Abla nasil mantiksiz olur bana hep biz aleviyiz aliyi camide katlettiler namaz kuran bize haram diye buyuten bir ailede dogdum ama ben onlar gibi dusunmuyorum rabbimin mucizeleri cok o yuzden pek sevilmedim kani bozuk diyorlardi bizden degil derlerdi sevmezlerdi beni ah ah yillarin dili olsa konuşsakbenim etrafımda ne kadar dine bağlıyım diye geçinen varda pavyonlarda geziyor, onların din anlayışı genelde kadını baskılamak o yüzden bana normal geldi.
görümce ile kv aynı evde mi yaşıyor? valla bacım yapacağın en ama en iyi şey bir işte çalışmak olur fakat 8 yaşında çocuk hiçbirine bakamaz. kendi çevrenizde var mı günlük bakabilecek birisi? mesela bime part time girseniz onlar da çocuklara baksa?Rahmim alindi zaten kitle vardi hakliainiz ama gorumcem cocuklar simariyor diye doviyor ben markete gitsem cocuklara anneniz oldu diye korkutuyormus anne bizi oraya goturme diye agliyorlar cikmaza girdim iste
ablacım dini yöne girip sulandırma bak banlanırsın. konu bu değil, senin çocukların. senin derdin şu anda çocuklarına bakabilmek.Abla nasil mantiksiz olur bana hep biz aleviyiz aliyi camide katlettiler namaz kuran bize haram diye buyuten bir ailede dogdum ama ben onlar gibi dusunmuyorum rabbimin mucizeleri cok o yuzden pek sevilmedim kani bozuk diyorlardi bizden degil derlerdi sevmezlerdi beni ah ah yillarin dili olsa konuşsak
Evet ayni evde yasiyorlar ve aramizda cok mesafe yok ama calismami istemiyorlar onlarada da dedim çocuklarabakin hem birikim yapayim size de baktiginiz kadar veririm ne isterseniz diye kotuluk parayla mi kabul etmiyorlar tik tok uygulamasi var kullanmiyorum ama orada ersin erdogdu adinda bir hayirsever destek oluyor ama insan kendi basarmasi daha guzel tabigörümce ile kv aynı evde mi yaşıyor? valla bacım yapacağın en ama en iyi şey bir işte çalışmak olur fakat 8 yaşında çocuk hiçbirine bakamaz. kendi çevrenizde var mı günlük bakabilecek birisi? mesela bime part time girseniz onlar da çocuklara baksa?
Eşimin babasi cezaevinden izne gelmisti cezaevi yakinlari olan bilir belirli gun sonra tekrar teslim olurlar ama kayinbabam o donemde teslim olmayip firar etti baya bir yatari oldugu icin cevap vermek zaman aliyor cunku 4 cocugumla da ilgileniyorum simdi bu saate ne cocugu dersiniz herseye bir soru bir cevabiniz vardir mutlaka kizim 4 yasinda dudagini ari sokmustu beslenmede zorluk cekiyor ve suan onunla ilgileniyorum yani her sorunun bir cevabi vardir bu kadar acimasiz olmayinEşinin hani babası yoktu, nasıl eline bıçak verdi diye sordu @Lyanna Mormont
Neden cevap vermiyorsun?
Tabiki klavye profosoru ankara mamakta ikamet ederim burada butun komsularima gelip sorda sana herkes kim oldugumu soylesin isim gucum yok sizi kandirmak istedim sankiher msjınızda çok çok farklı şeylerden bahsediyorsunuz. İlla ki böyle kötü hayatlar yaşayanlar vardır ama başarısız bir troll denemesi geldi bana. Araştırılmasını talep ediyorum @Mune
Haklisiniz bende arastirdim oyle seylere rastlamadim sadece aile buyuklerinin bize aşıladigi cocukluktan kalma sacma bilgiler o kadarAyrıca dini değerler hakkında kaynağı belli olmayan şeyleri yazıyorsunuz bu hiç hoş değil,
Ben bu hayati noktasina kadar yasadim halada yasiyorum sadece paylasmak istedim ama cok onyargi oldu ben ne zaman bi kiz co ugu gorsem oturup aglarim komsularima bile anlatirken herkes benle oturup agladi ama bu site dis dunyadan farkliymis eger yalan soylediysem benimde 1 tane gozumun nuru adi gibi ayse nur um var allah onada yasatir asla kimsenin acisini yasantisini kendime baglamam bana derdine derman olurlar iyi bir site dediler ama insanlar cok acimasiz paylasimi silip kendi icimde dusunmek en iyisi galiba yEğer bu anlattıklarınız yalansa, sırf gülüp eğlenmek için, gerçekten bu hayatlara sahip insanların acılarını, hassasiyetlerini alay konusu ettiyseniz, umarım sizin de bu anlattığınız kadar kötü bir hayatınız olur.
Ben burada şimdiye kadar kimseye beddua etmedim, edenlerede çok kızarım Ama böyle şeylerle dalga geçebiliyorsanız sizin gerçekten kötü bir kalbiniz var demektir. Kötü kalplilere de kötü hayatlar yakışır.
Komşuların burayı önerdi diyorsun yaniHaklisiniz bende arastirdim oyle seylere rastlamadim sadece aile buyuklerinin bize aşıladigi cocukluktan kalma sacma bilgiler o kadar
Ben bu hayati noktasina kadar yasadim halada yasiyorum sadece paylasmak istedim ama cok onyargi oldu ben ne zaman bi kiz co ugu gorsem oturup aglarim komsularima bile anlatirken herkes benle oturup agladi ama bu site dis dunyadan farkliymis eger yalan soylediysem benimde 1 tane gozumun nuru adi gibi ayse nur um var allah onada yasatir asla kimsenin acisini yasantisini kendime baglamam bana derdine derman olurlar iyi bir site dediler ama insanlar cok acimasiz paylasimi silip kendi icimde dusunmek en iyisi galiba y