derdim var k.bakmayin kimseye anlatamiyorum.malesef icimdekileri dokucem bu olay simdi yasandi. ;(((

Yalnız konuyu Cinsellik bölümüne taşırlar arkadaşlar... Ben yazamayacağım artık çünkü pro değilim, devam edemem o bölümde.

Konu sahibi yaşadığın olay hoş değil ama ben kafa göz daldı sandım eşin. Bir daha da altına yatmam diyorsun ama sinirin geçince yatacaksın nasılsa ya da bacağıma tokat yedim boşanıcam dersen, sen bilirsin. Ama bir dahakine sen bir tane sağlam yapıştırırsın bacağına ödeşirsiniz.

Senin olay cok uzucu git kavga et hadini bilsin hadsiz..ve kizlar bayiliyorum size ya o ne yorumlar oyle gozumden yaslar geliyor konu sahibesi bence sende oku biraz gul az rahatla..

Ya ne alemsiniz :)) valla ben burda kiziyim mi aliyim mi doyodum simdi guliyim.mi der oldum ne kusu kizlar ne.alemde yuzuyosunuz olaylari beraner okuduk bende yazdim.siz okuduniz gordunuz cevapladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…