Derdim var yardım edin

sagoleraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
58
0
36
İstanbul
bn bu steye yenı uye oLdum . inş memnun kaLrm daha oncdn konuLarını takp edyodum ama artk uye oLmaya karar werdm. ..
sorunum su kendımı cok crkn ve bakmsz buLuyorum.. ama cewremdekLer de aksne begnyo. acaba kndmLe iLgLı bi sorunum oLabLr mı ? bilmiyorumkismile

demek güzelsinki çevrendekiler beğeniyor.sorun haline getirmişsin sen kendince takma allahın yarattığı herşey güzeldir.

Hosgeldin canim aramiza :)

Yanlis anlamazsan yasini merak ettim, eger ergenlik döneminde isen, böyle hissetmen cok normal...
Emin ol, her genc kiz ergenlik döneminde böyle "ruhsal" cöküntülügü gecirmistir.
Ama zamanla gececek allahin izini ile...

Eger ergenlik döneminde degilsen, belki senin icin önemli olan birisi sana seni gzl bulmadiginimi hissettirdi acaba ?
Belkide ona takildin, böyle oluncada herkes seni gzl bulsa bile, tatmin olmazsin ...

Ama her ne olursa olsun, senin cok gzl olduguna eminim canim :)
Moralini bozma böyle seylere...

Allah yardimcin olsun...

niçin öyle hissediyosunuz ki?
arada bende kendimi bakımsız hiissederim mesela şimdi
hiç krem sürmedim,bakım yapmadm 1 haftadır
öyle saldm kendmi boshayallersmile

arkadaşım cep telefonundan kısa msj yazar gibi kısaltma kullanmana gerek yok burda 165 karekter yok rahatça geniş geniş yaz anlat derdini yardımcı olalım

yardmLarn içn cok tesekkurLer cok yardmcı oLdun en azndan kendmı daha iyi hssedyorum bu aradaa yasım 16

bi kuaföre git ilk saç rengin modelini seç sonra hafifte bir makyaj ve en sevdigin giysilerini giy bakalım sen bile kendine inanamazsın içindeki fıstıgı çıkar dışarı

Dedigim gibi tatlim, yasin geregi cok normal böyle olman :)

musyas arkadasin dedigi gibi, kendine imaj degiskligi ver, kendine güvenin artar en azindan :)

vakit geçirme amaçlı açılmış bir konu,ortada dert falan yok...
maksat iftara kadar zaman öldürmek...
halbuki bu kadar vakit öldürmeye meraklıysan Türkçe'ni düzelt....
Zaten senin gibiler katlediyor Türkçe'yi...
yazık sana zavallı.............
sengözlerimebaksanab

Derde bak yaa bence sen iltifat duymayı sevıyorsun.

Buradaki insanlarında aa bak guzelmıssın dert etme demelerini bekliyorsun..

Önce yazı biçimini degiştir

bana öğüt vereceğine sen ilkonce git insanlarla nasıl konuşulur onu öğren sonra yanıma gel tamam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…