Derdim var

Tekrardan başkasına vermek için gel diyor tabiki

Eee napicaksin
Benim hayatımdan daha kötü senin hayatin
Allah yardımcın olsun

esim amcasi bana taciz yapmaya calisti diye amcasini bicakladi

kavga buyuyunce esimin kolunu itip amcasinin yara almasina sebeb oldular
Eşiniz amcasını sizi taciz etti diye mi bıçakladı, yoksa babası eşinizin kolunu iterek amcasını bıçaklattı mı hey Allahım. Flash tv kurguları daha iyiydi ya. Sarı bıyığın değerini bilemedik.

Benzer bir hayat yaşayan var çevremde ondan ben inandım sanki. Aileniz size sahip çıkmaz mı bunca sene sonra

Ya yazmayim dedim ama sinirlendim bende aleviyim Alevilerin namaz kılmayıp oruc tutmaz diye ayirmaniz çok sacma bence sen burda polemik yapmak için acmissin @Mune

Aynısını bende düşündüm. Bana pek inandırıcı gelmedi. Çünkü böyle ayıp günah diye kızını okutmayan aileler dinle ilgili bir şey yapınca ses çıkarmaz
bir akrabamız ayıp günah diye kızlarını yatılı kuran kursundan çıkartmadı, babası ise eskortlardan çocuk doğurttu. 3 tane başka anneden kardeşi var ama çocuk pantolon giydiği için sırtında oklava kırmışlardı.

eğer kocandan boşanırsan seni tekrar satar. bu sefer kocaya değil, geneleve yalnız. sakın sakın yapma. kocan sana sahip çıkacaksa 4 ay kadar babaanne evine ver çocukları, o sırada da birikim yap. kocan dönünce çocukları evinize alın geri. veya sor kocana ben ne yapacağım diye. yurda asla verme derim, yani taciz gibi konular ara ara ortaya çıkıyor. eşek gibi çalışıp hayata devam et, daha da çocuk doğurma artık tüplerini bağlat.

Ya o farklı bir durum. Böyle yorum yapmak bazen ban sebebi ama din genelde kadının sırtımdan gittiği için kadın kuran okuycam deyince ışıkların kapanması mantıksız geldi.

Ya o farklı bir durum. Böyle yorum yapmak bazen ban sebebi ama din genelde kadının sırtımdan gittiği için kadın kuran okuycam deyince ışıkların kapanması mantıksız geldi.
benim etrafımda ne kadar dine bağlıyım diye geçinen varda pavyonlarda geziyor, onların din anlayışı genelde kadını baskılamak o yüzden bana normal geldi.

benim etrafımda ne kadar dine bağlıyım diye geçinen varda pavyonlarda geziyor, onların din anlayışı genelde kadını baskılamak o yüzden bana normal geldi.
Tamam o konuda hemfikiriz zaten ama kuran okuyor diye de dövmezler

Bosverin evet mantiksiz gelebilir ama buradan yazmak yuz yuze anlatmaktan zor rabbim biliyor yazdigimq paylastigima pisman oldum zaten insanlar cok acimasiz
Benzer bir hayat yaşayan var çevremde ondan ben inandım sanki. Aileniz size sahip çıkmaz mı bunca sene sonra

Bosverin evet mantiksiz gelebilir ama buradan yazmak yuz yuze anlatmaktan zor rabbim biliyor yazdigimq paylastigima pisman oldum zaten insanlar cok acimasiz
Annem mersinli orada evli babam dost hayati yasiyor ben sadece yasayamadigim mutlu aile ortamim olsun cocuklarimla esimle mutlu olurum diye dusundum hatalarim oldu evet ama bilmiyorum iste hic derdimi dinleyen nasilsin diyen olmadi hep yargi

Rahmim alindi zaten kitle vardi hakliainiz ama gorumcem cocuklar simariyor diye doviyor ben markete gitsem cocuklara anneniz oldu diye korkutuyormus anne bizi oraya goturme diye agliyorlar cikmaza girdim iste

Tamam o konuda hemfikiriz zaten ama kuran okuyor diye de dövmezler
Kuran okudum diye dovmedi zaten bosa elektirik harciyorsun bunun icin dedi lambayi söktü ve kurani yirtti allah her seye sahit ama baska sahidim yok iste

`