geceler..
Arkadaşım lütfen hakkını helal et. Vallahi uzun zamandır bu kadar eglenmemistim. Çok ayip farkındayım ben kendi adıma ozur diliyorum ama kendimi alamadım. Ama yerinde olsam ben de kizardim. Tekrar hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…