• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var yardım edin

cnm hızlı upload sitesini aç oraya resmini yükle forumda yayınla linkini kopyala burdaki yazı yazdıgın yerde minik bir dünya var onu tıkla oraya yapıştır bukadar

yaa dediğini aynen yaptım ama şöyle bişey yazdı. To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 20 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

Şimdii sagocum anlattığım işlemleri yaparsan biz senin fotoğrafını görebileceğiz.

imgni.png

Buradaki browse tuşundan bilgisayarında bize göndermek istediğin fotoğrafı seç ve şimdi yükle'ye bas. Sonra karşına şöyle bir ekran çıkacak;

img2.png

Burada da doğrudan link yazan yeri kopyala ve gel kadınlar kulübü sayfasına;

img3l.png

Ben burada yanlışlıkla grafik ekle kısmını işaretledim sen öyle yapma, senin mesaj sayın daha yeterli değil oradan ekleyemezsin, sen gel gülen yüz ikonunun altındaki dünya ikonu olan yere, üzerine geldiğinde "link ekle" yazar zaten, oraya bu çıkan linki ekle (en son imageshack sayfasında doğrudan link yazan yeri kopyalamıştın ya, onu buraya yapıştır, yalnız yapıştırmadan önce orada çıkan http:// kısmını sil) Haydi kolay gele

İşte bu kadar

Yahu kızcağız 16 yaşında yardım istemiş bizlerden bazı arkadaşlar saldırıya geçmiş hemen hiç hoş olmamış bu..
Biz de o dönemlerden geçtik kendimizi çirkin hissettiğimiz zamanlar oldu şimdi bu anlayışsızlık neden?
Neyse konu zaten tatlıya bağlanmış ama üzüldüm okurken..
Canım, inan bu geçici bir durum hemen hemen herkes bu dönemlerden geçti o yüzden rahat ol arkadaşların dediği gibi hafif bir makyaj ve saçında yapacağın değişiklik kendine olan güvenini arttıracaktır a.s.

cok tesekkur ederim koruduğunuz için. a.s

canım mesele;korumak da değil; derdim var diyen bir insana yaklaşım biçimleriydi...hele de yaşı küçük olana...Türkçe yazım kuralları konusundaki hassasiyetleri degözlerimi yaşarttı doğrusuaklinialirimsmile...sempatiksalakcinniama tamam kapat istersen bak herşey tatlıya bağlanmış...ne güzel... kendine hakkaten iyi bak takma kafana böyle şeyleri...Allah kullarımı en güzel şekilde yarattım diyerek buyurmuştur...çirkinlik yüzde değil kötü niyetlerdedir.sen her zaman niyetini temiz tut bak bu güzellik bu hafiflik seni her zaman güzel kılacaktır...emin ol.merak ettim sana "çirkinsin "diyen mi oldu??? öyle diyen olduysa en uygun cevap bellidir " ne o yoksa ustasını mı beğenmedin?!!!" dersin tokat gibi bir gerçeği...;.:lepi:

Son düzenleme:
canım mesele;korumak da değil; derdim var diyen bir insana yaklaşım biçimleriydi...hele de yaşı küçük olana...Türkçe yazım kuralları konusundaki hassasiyetleri degözlerimi yaşarttı doğrusuaklinialirimsmile...sempatiksalakcinniama tamam kapat istersen bak herşey tatlıya bağlanmış...ne güzel... kendine hakkaten iyi bak takma kafana böyle şeyleri...Allah kullarımı en güzel şekilde yarattım diyerek buyurmuştur...çirkinlik yüzde değil kötü niyetlerdedir.sen her zaman niyetini temiz tut bak bu güzellik bu hafiflik seni her zaman güzel kılacaktır...emin ol.merak ettim sana "çirkinsin "diyen mi oldu??? öyle diyen olduysa en uygun cevap bellidir " ne o yoksa ustasını mı beğenmedin?!!!" dersin tokat gibi bir gerçeği...;.:lepi:

hayır çırkınsın dıyen olmadı ama ben oyle hissediyorum yolda giderken guzel bi kız gordugumde keske bu kız kadar guzel olsaydım diyorum ..:1ninca:

Yahu kızcağız 16 yaşında yardım istemiş bizlerden bazı arkadaşlar saldırıya geçmiş hemen hiç hoş olmamış bu..
Biz de o dönemlerden geçtik kendimizi çirkin hissettiğimiz zamanlar oldu şimdi bu anlayışsızlık neden?
Neyse konu zaten tatlıya bağlanmış ama üzüldüm okurken..
Canım, inan bu geçici bir durum hemen hemen herkes bu dönemlerden geçti o yüzden rahat ol arkadaşların dediği gibi hafif bir makyaj ve saçında yapacağın değişiklik kendine olan güvenini arttıracaktır a.s.

saclarımı kestırcem zaten belki işe yarar (: tesekkur ederim yardımlarınız için.opuyorumnanaktan

canım onunla alaksı yok ben deniyorum deniyorum ama olmuyo sanırım mesaj sayım yeterli degil senin yazdıgın mesaja resim var dye cewap veremıyorum.

sagocugum,
benım ergenlık donemıme aıt neredeyse hıc fotografım yoktur.
kendımden oyle nefret ederdım.
Su anda da oyle ahım sahım bır guzellıgım yok ama,
hep sukredıyorum.
elım ayagım duzgun,
fızıgımde her hangı bır sorun yok,
yalnıca boyum bıraz kısa (:
bunu da kompleks yapmaktan vazgecelı cok oldu.
Bu yaslarda sorun etmen normal yanı,
zamanla asacaksın.
Zamanla kendını sevecek ve begeneceksın.
Ve kımı zaman 'ben su kızdan daha guzelım' bıle dıyeceksın.

Öncelikle yeni üye olduğunuz için kurallarımızı hatırlatmak istiyorum.
Size veya başkalarına karşı bir hakaret, kötü söz, itham, ima gördüğünüzde yapmanız gereken kötü içerik butonunu kullanmaktır.
Resim eklemek için de 100 mesajı geçmeniz gerekiyor.

sagocugum,
benım ergenlık donemıme aıt neredeyse hıc fotografım yoktur.
kendımden oyle nefret ederdım.
Su anda da oyle ahım sahım bır guzellıgım yok ama,
hep sukredıyorum.
elım ayagım duzgun,
fızıgımde her hangı bır sorun yok,
yalnıca boyum bıraz kısa (:
bunu da kompleks yapmaktan vazgecelı cok oldu.
Bu yaslarda sorun etmen normal yanı,
zamanla asacaksın.
Zamanla kendını sevecek ve begeneceksın.
Ve kımı zaman 'ben su kızdan daha guzelım' bıle dıyeceksın.

hee evet bide boy sorunum var ama artık hiçbirşeyi takmamaya karar verdim :lepi: teşekkurler yerimseniben

Öncelikle yeni üye olduğunuz için kurallarımızı hatırlatmak istiyorum.
Size veya başkalarına karşı bir hakaret, kötü söz, itham, ima gördüğünüzde yapmanız gereken kötü içerik butonunu kullanmaktır.
Resim eklemek için de 100 mesajı geçmeniz gerekiyor.

kurallardan bahsettiğiniz için teşekkür ederim.. :1rolleyes:

Konu sahibi ve yorum yapanlar birbirlerine cevap verirken saygıyı elden bırakmamalıdır.
Saygısız,hakaret içerikli,tartışmaya neden olacak türden yorumlar uyarı alır.

Bu sebeple,
Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim ve ayrıca forum kuralları gereği yorumlarımızı İmla kurallarına uygun düzgün bir Türkçe'yle yazalım.
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

mrb cnm bnde senin gibi bi durum yaşıyorum ama benimki biraz daha farklı benim inş 1 ay snra sözüm olacak ve ben sevgilimin ailesini öyle çok seviyor öyle çok benimsiyorumki aynı şeylerin karşılığını onlardan alamadığım düşüncesine kapılmış vaziyetteyim ve kendimi görümcelerimin yanında çok çirkin hissediyorum şişman hissediyorum oysa ki herkes sevgilim bile aksini iddia ediyolar ve ben böyle düşündüğüm için bana çok kızıyorlar ben 1.67 boyunda 51 kg yum ama hala kendimle alakalı problemlerim var ve de görümcelerimin her ortamında bulunmak onların en yakın dostları olmak istiyorum ama bu mümkün değil sanırım:(((((

mrb cnm bnde senin gibi bi durum yaşıyorum ama benimki biraz daha farklı benim inş 1 ay snra sözüm olacak ve ben sevgilimin ailesini öyle çok seviyor öyle çok benimsiyorumki aynı şeylerin karşılığını onlardan alamadığım düşüncesine kapılmış vaziyetteyim ve kendimi görümcelerimin yanında çok çirkin hissediyorum şişman hissediyorum oysa ki herkes sevgilim bile aksini iddia ediyolar ve ben böyle düşündüğüm için bana çok kızıyorlar ben 1.67 boyunda 51 kg yum ama hala kendimle alakalı problemlerim var ve de görümcelerimin her ortamında bulunmak onların en yakın dostları olmak istiyorum ama bu mümkün değil sanırım:(((((

neden mumkun olmasın ki canım sevgilinin ailesini benimsemen çk guzel yabancılık çekmezsin en azından anladığım kadarıyla görümcelerinle çok iyi arkadaş olmak, onlarla vakit geçirmek istiyorsun bu sorununu onlarla paylaşmayı denesene eminim sana yardımcı olacak ve seninle daha çok vakit geçireceklerdir.. mutluluklar canım..:asigim::1hug:

çok teşekkürler canım ama eğer bunu onlarla paylaşırsam onların gözünde küçülürüm hiç saygınlığım kalmaz diye korkuyorum hani amaan nasıl olsa bizim için ölüyor falan derler belki böyle düşünmemin en büyük kaynağı annem. onlara eyvallahın olmasın kendini küçültme onları umursamazmış gibi davran diyor üzülüyorum haliyle. ben hep eşimin ailesiyle can ciğer kuzu sarması olmasa da anne kız gibi olmak istemişimdir ama ne demişler kaynana gelene kadar görümce görünceye kadar kayınpeder ölünceye kadar severmiş gelini bu sözü değiştiren bi aile yok herhalde bu dünyada:((((

bn bu steye yenı uye oLdum . inş memnun kaLrm daha oncdn konuLarını takp edyodum ama artk uye oLmaya karar werdm. ..
sorunum su kendımı cok crkn ve bakmsz buLuyorum.. ama cewremdekLer de aksne begnyo. acaba kndmLe iLgLı bi sorunum oLabLr mı ? bilmiyorumkismile

:S.....

Son düzenleme:
Back
X