Derdim: Vücudumla barışık değilim

e seninle ben ayni boy ve kilodayiz ben niye süperim o zaman
ki benim iki cocuk sonrasi yirtilan ve sarkan göbege ragmen tas gibiyim
simdi bana laf söylemisin kadar oldu, üc sene emzordom gögsüm de bozuldu ama yine de güzelim
yani seni spora davet ediyorum hem fiziksel hem de manen iyi gelecektir
ya nasil kötü durabilir ki o göbek daha cocuk dogurmadan, ben bikini de giyiyorum yeri geliyor valla vok seksiyim
senin acilen spora baslaman lazim mutluluk üretmek icin yani canin sikiliyor olabilir mi
Harika derecede mütevazısın bayıldım valla yazına...

parfon ya zayif mi olmak lazim
ben de ayni boy ve kiloyla cok güzel güzüküyorum, kum saati seklindeyim
xs giymeyince olmuyor mu anlamiyorum
ne kadar zayif olmak gerekir ki
Ben mükemmel gözükmek için dedim
Konu sahibi göbeğinin olduğunu söylüyor
O kiloda göbeği olur çünkü boyu kısa
Siz kum saati olduğunuzu düşünüp kendinizi çok güzel görebilirsiniz
Ben gerçek dünyadan bahsettim
Modellere bakarsan 178 boyunda 55 kilo olduğunu görürsün zaten

Ben mükemmel gözükmek için dedim
Konu sahibi göbeğinin olduğunu söylüyor
O kiloda göbeği olur çünkü boyu kısa
Siz kum saati olduğunuzu düşünüp kendinizi çok güzel görebilirsiniz
Ben gerçek dünyadan bahsettim
Modellere bakarsan 178 boyunda 55 kilo olduğunu görürsün zaten

modeller olmasi gereken ve gercek dünya demek sizin gözünüzde
vuhuuu

Harika derecede mütevazısın bayıldım valla yazına...

napiyim kendimi gömmek icin hayat cok kisa
her zaman pozitif olmak lazim
ki ben daha karin ameliyati olacagim ic kaslarim yirtildi hamileliklerde, yeterince moralim.bozuldu artik daha fazla kendimi gömemem. cok güzel bir anneyim, bunu dememi en basta esim ister. cünkü kendimi beyenmedigim dönemde bütün ev bundan etkileniyordu.
güzelim demeli, ki güzelim de zaten saglik probleri juna engel olmamali
konu sahibi siz de güzelim deyin sürekli, sorunlar halledilir
sen kendini sevmezsen kimse sevemez

napiyim kendimi gömmek icin hayat cok kisa
her zaman pozitif olmak lazim
ki ben daha karin ameliyati olacagim ic kaslarim yirtildi hamileliklerde, yeterince moralim.bozuldu artik daha fazla kendimi gömemem. cok güzel bir anneyim, bunu dememi en basta esim ister. cünkü kendimi beyenmedigim dönemde bütün ev bundan etkileniyordu.
güzelim demeli, ki güzelim de zaten saglik probleri juna engel olmamali
konu sahibi siz de güzelim deyin sürekli, sorunlar halledilir
sen kendini sevmezsen kimse sevemez
Tavrından direk konu sahibi kendini vurur üstğne toprak atar.. Kendini sev öv ama bunları böyle konular altına yapma tatlım.. Sen süper olabilirsn ben süper değilim mesela ama empati yapabiliyorum insani değerler bunlar..
Böyle bi konu altına "senle aynı kilodayım ama ben süperim hem de iki çocuk doğurdum tanrıça gibiyim aman tanrım" falan demek çok itici geliyor tatlı kız. Empati valla empati. Çok zor değil ;)

Tavrından direk konu sahibi kendini vurur üstğne toprak atar.. Kendini sev öv ama bunları böyle konular altına yapma tatlım.. Sen süper olabilirsn ben süper değilim mesela ama empati yapabiliyorum insani değerler bunlar..
Böyle bi konu altına "senle aynı kilodayım ama ben süperim hem de iki çocuk doğurdum tanrıça gibiyim aman tanrım" falan demek çok itici geliyor tatlı kız. Empati valla empati. Çok zor değil :KK66:

empati yapiyorum cünkü dogumlardan karnim bambaskaya birseye dönüstü ve üc yil emzirmeden gögüslerim sarkti
bana empatiden bahsetme
güzel olmasina engel degil bunlar diyorum sorun baska yerde, baska bir mutsuzlukta
asil soruna yönlenirse cok cabuk degisir düsüncesi
en basta spor yap dedim, insani ne denli degistiriyor biliyorum

boyuna gore kılolusun fıt olmak ıcın 45 kılo olmak gerek yazanlar olmusda o oyle degıl canlar

her ınsanın bır yag kas kutle oranı vardır mesela 65 kılo olup s beden gıyende var 65 kılo olup xl gıyende var boyla da alakalı degıl oyle ezbere su kıloya bu boya zayıfsın dıye bır gercek yok sısmansın keske ölsen der gıbı yazmıs bazıları konu sahıbı şişman falan degıl sadece gobegı var oda cok buyuk ıhtımal gluten hassasıyetı :KK66:
40373451_2188445078147746_3200609508720115712_n.jpg

boyuna gore kılolusun fıt olmak ıcın 45 kılo olmak gerek yazanlar olmusda o oyle degıl canlar

her ınsanın bır yag kas kutle oranı vardır mesela 65 kılo olup s beden gıyende var 65 kılo olup xl gıyende var boyla da alakalı degıl oyle ezbere su kıloya bu boya zayıfsın dıye bır gercek yok sısmansın keske ölsen der gıbı yazmıs bazıları konu sahıbı şişman falan degıl sadece gobegı var oda cok buyuk ıhtımal gluten hassasıyetı :KK66:
Eki Görüntüle 2296130

Ben 48 kilo olduğum dönemde bi deri bi kemik gözüküyodum herkes bana biraz kilo al artık çok cansız duruyosun diyodu

Bazı yorumlar moral vereceğine tam tersine daha beter moralimi bozdu şu an small giyiyorum ama bana kilolusun kısasın diyenler olmuş :( topuklu giyince 165 üstü oluyorum şimdi de boyuma mı kafayı takayım anlamadım

Ben 48 kilo olduğum dönemde bi deri bi kemik gözüküyodum herkes bana biraz kilo al artık çok cansız duruyosun diyodu

Bazı yorumlar moral vereceğine tam tersine daha beter moralimi bozdu şu an small giyiyorum ama bana kilolusun kısasın diyenler olmuş :KK43: topuklu giyince 165 üstü oluyorum şimdi de boyuma mı kafayı takayım anlamadım
:D ya herkes kendını daha ıyı bılır ben sızın ne demek ıstedıgınızı anladım fazla yag gobegı degıl gergın hamıle gıbı şiş karnım var duz degıl dıyorsunuz bu kolon bagırsakla alakalı olabılır psıkolojık olabılır fazla stres yanı gluten hassasıyetı olabılır mıde sorunu olabılır sadece sırf bunun ıcın doktora gıdıp pesıne dusmek gerek

Bazı yorumlar moral vereceğine tam tersine daha beter moralimi bozdu şu an small giyiyorum ama bana kilolusun kısasın diyenler olmuş :KK43: topuklu giyince 165 üstü oluyorum şimdi de boyuma mı kafayı takayım anlamadım

tatlim sen de olumsuz yorumlara takiliyorsun
bak spora basla saglikli beslen inan daha iyi hissedeceksin
bazi seyler psikolojik kökenli de olabiliyor
alerji testi falan da yaptir

48 kilo olduğum dönemde gerçekten çok zayıftım ve o zaman bile karnım şişti. İnternette ideal kilom 51-52 çıkıyor ve ben de zaten 53-54 kilo arası çıkıyorum tartıda. Yani kilo kaynaklı görmüyorum karnımın şişliğini
canım öyle sanıyorsun ama boyuna göre kilon ideal değil. O göbek de bayağı göbek. şişlik de belki dahil olabilir ama oturduğun zaman karın bölgende bir parçayı parmaklarınla sıkıştırabiliyorsan o yağdır. ha belki altında yine şişkinlik olabilir o ayrı bir konu yine sen bir dahiliyeye mutlaka görün. Benim boyum 173 cm 59-60 kg aralığında takılıyorum, sportmen bir yapım var yağ oranım düşük (%10) 36 bedenim ama yine de oturduğumda göbeğimde parmaklarımla sıkıştırınca bir yağ birikintisi mutlaka oluyor. Herkes zayıf olmak zorunda elbette değil ama anladığım kadarıyla sen göbeksiz olunca kendini daha iyi hissedeceksin. O yüzden öncelikle diyete ve spora başlamanı öneririm. Sonrası çorap söküğü :KK66:

Son düzenleme:
Göbeğiniz bir sağlık sorunundan da olabilir kilonuzdan da. Kusura bakmayın ama 158 boya 54 kilo zayıf değil çünkü.

Yukarıda yazmışlar önemli olanın kilo olmadığını. Buna katılıyorum. 160 boyunda 60 kilo olan arkadaşım benden zayıf duruyor. Çünkü çok düzenli şekilde spor yapar.
Ama ben 158 boyumla 54 olduğumda tekme vursan yuvarlanıp gidecek gibi olmuştum. 47'de normal görünüyorum, arkadaşım hala benden zayıf duruyor.
Arkadaşım gibi düzenli spor yapmıyorsanız 158 boya 54 kiloda göbek çıkması çok normal.

Ama bu kadar takacak bir şey yok bence. Kendinize güveniniz olmadıktan sonra isterseniz manken fiziğinde olun bir anlamı yok.

canım öyle sanıyorsun ama boyuna göre kilon ideal değil. O göbek de bayağı göbek. şişlik de belki dahil olabilir ama oturduğun zaman karın bölgende bir parçayı parmaklarınla sıkıştırabiliyorsan o yağdır. ha belki altında yine şişkinlik olabilir o ayrı bir konu yine sen bir dahiliyeye mutlaka görün. Benim boyum 173 cm 59-60 kg aralığında, sportmen bir yapım var yağ oranım düşük (%10) 36 bedenim ama yine de oturduğumda göbeğimde parmaklarımla sıkıştırınca bir yağ birikintisi mutlaka oluyor. Herkes zayıf olmak zorunda elbette değil ama anladığım kadarıyla sen göbeksiz olunca kendini daha iyi hissedeceksin. O yüzden öncelikle diyete ve spora başlamanı öneririm. Sonrası çorap söküğü :KK66:

Yag göbegi ile sislik rahat ayirt edilebilir aslinda.
Sislik diyor, yagli göbek zaten spor ve saglikli beslenmeyle gider
Ben istedigim kadar spor yapayim göbegim gitmiyor mesela cünkü kaslarim yirtildi. göbegimi tutan birsey yok hemen cikabiliyor
Iyi bir doktor sorunu cözebilir aslinda siskinligin nedenini
konu sahibinin kilosunda ve boyundayim zayif degilim ama kilolu da degilim
Yag oranimi bilmiyorum fakat bu kilo bende hic abes durmuyor, konu sahibinin kilosundan ziyade sisligi ve gögüsleri canini sikiyor gibime geldi

Göbeğiniz bir sağlık sorunundan da olabilir kilonuzdan da. Kusura bakmayın ama 158 boya 54 kilo zayıf değil çünkü.

Yukarıda yazmışlar önemli olanın kilo olmadığını. Buna katılıyorum. 160 boyunda 60 kilo olan arkadaşım benden zayıf duruyor. Çünkü çok düzenli şekilde spor yapar.
Ama ben 158 boyumla 54 olduğumda tekme vursan yuvarlanıp gidecek gibi olmuştum. 47'de normal görünüyorum, arkadaşım hala benden zayıf duruyor.
Arkadaşım gibi düzenli spor yapmıyorsanız 158 boya 54 kiloda göbek çıkması çok normal.

Ama bu kadar takacak bir şey yok bence. Kendinize güveniniz olmadıktan sonra isterseniz manken fiziğinde olun bir anlamı yok.

Ben de ayni boy ve kilodayim ve düzenli kardiyor yapiyorum ve de zaman zaman plates, o kilo inanin cok durmuyor
Kilo vermeye odaklanmaktan cok saglikli olmaya ve spor yapmaya odaklanmak lazim herkesin ortak noktasi bu galiba, ben de katiliyorum

Ay hayatım aynı ben 1,58'e 54 enlem boylamında minnak acayip bir şeyim.
Armut vücut diyelim. Füzelerimiz falan yok :D
Amaaaaan taktıkça dert büyüyor, işte push up çamaşırla, dolgu topukla, tatlı elbiselerle, solarıumla kendimle barışıyorum Boşver senden başka sen yok kız minnnoş.

iki çocuk doğurdum 75 beden push up sütyenin içini anca doldurabiliyorum,üst bedenim 38,alt bedenim 40.6 yıl önce 58 kilo kadar verdiğim içim vücudum jöle kıvamında.ama bunların hiçbiri beni olumsuzluğa itmedi 1 aydır düzenli spor yapıyorum ve ciddi anlamda sarkan yerlerim toparlandı.sende hemen spora başla,psikolojine de iyi gelecek emin ol.eş konusuna gelince de onlar kıllı bacaklarına baksınlar önce :rapci:

Yag göbegi ile sislik rahat ayirt edilebilir aslinda.
Sislik diyor, yagli göbek zaten spor ve saglikli beslenmeyle gider
Ben istedigim kadar spor yapayim göbegim gitmiyor mesela cünkü kaslarim yirtildi. göbegimi tutan birsey yok hemen cikabiliyor
Iyi bir doktor sorunu cözebilir aslinda siskinligin nedenini
konu sahibinin kilosunda ve boyundayim zayif degilim ama kilolu da degilim
Yag oranimi bilmiyorum fakat bu kilo bende hic abes durmuyor, konu sahibinin kilosundan ziyade sisligi ve gögüsleri canini sikiyor gibime geldi
canım sen doğum yapmışsın senin durumun farklı elbette, sezeryan göbeği diye bişey var ki benim 42 kg arkadaşımda bile var. Ben de sıkça şişen biriyim gluten ve laktoz dahil bir çok gıdaya intoleransım var. Arada şişerim şişkinlik ne demek biliyorum ama göbek bölgemde yağ miktarı fazla olmadığı için öyle hamile gibi bir görüntüm de olmaz açıkçası. Bir ara 66 kiloya kadar çıkmıştım ve o zaman şişkinlik yaşadığımda hamile gibi oluyordum ben de. Ne kadar zayıf olunursa ve yağ oranı düşük olursa o şişkinlik de bir yere kadar büyüyor yani onu anlatmaya çalışıyorum. Zaten konu sahibi doktora da gitmiş birşey çıkmamış. Boy kiloya göre ideal gözükebilir sağlık standartlarında ama burada bir güzellik standardı konusu sözkonusu, yani konu sahibi görsel olarak şikayetçi, ve kendisinden memnun olmadığından bahsetmiş, ben de ona dayanarak yazdım. 158 boyda 54 kilo zayıf bir kilo değil. Şişman da değil ama böyle ufak tefek görsel şikayetlerin olabileceği bir kilo :KK66: Yani zayıflarsa konu sahibinin kendinden memnuniyeti illaki artar :KK66:

Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorum :( Göğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık :( Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım. :(

Spor yapmayı deneyin olmazsa estetik diye bir şey var canınızı sıkmayın

modeller olmasi gereken ve gercek dünya demek sizin gözünüzde
vuhuuu
Dünyada genel geçer güzellik kriterleri vardır
Bunu ne kadar inkar etsek de gerçek bu
Buna yakın olanlar güzel olarak algılanır
Siz kendinizi beğenirsiniz atıyorum eşiniz beğenir anneniz babanız beğenir ama bu demek değildir Harika bir fiziğiniz var

Back
X