Derdim: Vücudumla barışık değilim

Tavrından direk konu sahibi kendini vurur üstğne toprak atar.. Kendini sev öv ama bunları böyle konular altına yapma tatlım.. Sen süper olabilirsn ben süper değilim mesela ama empati yapabiliyorum insani değerler bunlar..
Böyle bi konu altına "senle aynı kilodayım ama ben süperim hem de iki çocuk doğurdum tanrıça gibiyim aman tanrım" falan demek çok itici geliyor tatlı kız. Empati valla empati. Çok zor değil :KK66:
Bence özgüven eksikliği var
Bu şekilde dışarıya vuruyor
Ellemeyelim boşver

Ben 48 kilo olduğum dönemde bi deri bi kemik gözüküyodum herkes bana biraz kilo al artık çok cansız duruyosun diyodu

Bazı yorumlar moral vereceğine tam tersine daha beter moralimi bozdu şu an small giyiyorum ama bana kilolusun kısasın diyenler olmuş :KK43: topuklu giyince 165 üstü oluyorum şimdi de boyuma mı kafayı takayım anlamadım
Birşeue takmana gerek yok
Zayıfım demişsin
Bende o boya o kiloyla zayıf sayılmazsın dedim
Herseye alınma

Dünyada genel geçer güzellik kriterleri vardır
Bunu ne kadar inkar etsek de gerçek bu
Buna yakın olanlar güzel olarak algılanır
Siz kendinizi beğenirsiniz atıyorum eşiniz beğenir anneniz babanız beğenir ama bu demek değildir Harika bir fiziğiniz var

bence de anoreksik mankenler harika fizikli
genel gecer güzellik kriteriymis, bundan yillar önce de basenli göbekli kadinlar güzel bulunup resmedilirdi
güzelligin standarti olmaz, plastik birseyden bahsediyorsak tamam ama insan dedigin binbir türlü hali var, standarta uymayan binlerce insan ne yapsin.. buldum estetik. dogru estetikle elimizden geldigi kadar moda olan kaliplara uyalim
simdi gidip kardasyan poposu mu yaptirsam yoksa liposaksin mi yaptirsam karar vermek cok güc. su elmacik kemigi cikik olanlar mi güzeldi, bir botokslanak da gelek

İlk mesajı facia ben bile kendimi kötü hissettim. Aynı boy kilo ben senden daha güzelim kızzıııımm gibi bi tvrı vardı
Bilemiyorum kendiyle barışık olma ifadesi öyledir belki ben hala öyle algılamıyorum.. Sonuçta konu sahibiyle aynı standartlarda olduğuna göre kendiyle barışıklığını bulaştırmak istemiş olabilir ;)

canım sen doğum yapmışsın senin durumun farklı elbette, sezeryan göbeği diye bişey var ki benim 42 kg arkadaşımda bile var. Ben de sıkça şişen biriyim gluten ve laktoz dahil bir çok gıdaya intoleransım var. Arada şişerim şişkinlik ne demek biliyorum ama göbek bölgemde yağ miktarı fazla olmadığı için öyle hamile gibi bir görüntüm de olmaz açıkçası. Bir ara 66 kiloya kadar çıkmıştım ve o zaman şişkinlik yaşadığımda hamile gibi oluyordum ben de. Ne kadar zayıf olunursa ve yağ oranı düşük olursa o şişkinlik de bir yere kadar büyüyor yani onu anlatmaya çalışıyorum. Zaten konu sahibi doktora da gitmiş birşey çıkmamış. Boy kiloya göre ideal gözükebilir sağlık standartlarında ama burada bir güzellik standardı konusu sözkonusu, yani konu sahibi görsel olarak şikayetçi, ve kendisinden memnun olmadığından bahsetmiş, ben de ona dayanarak yazdım. 158 boyda 54 kilo zayıf bir kilo değil. Şişman da değil ama böyle ufak tefek görsel şikayetlerin olabileceği bir kilo :KK66: Yani zayıflarsa konu sahibinin kendinden memnuniyeti illaki artar :KK66:

kendini severse memniniyeti artar, göbekti memeydi bunlarin asil dert oldugunu düsünmüyorum. bunlar cözüldü diyelim bu sefer de kalcasina takma ihtimali var, ben yazim dilinden bunu anladim
baska bir mutsuzluk bu
dedigim kilo zayif degil evet zayif olmak zorunda degiliz ki, yapi ver tercih meselesi
zayifligi sevmeyen insan yok mu
saglikli görünmek ilk sart
bu kiloya ama zayif degil laflari yazmama sebep oluyor
zayif degil ve bu kötü birsey mi anlamiyorum

Bilemiyorum kendiyle barışık olma ifadesi öyledir belki ben hala öyle algılamıyorum.. Sonuçta konu sahibiyle aynı standartlarda olduğuna göre kendiyle barışıklığını bulaştırmak istemiş olabilir :KK66:
Olabilir tabi ki 😊 ama ben bu tarzla kafamq sıkardım 😣🔫

kendini severse memniniyeti artar, göbekti memeydi bunlarin asil dert oldugunu düsünmüyorum. bunlar cözüldü diyelim bu sefer de kalcasina takma ihtimali var, ben yazim dilinden bunu anladim
baska bir mutsuzluk bu
dedigim kilo zayif degil evet zayif olmak zorunda degiliz ki, yapi ver tercih meselesi
zayifligi sevmeyen insan yok mu
saglikli görünmek ilk sart
bu kiloya ama zayif degil laflari yazmama sebep oluyor
zayif degil ve bu kötü birsey mi anlamiyorum
yoo kötü bişey demedim zaten ama kendisini "zayıf sayılırım" olarak tanımladığı için belirtiyorum zayıf değil diye :KK70: Sen böyle mutlusun ama konu sahibi mutlu değil demekki o göbekten şikayetçi. Sonuçta burda ona fikir veriyoruz değil mi? Ben de göbeğini sevebilmesi için ona zayıflamasını ve spor yapmasını öneriyorum bu kadar basit aslında :KK66: Dikkat edersen memelerine yorum dahi yapmadım, onlar için de estetik yaptırmasını önerebilirim eğer çok rahatsızsa :KK66:

yoo kötü bişey demedim zaten ama kendisini "zayıf sayılırım" olarak tanımladığı için belirtiyorum zayıf değil diye :KK70: Sen böyle mutlusun ama konu sahibi mutlu değil demekki o göbekten şikayetçi. Sonuçta burda ona fikir veriyoruz değil mi? Ben de göbeğini sevebilmesi için ona zayıflamasını ve spor yapmasını öneriyorum bu kadar basit aslında :KK66: Dikkat edersen memelerine yorum dahi yapmadım, onlar için de estetik yaptırmasını önerebilirim eğer çok rahatsızsa :KK66:

tabiki de
spor yapsin gelsin bence öyle konusalim
kendine güveni gelecektir

Eger saglikla alakali bir sikinti yoksa tek care duzenli beslenme ve spor..vucudu sıkılastirmak sekle sokmak icin fitness birebir tabiki zaman istiyor ama simdilerde baslasaniz seneye yaza gayet guzel bir vucuda sahip olabilirsiniz begenmediginiz islem gerektigi dusundugunuz yerleriniz varsada iyi hissedecekseniz yaptirirsiniz

tatil sonrasi zaten birkac kilo almisim sekeri kesmeye calisiyordum, böyle yorumlar beni kötü etkiliyor 50 kilo üstü yasagi olsun bazi yorumlar banane :63:
ben 59 kiloyum ama onu napcaz :D Bence boy kilo endeksine göre gelsin o yasak :D Bu arada hayatımda ilk defa tatilde 1 kg verip geldim dünya şokta :eek: :eek: :eek: :eek:

Back
X